2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariusno

[/quote]nori tureti 130kw ir kad rytu 5ltr/100km,nejuokink:Dšiaip ji turetu ryti apie7,5-8,5ltr(vidurkis nesmaugiant,puse km mieste imant puse uzmiestyje,tai paimk ta pačia audi a6 2,5 tdi 132kw tikrai nemaziau rys,taip kad nenorekit kad trauktu ir ant oro waziuotuB)[/quote]
 viskas kaip ir logiska del tu kw ir ltr, bet tame tarpe ir ironiska. zvalgiausi pirkti d4d 85kw ir kiek besirinkdavau visada rasdavau prie ko prisi*isti. tai kilometrazas tai isvaizda tai spalva tai salonas nudroztas ir t.t. ir stai radau ledini varianta, ogi pasirodo kad jis 130kw tai ir pasiemiau netekes vilties  rasti ledini 85kw :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataDariusno parašė:
nori tureti 130kw ir kad rytu 5ltr/100km,nejuokink:Dšiaip ji turetu ryti apie7,5-8,5ltr(vidurkis nesmaugiant,puse km mieste imant puse uzmiestyje,tai paimk ta pačia audi a6 2,5 tdi 132kw tikrai nemaziau rys,taip kad nenorekit kad trauktu ir ant oro waziuotuB)[/quote]
 viskas kaip ir logiska del tu kw ir ltr, bet tame tarpe ir ironiska. zvalgiausi pirkti d4d 85kw ir kiek besirinkdavau visada rasdavau prie ko prisi*isti. tai kilometrazas tai isvaizda tai spalva tai salonas nudroztas ir t.t. ir stai radau ledini varianta, ogi pasirodo kad jis 130kw tai ir pasiemiau netekes vilties  rasti ledini 85kw :)[/quote]na už D-cat kaina galima buwo ledini 85 kw paimti ir dar perdazyti:p

gisas

papasakokit kas čia per variklis :o :)

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

AVENSIS D4D CHIP

Citatagisas parašė:
papasakokit kas čia per variklis :o :)

čia 21 amžius naujos technologijos!:D

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Renis

Cia STIPRU tas 4D4 :D:D:D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Singer

CitataDariusno parašė:
... ir dar vienas klausimas turintiems Avensius su originaliais xenonais ar esate patenkinti ju skleidziamos sviesos stiprumu, nes pas mane tai jos blankios net technineje apziuroje labai skersai ziurejo i ju svietima :( bet praleido.
Kaip ne keista, labai neblogai šviečia maniškiai kseonai. Šviesa stipri, kontūras tarp apšviestos zonos ir neapšviestos aiškus, aš kol kas patenkintas :) . Taip gerai švietė tik seno "Þiguliuko" tolimos 100W šviesos ;) .

Kestutis777

CitataSinger parašė:
CitataDariusno parašė:
... ir dar vienas klausimas turintiems Avensius su originaliais xenonais ar esate patenkinti ju skleidziamos sviesos stiprumu, nes pas mane tai jos blankios net technineje apziuroje labai skersai ziurejo i ju svietima :( bet praleido.
Kaip ne keista, labai neblogai šviečia maniškiai kseonai. Šviesa stipri, kontūras tarp apšviestos zonos ir neapšviestos aiškus, aš kol kas patenkintas :) . Taip gerai švietė tik seno "Þiguliuko" tolimos 100W šviesos ;) .

Kelintu metu tavo zveris?

Dariusno

maniskis 2005.08 ar yra koks skirtumas del metu?

Kestutis777

CitataDariusno parašė:
Na, maniskis 2006, bet nesu labai patenkintas apsvietimu....
Buvau susitikes su Unagi, kurio zibintai ale atrestauruoti. Na, jo zibintai lyg ir geriau sviete, bet va lempuciu kaitrumas skiriasi. Maniskes 4300 kalvinu, jo zymiai riskesnes... Bet gal cia tas apsvietimas ale geresnis vien del kalvinu geresnis pasirode.
Kazkur skaiciau, kad 4300k geriausios vaziuojant ilgomis distancijomis nakti, nes akys maziau pavargsta....
Tai va ir mastau, sudege tie mano zibintai ar ne. Ilgiau pavaziavus, atrodo viskas ok, bet kartais neapsikentes priesrukinius isikalu, kad matyciau kur vaziuoju.

AVENSIS D4D CHIP

CitataKestutis777 parašė:
CitataDariusno parašė:
Na, maniskis 2006, bet nesu labai patenkintas apsvietimu....
Buvau susitikes su Unagi, kurio zibintai ale atrestauruoti. Na, jo zibintai lyg ir geriau sviete, bet va lempuciu kaitrumas skiriasi. Maniskes 4300 kalvinu, jo zymiai riskesnes... Bet gal cia tas apsvietimas ale geresnis vien del kalvinu geresnis pasirode.
Kazkur skaiciau, kad 4300k geriausios vaziuojant ilgomis distancijomis nakti, nes akys maziau pavargsta....
Tai va ir mastau, sudege tie mano zibintai ar ne. Ilgiau pavaziavus, atrodo viskas ok, bet kartais neapsikentes priesrukinius isikalu, kad matyciau kur vaziuoju.
metuose tikrai nera skirtumo ar facelift ar senesnis dege jie vienodai:)

Singer

CitataSinger parašė:
CitataDariusno parašė:

2005

Kestutis777

CitataSinger parašė:
CitataSinger parašė:
CitataDariusno parašė:

2005

Vadinasi tau idejo per klaida kokybiskai pagamintus zibintus :D

eVo

Zmogau, jei nori tureti kaprizna masina, bet nenori jos poreikiu tenkinti, tai nepirk CATo :) Jei nori justi sukimo momenta, pirk CATa ir pilk normalu kura.
Tiesa, CATu variklio tarpine pareina kartais, bet ne visoms tai atsitinka. Saviskei pakeiciau ir dabar megaujuos dinamisku vaziavimu B)

O del ko pareina CAT'u tarpines? Siandien skambinau i tokvila, jie ten pardavineja 07 avensi su cat varikliu ir parasyta, kad idetas naujas variklis. Paklausiau del ko keistas - sake tarpine parejo ir susikraipe galva ar kazkas tokio. Masina buvo begus apie 190k. Tipo dabartinio variklio rida 3k. Taip ir nesupratau ar galva keite ar visa varikli. Dar klausiau del kietuju daleliu filtro. Sake o kas su jais buna blogai? Tipo jie patys prasivalo savaime ir nereikia sukti galvos. Bet vel gi esu girdejas, kad nevisada jie prasivalo...
Dar klausimas del kaprizingumo. Ta prasme pili normalu kura (LT degalines), tepala koki priklauso ir kaip suprantu to pakanka? Ar dar yra kazkokiu reikalavimu?

Kestutis777

CitataeVo parašė:
Zmogau, jei nori tureti kaprizna masina, bet nenori jos poreikiu tenkinti, tai nepirk CATo :) Jei nori justi sukimo momenta, pirk CATa ir pilk normalu kura.
Tiesa, CATu variklio tarpine pareina kartais, bet ne visoms tai atsitinka. Saviskei pakeiciau ir dabar megaujuos dinamisku vaziavimu B)

O del ko pareina CAT'u tarpines? Siandien skambinau i tokvila, jie ten pardavineja 07 avensi su cat varikliu ir parasyta, kad idetas naujas variklis. Paklausiau del ko keistas - sake tarpine parejo ir susikraipe galva ar kazkas tokio. Masina buvo begus apie 190k. Tipo dabartinio variklio rida 3k. Taip ir nesupratau ar galva keite ar visa varikli. Dar klausiau del kietuju daleliu filtro. Sake o kas su jais buna blogai? Tipo jie patys prasivalo savaime ir nereikia sukti galvos. Bet vel gi esu girdejas, kad nevisada jie prasivalo...
Dar klausimas del kaprizingumo. Ta prasme pili normalu kura (LT degalines), tepala koki priklauso ir kaip suprantu to pakanka? Ar dar yra kazkokiu reikalavimu?

Viskas gerai su tais D-CATais ;)
Tepala pilu toki, koki reikalauja D-CAT technologijos. Filtras man nesikisa, viskas gerai su juo, tik periodiskai reikia islekti prasilekti su juo.