Uzsiblokavo vairas*

Pradėjo vaikas666, Sausis 27, 2011, 08:52:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

vaikas666

Siandien ryte gal puse valandos prasikankinau, neiseina atblokuoti vairo. Sukinejau ir vaira ir rakteli i visas puses. Kas galetu buti?

Aivis

Ar raktelis spynelėja lengvai sukinėjasi?
Gazas dugnas .......

vaikas666

nesisukineja, vos vos galima pajudint. Biski neteisingai parasiau pries tai, nesukinejau o judinau rakteli ir vaira i visas puses :)

Aivis

Jai gerai supratau,tai raktelis spynelėja nesisukinėja?.Jei taip tai pirmiausei papuršk WD į spynele,forume apie tai jau buvom kalbėja.
Gazas dugnas .......

tadynis

Ne WD o ledo tirpiklio papursk. Man pries pora savaiciu taip buvo.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

tadynis

Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

vaikas666

Ok aciu, grizes is darbo isbandysiu

Henris

pas mane per salcius, nesuveikineja centrinis vienose durelese, kur galiu papurkst ?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

vytska

Va pas mane irgi per salcius kartais nesuveikia centrinis dazniausiai galinese abiejose durelese, kai pavazineji salonas susyla tada dazniausiai pradeda veikti. Irgi domintu ar galima butu kazka kazkur sutept.
vytska

pauliusdd

Centrinio atveju reikia ardyti duris, išvalyti spyną, varikliuko pavarą ir tada bėda bus pašalinta. O jei papurkši WD į spyną (laikinas efektas), po savaitės ta pati problema bus.
टोयोटा इस बल.

Henris

Pas mane irgi su galinem kaires puses durelem sita beda, nors jos darinejamos dazniau, nei kitos puses :) Daba visada uzrakindamas masina turiu praeit pro dureles ir aptikrint ar visos uzsirakino :) O jei numinesiu panele nuo dureliu, nesugalvos issaut srs airbag'as, nes pas mane parasyta ant dureliu is vidaus, kad ten tokis yra :)

Singer

CitataHenris parašė:
Pas mane irgi su galinem kaires puses durelem sita beda, nors jos darinejamos dazniau, nei kitos puses :) Daba visada uzrakindamas masina turiu praeit pro dureles ir aptikrint ar visos uzsirakino :) O jei numinesiu panele nuo dureliu, nesugalvos issaut srs airbag'as, nes pas mane parasyta ant dureliu is vidaus, kad ten tokis yra :)
Tai kad nėra II "Avensyje" durelėse airbago (yra vaire, panelėj ties keleiviu, ties vairuotojo keliais, priekinėse sėdynėse ir užuolaidėlės virš durų). Ardyk drąsiai ;) . O kad neužšaltų, reikia ne WD purkšt, bet sutept silikoniniu purškiamu tepalu. WD kažkiek padeda, nes drėgmę išstumia, bet tai laikina.

vaikas666

WD po ranka nebuvo, tai ilasinau i spynele alyvos, tai  kolkas viskas gerai :)

Henris

CitataSinger parašė:
CitataHenris parašė:
Tai kad nėra II "Avensyje" durelėse airbago (yra vaire, panelėj ties keleiviu, ties vairuotojo keliais, priekinėse sėdynėse ir užuolaidėlės virš durų). Ardyk drąsiai ;) . O kad neužšaltų, reikia ne WD purkšt, bet sutept silikoniniu purškiamu tepalu. WD kažkiek padeda, nes drėgmę išstumia, bet tai laikina.
O kodel pas mane ant dureliu porankio visur parasyta srs airbag?

Renis

Pas mane irgi ant situ salciu galines dureles vienos centrinis pradejo nebeveikt.. nervina ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw