Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

Na va,pagaliau ir aš prisiruošiau įsidėti autopiloto rankenėlę,veikia puikiausei.Jei dar yra norinčių pasijungti autopilota,tai galit kreiptis į Kendį,jis turi nauja rankenėlę.
Gazas dugnas .......

Kesteliss

Jum gerai :) pavydziu nelietuviskai :)
tel.868737941

Robertas

CitataKesteliss parašė:
Jum gerai :) pavydziu nelietuviskai :)
jo jo as irgi, tik gaila kad maniskeje tik rankeneles neuztektu :| reiketu kruvos visokiu slanguciu ir panasiu dalyku, kazkaip ten su vakumu padaro, bet kaip ten istikro viskas vyksta nzn. smagu butu pasidaryt kada nors :)
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Kesteliss

kazkaip man su ta estima neaisku? ce gal rusiskas previjos pavadinimas? ar naujesnis modelis koks? o del to kaip jie ten deda rankenele ir kaip jungia su viena eile fiskeje laidelius, tai ir as ta pati padariau. cruise usidega, bet neveikia :(((((
tel.868737941

pauliusdd

Man nieko neišėjo padaryti. Abu kontaktai fiškėje reaguoja į garsinį signalą.
टोयोटा इस बल.

Kesteliss

pardaviau rankenele draugui su avensis versod4d 2005, isivaizduokit neveikia, nors pas ji net vairas multifunkcinis. :(
tel.868737941

Kesteliss

Isvada, kad avensiams II idejus rankenele veikia autopilotas. Siandien su Henrio pagalba idejom, veikia. Tai teko rankenele parduoti :((((( parduosiu pavasari ir previja :))) pirksiu avensi II :))
tel.868737941

Henris

Teik as ten tepadejau, kai man kazkas padeda pasidaryt tokius, dalykus, tai nesunku ir kitiem padet. Bet kad as jum tik pasakiau kur laidus du sukist :) O kaip sekesi skyles issigrezt, nezinai? Sita ceremonija pati slyksciausia :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

litunas

ar i pirma Avensi dejo kas pilota ? i CTE dieseli noreciau,,,,,,,,,,,;)

Kesteliss

CitataHenris parašė:
Teik as ten tepadejau, kai man kazkas padeda pasidaryt tokius, dalykus, tai nesunku ir kitiem padet. Bet kad as jum tik pasakiau kur laidus du sukist :) O kaip sekesi skyles issigrezt, nezinai? Sita ceremonija pati slyksciausia :)

Isidejo sekancia diena :))))) parase sms kad viskas ok, kad autopilotas net išsijungia prilietus stabdzio pedala, visas laimingas jis, bet ne as :(((((( keiciam previja i III avensi!!!!!!
tel.868737941

Kesteliss

O tai kas nors i previa isidejo autopilota pas ka ne multifunkcinis vairas?
tel.868737941

Grigarasas

Na pagauliau ir man pavyko isideti autopilota.Dekui Henriui uz konsultacijas ir detalu darbu aprasyma. Darbas uztruko 4 val. Pagrindine beda buvo nulupti oro pagalve, tiesiog nezinojau kodel atsukus varstukus vairo vidineje puseje ji nenusilupa :( Na dar teko pacia rankenele su lituokliu pamazinti, kadangi rankenele ne orginalas, tai daug nereikalingu tvirtinimo auseliu buvo kurias nupjoviau. Zinoma bjaurus dalykas, tvirtinimo skyles grezimas ant pacio vairo. Isgreziau tik viena skyle ir pritvirtinau su savisriegiu, manau laikys :) Svarbiausia kad viskas veikia!!!!

Toyminde

Þiūriu, kad visi, kas dėjo autopilotą, Avensis II, o kaip su Avensis I, pas mane D4D 2002 metu? Jau norėjau ieškot rankenos, bet kažin ar man lemta? :D

GALLANT

Lemta ;)
Jei siurblys elektrinis visom masinom lengvai dedasi.