Autopilotas

Pradėjo Kesteliss, Sausis 28, 2011, 12:18:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

wacas

Labas visiems autopilotų mėgėjams. Pasitaikė galimybė ir nusipirkau aš savo Previai  autopiloto rankenėlę nuo 2002 anglo. Pas mane previa 2004 su multifunkciniu vairu. Jungiau aš pagal visokius pajungimo būdus CRUISE dega bet neveikia. Jungiau aš antroje eilėje į 4 ir 5 kontaktus (4 juodai/pilka praskutau) bet kaip sakau dega bet neveikia. Kiek beieškojau randu tik tokia schema kurią apibudinau. Tad prašau patarkit kur aš klystu ir paaiškinkit kaip man ją teisingai pasijungti kad veiktų. Iš anksto dėkingas už patarimus.

Kalapiziukaz

kokiu greiciu vaziuodamas bandei nes man rodos iki 40km/h neveikia jis

Toyminde

O iš čia rašančių ar yra kas dėjo autopilotą į Avensį I ??? ir veikia? Nes teorinių žinių ir spėjimų man nepakanka B)

wacas

Važiavau ir 60 ir 90 vistiek neveikia. Vadovavausi vieno iš jūsų įkelta rusiška nuoroda kurioje viskas viens prie vieno kaip pas mane. tik neveikia nors CRUISE dega. Gal yra kitas pajungimas kos?

GALLANT

Galbut sankabos arba stabdzio varlike grybauja ir kompas mato kaip nuspausta sankaba arba stabdi, tada aisq neveiks. jei ijungus uzsidega cruise lempute, tai vadinasi pajungimas geras.

Arvis

Jei nebuvo gamyklinio autopiloto tai nebus ir sankabos varlikes, o ją teks įsidėti.

GALLANT

Paprastai viskas buna sudeta, jei net bulkai 93m jau buna, tai ka kalbeti apie naujas masinas. beto jei nebutu varles, tai niekas nerodytu, kad pedalas nuspaustas. Zodziu reikia pasilenkti ir paziureti.

wacas

Na va viskas jau veikia. Aš galvojau jog viskas jau sukomplektuota, bet tos sankabos varlės ir nebuvo. Dėkui visiems rašiusiems.

Kesteliss

Pasakok pasakok viska. Nori pasakyti, kad isidejai viena varle ir viskas pradejo veikti??????
tel.868737941

NucLeo

Sveiki, gera mintis tas autopilotas, turiu Toyota Avensis verso D4D 2001 metu, siurblys elektrinis. Gal gali kasnors pasidalynti mintimis kokiu daliu reiktu, kokia rankenele turi buti, o gal kas buten i toki modeli esat deja? Dekui uz info
Ne viskas kas ryte pakyla yra saule

ketvirtasis

CitataNucLeo parašė:
Sveiki, gera mintis tas autopilotas, turiu Toyota Avensis verso D4D 2001 metu, siurblys elektrinis. Gal gali kasnors pasidalynti mintimis kokiu daliu reiktu, kokia rankenele turi buti, o gal kas buten i toki modeli esat deja? Dekui uz info
Pradžiai susirask manualą ir jame autopiloto schemą.

Andzejka

Sveiki, panorau ir aš pasidaryti autopilotą, tad pradžiai nusiėmiau airbagą, kad pasižiūrėti kelių kontaktų stovi fiškė. Pasirodo 2-jų eilių, viskas kaip ir ok. Tada pagautas azarto nusiėmiau vairą, kad kitą kartą žinočiau kaip tai daroma ir negaišti veltui savo laiko. Bet kadangi buvau šiame reikale nepatyręs, nepasižymėjau vairo padėties ir to daikto (nežinau kaip jis vadinasi, bet čia tas daiktas kuris sukasi kartu su vairu ir ant kurio geltonas lipdukas yra ir į kurį jungiasi airbagas). Tad dabar man atrodo, kad aš istačiau kreivai vairą. Mano klausimas būtų toks, kaip atstatyti vairą, kad jis stovėtų tiesiai ir kaip teisingai pastatyti tą daiktą (kurį aprašiau aukčiau), kad susukus vairą iki galo neplyštų laidai?

Biskit

tas geltoas vadinasi SLEIFAS.

pastatai kad ratai butu tiesiai, tada sleifas ( plastikinis ziedas )

suki i desine puse iki galo kai atsiremia, tada atgal pries laikrodzio rodykle 2 apsisukimus. Kad butu fishke virsuje. tada dedi tiesiai vaira.

SUjungi ir VUOLIA.:)
Fly with Toyota smile :)

kepure

turiu pora autopiloto rankeneliu.

Andzejka

Ačiū, Biskit, reikės savaitgali pažaisti :)