galinis valytuvas

Pradėjo tadasd, Sausis 10, 2011, 10:20:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Sveiki. Gal kas susidure su tokia situacija: per salcius uzsaldavo ir neveikdavo galinis valytuvas. Dabar veikia, taciau pastacius i intervaline padeti veikia su pauzemis, o isjungus-pastacius OFF- dar suveikia kokius 5 kartus ir tik tada sustoja. Kas per mistika?

nerius3232

pas mane ir gi ta pati problema avensis 98 td hacbekas. tau reikia isimti galinio valytuvo varikliuka ten yra mikroshema ten tarp kontaktu bus pas tave oksidacija todel laiku neissijungia valytuvas. ten nesandariai padaryta prieina i vidu dregmes!
nerka

tadynis

Pas mane ir ta pati problema. Gal galite pasakyti kas, kaip nuimti universalui bagažinės dangčio plastmasė iš vidinės pusės ? kažkaip baisu lupti ir sulaužyti :)
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

nerius3232

ten uzkisi atsuktuva ir trauki ir tos zakliopkes islenda.
nerka

lioska

Nuimi vidine apdaila (priverzta varztais, nepamenu kiek), atlenkivalytuvo gaubta ten yra varztas, ji atsukes nuimi valytuva. Tada visas valytuvo protas priverztas dar kokiais keturiais varztais. Juos atsisuki, atjungi laidus ir pasiimi prota ir valai. Jei kazka pamirsau - sakykit, ar koks netikslumas. Pries koki pusmety ardziau, tai labai tiksliai nepamenu. Pas mane universale jis isvis neveike,nes buvo uzsineses mechanizmas purvais.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

NNZ

Citatalioska parašė:
Nuimi vidine apdaila (priverzta varztais, nepamenu kiek), atlenkivalytuvo gaubta ten yra varztas, ji atsukes nuimi valytuva. Tada visas valytuvo protas priverztas dar kokiais keturiais varztais. Juos atsisuki, atjungi laidus ir pasiimi prota ir valai. Jei kazka pamirsau - sakykit, ar koks netikslumas. Pries koki pusmety ardziau, tai labai tiksliai nepamenu. Pas mane universale jis isvis neveike,nes buvo uzsineses mechanizmas purvais.

viskas labai tiksliai ir universale tik vienas varžtas ten kur rankelnėlė yra tuom ir laikos apdaila.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

PN

pas mane hecbekas, vakar pradejo sh malt. Tai  taip daryt kaip lioska sake?

tadasd

Sveiki, as ir vel del valytuvo. Dabar jis jau numire visai. Gal kas zino, kur gauti. Kiek apskambinau srotu, niekur nera. Lirosta pasiule siustis, bet tada tas malonumas nuo 300lt gaunasi... Jei kas turi, labai laukiu pranesimo.

nerius3232

pas mne tas pats buvo hacbekas td 98 m,tik pradejo pastovei valyti ir nebeissijugdavo. ten to varikiuko rele sugenda nuo dregmes ir nebeveikia. pasirodo tas varikliukas su ta rele salia yra devicitas visur parduotas.as siaip taip gavau ji is siukslyno uz 100 lt !!!!!!!!!!
nerka

Raiforas

Kazkas buvo carinoje panasaus man, tai ardziau visa varikliuka valytuvo ten buvo viskas prikirmije ir prikepe tad isploviau sutepiau ir viskas ok! nezinau ar avensio ardosi bet vistiek isiminesi ji bet kokiu atveju, tai pabandyk ardyt ir pravalyt, paziurek sepetelius ar nepasibaige, o jei nesiardo tai bandyk pamerkt i koki benzina,gal atmirks ar sukokiu wd40 per ertmes supurksti jei problema rudyse ir purvose turetu padet.

Fish-Bone

Skaičiau šią temą anksčiau ir stebėjausi, kaip gali čia imti ir sustreikuoti tas galinis valytuvas.. Bet artimiausiomis dienomis teks ir pačiam eiti jo ardyti:|

dariux

sveiki,
na su tuo varikliuku turėjau ir aš bėdų. Prieš metus taip pat užstrigo valytuvas, tai nuėmiau iškrapščiau brūdą visą, sutepiau ir viskas veikė iki šio pirmadienio. Tai galvojau pakartosiu tą patį, bet žiūriu - neveikia, tai aš dar nuėmiau varikliuko apsaugą ir žiūriu, ogi angliukas jau negrįžta į savo padėtį, visas sudilęs beveik, tai nuvežiau į AUTOMINTIS ir palikau, kad sutvarkytų, tai sumokėjau 66 Lt, aišku brangoką, bet visą peržiūrėjo, kontaktus išvalė, dulkes, na sutvarkė kapitališkai. Tai tikrai pigiau nei naują pirkt, arba galima gal ir pačiam sutvarkyt, gal dar pigiau, bet bijojau smulkias detales sulaužyt.
Tikiuosi gal kam bus naudinga. ;)

horn

O jūs nenorite persimesti varikliukų šrotinių nuo carinos? Kažkaip negirdėjau, kad jais skūstusi.

kubilas

Mano irgi pavargo- truko gumyte salnikelis- privare druskos purvo ir užstrigo. nebaisi beda-reik tik geru grafitiniu tepalu sutept prieš dedant atgal

tadasd

Ar tikrai tinka varikliukai nuo Carinos? nes Avensiui niekur nera...:(