galinis valytuvas

Pradėjo tadasd, Sausis 10, 2011, 10:20:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

Shokas

Gal kas turit parduoti universalo galinio valytuvo mechanizmą? :|

bladas

CitataShokas parašė:

Gal kas turit parduoti universalo galinio valytuvo mechanizmą? :|
kazin, gal tinka- turiu tą mechanizmą nuo Corolla Verso 2002 m, varikliukas geras, dantračiai geri, tik užrudijusi ašelė, ant kurios užsideda galinis valytuvas,  ir neprasisuka

trolyno

kaip taisykle pareina protas tuose valytuvu mechanizme, - kitaipo sakant plokste. ji stovi prie laidun pajiungimo kistuko po gaubtu\. Tai va reikia keisti ta plokste, nusipirkt jos nera, firmoj nauja mechanizma-brangu, lieka tik paciam issilituo sena plokste ir uzsisakyt, ar paciam bandyt liktuot nauja prota.B)
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

NNZ

arba jei nereikalingas valytuvas išvis jį nuimt ir nesukt sau galvos.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

Na va mane irgi aplanke si problema. Viena diena isvis nereagavo i ijungima, o vakar pradejo valyt, bet ima ir sustoja viduryje. Tada isjungi - sugrizta i galine padeti. Siandien isjungus dar pasisukineja kokius 5 kartus tik tada nustoja. Reiks bandyt ardyt ir prasivalyt, jei sakot, kad padeda.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

tadasd

Padeda, bet neilgam. Pas mane tai pro ašelę į vidų patenka vanduo-nebėra tokios tarpinės ant jos, tai nuo to H20 matyt sustreikavo valdymo protas, tai dabar kartais veikia kartais ne.

trolyno

tokviloj klausiau, kiek kainuoja toks varikliukas galiniam stiklui - 460 lt:@. :)
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

tadasd

Cia dar nieko, as vienam netiniam puslapyje radau "tipo originala" tai pasiule uz 1980 su atsiuntimu...

tadasd

Griztu prie temos. Gal pas kuri ardanti toyotas broli atsirado universalo galinio valytuvo varikliukas? Buciau labai dekingas(ir ne tik zodziu...)

tadynis

O per TA del to valytuvo "kabinasi" ? Pas mane visada ijungus isijungia, bet ne visad is pirmo karto ISsijungia.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

tadasd

Del TA nezinau, kai variau dar veike... Bet ir siaip noreciau, kad veiktu. Tai nieks is ardanciu neturi?

NNZ

Dėl TA primą kart variau su neveikiančiu, bet dar buvo uždėtas, antrą kart variau jau net nuėmęs. Nei karto neprisikabino, net nebandė.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

pov

Dėl TA paantrinsiu. Praeitą savaitę pravarinėjau Vilniuj, tai tikrino tik priekinius ir viskas ok. Pas mane jis irgi grybauja, tai patikrinimo metu buvo net vieną kartą pats įsijungęs :-)

kalava

Citatapov parašė:
Dėl TA paantrinsiu. Praeitą savaitę pravarinėjau Vilniuj, tai tikrino tik priekinius ir viskas ok. Pas mane jis irgi grybauja, tai patikrinimo metu buvo net vieną kartą pats įsijungęs :-)[/
quote]

keista, Kaune per paskutinius 10 metu variau 3 vietose - visur irmaige viska ir nepraleido jei kas neveike( man neveike priekabos elektros lizdas - uzkirmijo, nes as tiesiog nenaudojau)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

bladas

Skirtingiems automobilio mazgams yra keliami skirtingi reikalavimai. Kas liečia galinį valytuvą , štai išrašas iš reikalavimų per TA : "neveikia galinio stiklo valytuvas arba ploviklis ir neįrengti išoriniai veidrodžiai iš abiejų automobilio pusių - dideli trūkumai", kitaip sakant, jei mašina yra su dviem veidrodėliais, galinis valytuvas gali neveikti .
Aš pernai praėjau TA su visai nuimtu galiniu valytuvu, nes buvo sudegęs mechanizmas, tai net netikrino ir neįrašė prie mažų trūkumų.