priekinis bamperis

Pradėjo barzda, Sausis 07, 2011, 16:22:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatammersass parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatammersass parašė:
CitataRenis parašė:
As ir nuplesiau savo vienos puses plastmasine apsauga po varikliu... tai ir vazineju su atvipusiu... reikes ko gero lopyt ar kokiu dar sprendimu kas zinot? Del smalsumo paklausiau tos apsaugos kainos tokviloj tai geriau jos nezinot :D
As pirkau variklio apsaugas prie BIG'o firma GARBUS visos kainavo apie 250lt, bet ten nors storos ne taip kaip originalios :)
Tik tuose storuose apsaugose truputi twirtinimo skyles netinka ir nera alyvos isleidimo angu,tipo pasidaryk pats vadinasi:D
Ten mazoji dalis nusiima :)
arba paciam skyles issipjauti;)

mmersass

Citatammersass parašė:
Citatammersass parašė:
CitataRenis parašė:
As ir nuplesiau savo vienos puses plastmasine apsauga po varikliu... tai ir vazineju su atvipusiu... reikes ko gero lopyt ar kokiu dar sprendimu kas zinot? Del smalsumo paklausiau tos apsaugos kainos tokviloj tai geriau jos nezinot :D
As pirkau variklio apsaugas prie BIG'o firma GARBUS visos kainavo apie 250lt, bet ten nors storos ne taip kaip originalios :)
Tik tuose storuose apsaugose truputi twirtinimo skyles netinka ir nera alyvos isleidimo angu,tipo pasidaryk pats vadinasi:D
Ten mazoji dalis nusiima :)
arba paciam skyles issipjauti;)
man tai visur skyles atitiko, tik reikejo prie kaires puses rato ispjaut plastames, nes neusidejo, o taip viskas atitiko ;) Ne originala gi perki :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

O ten jie pilna komplekta tik paruoda ar galima atskirai kaires, deisnes puses apsaugas pirktis?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

mmersass

Na tiksliai nezinau, man tai reikejo visu.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Tuziukas

man irgi uzknisa jog tik i pusni ivaziuoju, ir atpsiplese buferio sonas, islipu paimu jy paspaudziu jis ir vel uzsikabina..:) ausike tvirtinimo nuluzus man atrodo, bet ir nevirinu galvoju geriau tegul atsikabina tas buferis pastumiu ir vel vietoj, priesingu atveju jei ausis tvirtai laikysis, tai dar buferi per puse nuples..tada dar blogiau..bet nevirna masinos zemumas..

Renis

Uz tai ant kelio gerai stovi :D Vasara :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

eVo

Nuo ko priklauso groteliu skirtumai? Nuo metu ar nuo komplektacijos?

AVENSIS D4D CHIP

CitataeVo parašė:
Nuo ko priklauso groteliu skirtumai? Nuo metu ar nuo komplektacijos?
dazniausiai tamsios pasitaiko auto is uzsienio ir ant d-cat