Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

ROCKY

Tai zodziu nieko nepadarysiu be atstovybes?  Modelis europinis, turiu du raktus, vagys buvo pasidare savo viena pulteli tai kazka ir prichmicino... gerai kad bent uzvesima pavyko priristi..

slashas

Citata iš: ROCKY Įrašytas Spalis 25, 2016, 20:39:06 PM
Tai zodziu nieko nepadarysiu be atstovybes?  Modelis europinis, turiu du raktus, vagys buvo pasidare savo viena pulteli tai kazka ir prichmicino... gerai kad bent uzvesima pavyko priristi..
Pas tave SKS? Pabandyk žemiau vairo mygtuką pamaigyti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ROCKY

Na tai nieks nepasakysit kas galetu be atstovybes priristi pulteli prie centrinio? :)

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Muhohata

Sveiki, esu naujokas hybrid pasaulyje(turiu Priusa gal daugiau nei menesi), kad nekurti naujos temos rasau i sita tema. esme tokia, kad man draudiminis servisas tvarke keleivio puses galines duris ir siandien pasiemiau masina ir dega raudonas sauktukas. jie man aiskino, kad cia perspeja, kad ale stapdziu kaladeles eina i pabaiga ir bla bla bla, bet esme, kad nedege raudonas sauktukas, kai masian daviau tvarkyti jiems... kokia gali buti tikroji problema del sauktu? gal kas Vilniuje is cia esanciu gali padaryti diagnoztika? nes nuvaziavus kitur, tai nemato diagnostika daug dalyku ir negali pasakyti, kodel dega raudonas sauktukas, bet sake, kad su stapdziais degtu orandzinis sauktukas....

slashas

Raudonas šauktukas raudoname trikampyje?

Sent from my iPlyta

Muhohata

slashas

Muhohata

Citata iš: slashas Įrašytas Lapkritis 18, 2016, 17:44:08 PM
Rankinis iki galo atleistas?

Sent from my iPlyta

gal atrodysiu kaip durnelis, bet rankinis yra tas mygtukas, prie begiu, ar yra dar vienas rankinis kur nors?

slashas

Citata iš: Muhohata Įrašytas Lapkritis 18, 2016, 17:46:21 PM
gal atrodysiu kaip durnelis, bet rankinis yra tas mygtukas, prie begiu, ar yra dar vienas rankinis kur nors?
Rankinis yra kojinis, palenk galvą po vairu, ten ties kaire koja bus svirtis, parking brake ;)

Sent from my iPlyta

Muhohata

Citata iš: slashas Įrašytas Lapkritis 18, 2016, 17:47:49 PM
Rankinis yra kojinis, palenk galvą po vairu, ten ties kaire koja bus svirtis, parking brake ;)

Sent from my iPlyta
:facepalm: net geda pasidare.... nuejau patikrinti, tai pasirodo buvo neikigalo atitruktas, del to vaziuoti kaip ir netrugde, o sauktukas buvo, as pats kai nezinojau tokio dalyko, tai truputi baisu buvo pasidare, kad jau kazkas negerai. aciu :D

Venza

Siaip jau negerai gali ir buti.Jeigu vazinejai su uztrauktu rankiniu,galejai padegint stabdziu kaladeles ir diskus.

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Muhohata

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 18, 2016, 19:07:58 PM
Siaip jau negerai gali ir buti.Jeigu vazinejai su uztrauktu rankiniu,galejai padegint stabdziu kaladeles ir diskus.

uztrauktas buvo ant vieno trakstelejimo(bent jau tiek tereikejo atitraukti) ir vazyneta buvo nedaug, kolkas viskas gerai :)

amber

sveiki,vienai mano pazystamai nepavyko airijoje pereiti technikines del signalo neveikimo,sako kad vaire problema,as galvoju kad gal tik saugiklis gali buti? ar gali dar kas nors rimtesnio buti? masina toyota prius 2007 dekui is anksto kas atsakys

slashas

Citata iš: amber Įrašytas Lapkritis 26, 2016, 19:03:28 PM
sveiki,vienai mano pazystamai nepavyko airijoje pereiti technikines del signalo neveikimo,sako kad vaire problema,as galvoju kad gal tik saugiklis gali buti? ar gali dar kas nors rimtesnio buti? masina toyota prius 2007 dekui is anksto kas atsakys
Tai pažiūrėk saugiklius... bet galį būti ir vaire problema...