Toyota Prius II gedimai

Pradėjo Priest, Sausis 11, 2011, 21:26:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

LM

Kauno AD kontoroj buvo pigiau~ 10 eur žvakė, bet tuo metu kažkodėl neturėjo, reikėjo užsakyti...
Tai taip jau nutiko kad nupirkta INTER CAR'e. :think:

bioparo

O siaip gal ne i tema bet kokiais atstumais vazineji? Man ziema daugiau praeita purtesi motoras, nes 2km i darba buvo, dbr 6km tai kazkaip nebesipurto taip, po kamsteliu maziau ir majonezo

Julbai

Citata iš: LM Įrašytas Vasaris 20, 2018, 09:01:51 AM
15000km? Ar 150000km?
Tepalus dėžėje pasižiūrėti, patikrinti reiktų.
Kad variklis trukčioja ir vibruoja tai dar nereiškia kad dėžė.
Trukčioti gali ir dėl uždegimo sistemos bėdų ir dėl kuro tiekimo grandies bėdų ir dėl išmetimo sistemos bėdų.
O nebandei diagnostiką padaryti?

Pasidariau autotojoi tai pasake kad dezes gedimas, ir pasiule i kita keisti.

LM

Autotoja naują siūlo.
Kažkas kažkur forume minėjo kad šrote galima nuspirkti dėže už 100 eur.
Dėžė retas gedimas, nėra paklausos, todėl gal ir tiesa kad galima nebgrangiai nupirkit.

bioparo

Sveiki, per salcius ryte jau  kelinta ryta ijungus start uzsidega girlendos visos, tada isjungiu ijungiu vel ir uzsikuria, cia kas prie galo jau, ar koks pasildymas tipo

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Vasaris 26, 2018, 12:07:44 PM
Sveiki, per salcius ryte jau  kelinta ryta ijungus start uzsidega girlendos visos, tada isjungiu ijungiu vel ir uzsikuria, cia kas prie galo jau, ar koks pasildymas tipo
Mažasis akumuliatorius prie mirties greičiausiai.

bioparo

Reiskias gerai laiko, metai kaip pirktas ir jau mirsta, reiks pamatuot kiek voltul

slashas

Citata iš: bioparo Įrašytas Vasaris 26, 2018, 12:55:52 PM
Reiskias gerai laiko, metai kaip pirktas ir jau mirsta, reiks pamatuot kiek voltul
Jei važiuoji trumpais atstumais tai jis sėda, aš prieš žiemą savąjį įkroviau, nors irgi metų senumo.

LM

Papildomai įkrauk gal atsigaus.

bioparo

Stingray

Mano Priusas tai kažkaip keistai - įjungiu, užsidega READY, išvažiuoju atbulas ir tik įjungus D variklis įsijungia. Bet šiaip prie šitų šalčių tai iš pusės sukimo užsikuria - ne taip kaip dyzelinis opelis :D

LM

Tu čia kalbi iš ryto po nakties?
Man atrodo atbulinis taip veikia kad iš pagrindinės baterijos maitinamas. Užtenka baterijos įkrovimo.
O variklis įsijungia kai reikia įkrauti bateriją. Jeigu pas tave yra ir taip geros būklė baterija, variklis nesikuria.
Geras baterijos stovis.
Pas mane dabar prie tokių šalčių iš karto pasileidžia ir variklis.

slashas

Pas prius nėra mechaninės atbulinės eigos, visad su elektra važiuojama atgal, variklis dirba tik elektrai gaminti :) tai jei palikai su pakankamu baterijos likučiu, tai ir spėji atbulomis išvažiuoti be variklio. Nors prie tokių šalčiu jei lauke priusas stovi, tai iškart užsiveda, jei požeminiame parkinge kurs pliusas, tai iki vartų su baterija nuvažiuoju :)

Stingray

Jo, is ryto po nakties. Atsisedu, ijungiu uzvedimo mygtuka, jungiu R ir isvaziuoju ant elektros. O tada jungiu D ir po keliu sekundziu isijungia variklis... Bet gal cia taip turi buti.

MindaugasB

Slashai - priusas neturi mechanines atbulines pavaros, ar visi hybrid toyotos/lexus modeliai neturi, nes planetarine greiciu deze yra tokios konstrukcijos?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis