Corolla Verso važiuoja kaip tankas

Pradėjo Pulkininkas, Sausis 05, 2011, 15:44:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Šiandien važiuok nevažiavęs :( Su kaimynu nuo ryto dvi valandas kasėme sniegą, dar pasijungė jo du darbininkai ir didelis sunkvežimis kelis kartus pravažiavo mūsų keliuku. Sniego lygiai iki kelių. Išvažiavau, gįžau ir vėl norėjau išvažiuot :@ sėdau, po gerų 20 min šiaip ne taip išvažiavau atbulas kokį 150m, nes jei tik bandau apsisukti, taip ir stringu. Nejaučiu nei rankyčių nei kojyčių, norisi atostogų po tokių rytinių prasimankštinimų.

fennix

Citatahorn parašė:
Šiandien važiuok nevažiavęs :( Su kaimynu nuo ryto dvi valandas kasėme sniegą, dar pasijungė jo du darbininkai ir didelis sunkvežimis kelis kartus pravažiavo mūsų keliuku. Sniego lygiai iki kelių. Išvažiavau, gįžau ir vėl norėjau išvažiuot :@ sėdau, po gerų 20 min šiaip ne taip išvažiavau atbulas kokį 150m, nes jei tik bandau apsisukti, taip ir stringu. Nejaučiu nei rankyčių nei kojyčių, norisi atostogų po tokių rytinių prasimankštinimų.
Laikas ratus keisti i viksrus :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Gmc

Turiu klausima del VSC. As megstu zinoti, kaip masina reaguoja,slysta ir pan, todel su kitomis masinomis esu ne karta dares taip, jog posukyje galas nuslystu (be rankinio) ir tada stengiuosi kuo greiciau islyginti vairu ir akceleratoriumi. Ta pati padariau su Toyota, bet isijunge VSC ir kadangi as vaira jau buvau susukes i uznesimo puse - automobilio gala staigiai mete i priesinga ir poto issilygino. To nesitikejau. Kaip suprantu VSC is esmes neleidzia nuslysti galui ir ji pristabdo bei bando stabilizuoti automobili, kad jis vaziuotu tiesiai, tai gal tada to vairo taip sukineti nereikia???
Nesat pastebeje tokiu dalyku?

Renis

Kazkas panasaus ir man ;] Nelabai suprantu kaip elgtis, ar sukt vaira i slydimo puse ar laikyt tiesiai kol ten VSC sureguliuos viska ;]]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Singer

Manau, reikia elgtis standartiškai. VSC žiūri kaip stovi vairas ir pagal jo padėtį bando tiesint trajektoriją.

Giedrius34

Siaip youtubeje pasiieskokit. As is ten tik ir supratau, kaip ir kada dirba VSC.
ტოიოტას გამძლე

AVENSIS D4D CHIP

CitataGmc parašė:
Turiu klausima del VSC. As megstu zinoti, kaip masina reaguoja,slysta ir pan, todel su kitomis masinomis esu ne karta dares taip, jog posukyje galas nuslystu (be rankinio) ir tada stengiuosi kuo greiciau islyginti vairu ir akceleratoriumi. Ta pati padariau su Toyota, bet isijunge VSC ir kadangi as vaira jau buvau susukes i uznesimo puse - automobilio gala staigiai mete i priesinga ir poto issilygino. To nesitikejau. Kaip suprantu VSC is esmes neleidzia nuslysti galui ir ji pristabdo bei bando stabilizuoti automobili, kad jis vaziuotu tiesiai, tai gal tada to vairo taip sukineti nereikia???
Nelabai ka ten ir uzmesi su vsc-nesigaus,net uztraukes rankini prie 100km/h nelabai gaunasi pastratyt skersa;)

Gmc

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataGmc parašė:
Nelabai ka ten ir uzmesi su vsc-nesigaus,net uztraukes rankini prie 100km/h nelabai gaunasi pastratyt skersa;)
Bandziau ir su rankiniu (aisku ne tokiu greiciu), taip kaip noriu, kad nuslystu neiseina :D
Bet esme, kad gala vistiek siek tiek uzmeta kol VSC suveikia, tik klausimas kaip elgtis su vairu, ar laikyt tiesiai, ar lyginti paciam.

AVENSIS D4D CHIP

CitataGmc parašė:
CitataGmc parašė:
Bandziau ir su rankiniu (aisku ne tokiu greiciu), taip kaip noriu, kad nuslystu neiseina :D
Bet esme, kad gala vistiek siek tiek uzmeta kol VSC suveikia, tik klausimas kaip elgtis su vairu, ar laikyt tiesiai, ar lyginti paciam.
Tai zinoma kad tiesinti:D pati juk neissitiesins nesukant vairo;)

Gmc

Tiek aisku, tik klausimas ar laikyt ji tiesiai ir laukti kol galas issitiesins, ar sukti i uznesimo puse.

dtinas

AVENSIS D4D CHIP

CitataGmc parašė:
Tiek aisku, tik klausimas ar laikyt ji tiesiai ir laukti kol galas issitiesins, ar sukti i uznesimo puse.
taip pat tiesinti kaip ir be vsc,su vsc tiesiog greiciau istiesins ir neleis siknai per daug uzsinesti,na siaip reikia bandyti paciam kokioj aikstelej nes su vsc truputi skiriasia tiesinimas auto,pries tai auto turejau be vsc tai įsigijus Toyota teko truputi pasimokyti vaziuoti su vsc,nes tai tik pagalbine prieomone stabilumui palaikyti jeigu pats netiesinsi ji nepades;)

Gmc

Dekui, palauksiu  kol pasals ir leksiu i aikstele

Pulkininkas

CitataPulkininkas parašė:
Mano Versiuke niekas nepypsi, bet VSC tikrai yra :)
Pypsi visuose kur vsc yra,al uzmete pakankamai nebuvo;)
Tavo tiesa :)  Šiandien išbandžiau, supypsėjo, toks šaižokas garsas.