del traukos avensis d4d

Pradėjo milkas, Sausis 13, 2011, 14:47:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

pritariu visiems, nes cia visi kiti pritaria vienas kitam :)

Aivis

Aš čia tikriausei vienas nepritariau:D,nežinau kaip 1 avensis,bet 2 tai tikrai normalei sukinėjas:D
Gazas dugnas .......

Renis

Su audi apsisukt sugebu mazesniam plote, su avensiu tame paciame niekaip ;)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Aivis

Pabandytum nisan primera 2003 ,tai pamatytum kiek jai vietos reikia.
Gazas dugnas .......

Renis

Nu as tikiu ;]] Ziurint ka su kuo lyginsim, ko gero
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Aivis

CitataRenis parašė:
Nu as tikiu ;]] Ziurint ka su kuo lyginsim, ko gero
Teip,čia aiku lygis lygiui nelygu :D:D:D
Gazas dugnas .......

milkas

tada kitas klausimas, ar kas nors prasukat ratus avensio vietoj, 1, 2 krumpliu ant sauso asfalto, nekalbam cia apie sniega, leda, kur trinties nera. Kalbu apie prasukima kai isjungiam TRC OFF, nes man neiseina, o 150 AG tai turi jaustis  ?

FUX

pas mane su 81 kw neprasuka, jei neuzkeli apsuku. Net senas golfas su ~70kw prasukdavo ;]
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Henris

Cia dar priklauso nuo padangu, o siaip su 85kw ant pirmos saibos laisvai prasuku, staigiau atleides sankaba ir daves daugiau gazo, o su antra ne velnio, pajudet is vietos su antra galiu palengva atleisdamas sankaba, bet is vietos su antra saiba ratu tikrai neprasuksiu...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

milkas

o as su pirma saiba pagal henrio metoda nihuja nesuku, nei su vasarinem, nei su zieminem, del to ir itariu kad netraukia kaip turetu traukt. bet negali zinot, jau nuo pirkimo taip, tai gal viskas gerai :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatamilkas parašė:
tada kitas klausimas, ar kas nors prasukat ratus avensio vietoj, 1, 2 krumpliu ant sauso asfalto, nekalbam cia apie sniega, leda, kur trinties nera. Kalbu apie prasukima kai isjungiam TRC OFF, nes man neiseina, o 150 AG tai turi jaustis  ?
prasuka1 ir2 o ant šlapio asfalto gerai pasistengus galima ir 3 prasukti;)

FUX

nu blyn, tai tu chipinis velnias gi :D
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatamilkas parašė:
prasuka1 ir2 o ant šlapio asfalto gerai pasistengus galima ir 3 prasukti;)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Henris

Na negalima zinoma lyginti 180 AG su 125 AG :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Na negalima zinoma lyginti 180 AG su 125 AG :)
tai ir nelyginu:)siaip ir 85kw 2 saiba turetu prasukti jeigu neuzdroztas;)

giedrukas

1 ir 2 pavara ratai prasisuka, o 3 padangos cypauja, bet nelabai nori prasisukti:)