Kas geriau D4D ar D-cat

Pradėjo arunaskeras, Sausis 23, 2011, 09:11:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataS_Kulikauskas parašė:
 Imesiu atsakyma kuti man atsiunte Autotoja

"Visuose automobiliuose, kuriuose yra DPF filtras yra išmetimo sistemoje sumontuotas kuro purkštukas, kuris išdegina susirinkusius suodžius, kai užsineša DPFfiltras.

Najeigu jau atlikot kelis kartus regeneraciją servise ir gedimas kertojasi,tuomet reikia keisti DPF filtrą.

DPFfiltro kaina 2935Lt, taipat keičiamos ir tarpinės, kurių kainos 38Lt ir 122Lt

Pakeitimo kaina 905,08Lt

Kainos išvardintos su PVM"

O vat kas salia sito dar papildomai i D-CAT-a ikista tai net nezinau?

Tada nezinau. D-CAT ir buvo unikalus tuo savo 5 purkstuku, kuris degina suodzius.

S_Kulikauskas

Asmeniskai as esu nusistates pries visus priedus, tiek ziemai tiek vasarai.

As susidarias tokia nuomone: jai pili normalu kura visu reikiamu priedu i ji pripila gamintojas (statoilas, orleanas, ir t.t) .

Ir man labaio patinka patarle:

Kas bus Jai i 10Litru "Š" ipilsi litra uogienės ?
Kas bus jai į 5-is Litus "Š" ipilsi 5-is litrus uogienes?
Kas bus jai i 1Litra "Š" ipilsi 10Litru uogienes?

;)

Vistiek bus "Š" :)

Tul1s

Suprantu. Bet paskutinius menesius tenka vazineti tik trumpais atstumais mieste, priedo salciai , masina nespeja normaliai isilti, kura visata pilu tik STATOIL , LUKOIL , NESTE, bet manau gal padetu tas zibalas truputi sistema pravalyti, todel ir idomi nuomone ;)

S_Kulikauskas

Niekada nekeiciu Obuoliu ir cibuliu i maisto papildus ir nemanau kad reikia Statoil salerka keisti i kazkokius priedus :)

kepure

Sveiki gal galit kas imest foto kur ieshkot to purkstuko 2.2d-cat?:)

S_Kulikauskas

Galiu imest D4D DPF Auriso , bet nezinau ar pades.

S_Kulikauskas

http://toyota-corolla.ru/rm04f1ru/repair2/html/contents/rm00000188e008x.html
Nu va cia parodyta kur Coroloi stovi (Exhaust Fuel Additional injector). Principe toje pačioje vietoje ir pas mane.

spyglys

Na del pravalymu irgi tos nuomones, kad nereiktu ten persistengti, bet, kai buna kokioj maximoj nuolaida auto prekems paimu sonax'o diesel system cleaner'i. Kaina 20lt, vienam bakui. Supilu, bent jauciuosi kazka padares "tipo geriau" bus. Blogiau nera. Siaip jauciasi, kad trauka kazkiek padideja, kadangi ne pirma karta pilu, tai pastebiu. Ypac stengiuosi pilti kai didieji salciai ateina.

kepure

Aciu S_Kulikauskas uz nuoroda:)siandien jau apziurejau kurioje vietoje jis stovi gyvai:)

S_Kulikauskas

Siaip galiu i PM imesti meistru telefoncika, paklaustum pas juos kaip ten istiesu yra su D_CAT-u. Kokie galimi gydimo varijantai, neoficialiam specelizuotam servize ;).

kepure

Man tai nereikia as tik prekiauju devetomis dalimis:)shiandien apziurejus ir nelabai supratau uz ka ten moket 6000lt

S_Kulikauskas

Prielypa

CitataS_Kulikauskas parašė:
 Siaip galiu i PM imesti meistru telefoncika, paklaustum pas juos kaip ten istiesu yra su D_CAT-u. Kokie galimi gydimo varijantai, neoficialiam specelizuotam servize ;).

Sveiki būtų LABAI džiugu ir malonu jeigu į PM įmestumėte jų kontaktus.
Iš anksto didelis AČIÛ!

Prielypa

Citatakepure parašė:
Man tai nereikia as tik prekiauju devetomis dalimis:)shiandien apziurejus ir nelabai supratau uz ka ten moket 6000lt

Sveikas, bandžiau Jums (tau :) ) paskambinti PM surastu tel. numeriuku, tačiau kažkodėl sakė, kad Jūs nepasiekiami. Būtų labai malonu susibendrauti su Jumis ir pasitikslinti.