Karštas dyzeliukas nesiveda

Pradėjo EduardasKLP, Sausis 21, 2011, 17:16:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arvydziukas

Vyrai būkit geri pažiūrėkit ar nieko nesumaišiau ten su srove , įtampa ir jų matavimo vienetais nes jei taip tai viska iš esmės keičia pataisykit jei ką. :-]

Awriuxx

Citata iš: Arvydziukas Įrašytas Gegužė 23, 2016, 10:24:37 AM
Galima pagalvot kad čia koks rašytoju , kritiku , literatų ar mokytojų būrelis o ne auto forumas?  (h)

Mokytojų ar ne, bet čia jau akivaizdi nepagarba savo kalbai. Nebe tie laikai, kai žmonės beraščiai buvo. Visi baigėm mokyklas, visi laikėme egzaminus, tai malonėkime prisiminti taisykles rašybos ir skyrybos ir jų laikytis. Visiems bus maloniau skaityti tvarkingą tekstą, o ne kažkokią parodiją.

Myjack

Citata iš: Arvydziukas Įrašytas Gegužė 23, 2016, 10:24:37 AM
Galima pagalvot kad čia koks rašytoju , kritiku , literatų ar mokytojų būrelis o ne auto forumas?  (h)

Jeigu jau autoforumas, tai galvoji, kad visi intelekto nesužaloti "dalbajobai" cia sedi? Elementari pagarba ir funkcinis rastingumas...

Arvydziukas

Negalvojau kad yra tokiu teisingu ir sakyčiau jautrių , lieka tik atsiprašyti gimtosios Lietuviu kalbos na ir žinoma tų kuriuos papiktino mano rašliava. Tada gerbiamus kalbos saugotojus paprašysiu kad patys nenaudotų ir kitiems neleistu teršti Lietuvių  kalbos barbarizmais. :think:

Myjack

Citata iš: Arvydziukas Įrašytas Gegužė 23, 2016, 13:25:18 PM
Negalvojau kad yra tokiu teisingu ir sakyčiau jautrių , lieka tik atsiprašyti gimtosios Lietuviu kalbos na ir žinoma tų kuriuos papiktino mano rašliava. Tada gerbiamus kalbos saugotojus paprašysiu kad patys nenaudotų ir kitiems neleistu teršti Lietuvių  kalbos barbarizmais. :think:

pries prasant - kablelius sudeliok... :)

Arvydziukas

Citata iš: Myjack Įrašytas Gegužė 23, 2016, 21:42:38 PM
pries prasant - kablelius sudeliok... :)
O čia kaip ar tu šveplas ar taip turi būti, kad iš keturių žodžių trys gramatinės klaidos? :goodboy:

Naitras

sveiki, nu pagaliau issprendziau savaja problema, o problema buvo starteris, pasirodo buvo idetas 1.4 kw starteris, (matyt kazkas pasistenge pries parduodamas masina). dabar idejo kita starteri ir jokiu problemu ar siltas ar saltas dyzeliukas. kainavo 105 eurai. Bet buvo geras bajeris nuvares tvarkyti starterio manes paklause ar rimtai tvarkom ar pardavimui? :D tai matyt pas mane buvo pastarasis variantas.

saulyss

sunkei uzsivedinet pradejo karts nuo karto 2.0 85 kw,nuvariau diagnostika parode purkstukus,isemiau nuveziau padare juos pakeite galiukus auturoi po 70 eu isvaliau lizdus purkstuku pakeiciau visas saibutes po purkstukais ir grystamo,pakeiciau filtrus tepalus , dar del ramybes nuemiau karteriuka paziurejau ar neapnestas paemejas tepalo nuo ko daznai turba uzsilenkia, ir visu tu darbu finisas visvien sunkei vedasi  :-{  :A  :-(  (wow) ka dabar daryt ? gal kas susiduret su kaskuo panasaus ? vedasi bet taip kaip kasko truputi truktu spyrio y sikna ?

Zaroliz

Vladas55

pabandyk pakraut  akumuliatoriu ir ziuresi kaip vedasi auto,matysi ar kaltas akumuliatorius,paprasciausias variantas.

saulyss

Akumas ne prie ko visiskai sukt suka ir gan gerai suka bet va tas suka suka suka ir uzveda bet sunkiau nei budavo seip is nieko prasidejo nesuprantu

algelis

Tai Sunkei viskas gerai, bet jei automobilis sunkiai užsiveda, tai blogai  :D

Eddie8664

Turiu variantą - kurio siurblio vožtuvai. Kiek ilgiau suka kol užkuria, bent jau pas mane tokia bėda.

MindaugasB

Cia gal SVC problema? Kas zinot tiksliai, tai pasakykit - sujungsiu temas, o tai ziuriu vel nauju temu padave is po savaitgalio :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Eddie8664

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 04, 2016, 13:08:42 PM
Cia gal SVC problema? Kas zinot tiksliai, tai pasakykit - sujungsiu temas, o tai ziuriu vel nauju temu padave is po savaitgalio :)
Na aš juos ir turėjau galvoje :)