2,2D4D VS D-CAT

Pradėjo Marius kom, Vasaris 01, 2011, 21:06:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citataarunaskeras parašė:
Bet kur tuo 130km/h Lietuvoj vazinet jei i magistrale ileki koki viena karta per metus. Idomu butu suzinot, gal pasakytu, kas vazineja su DCAT kokios apsukos variklis rodo prie 100km/h sesta pavara, nes tokiu greiciu dar butu galima vaziuot uzmestyje neprisirenkant baudu. Bet jei maziau kaip 2 tuks apsuku kazi, kaip su kuro ekonomija.
apie 1900:)

spyglys

Na va kolegos, isigijau sian as Verso 2.2 100kw. Negaliu pilnai dar pasidziaugt, bet 100kw per akiiiis. Dar klausiau meistro apie D-CAT, sake viskas ok su jais, jei rida nedidele, bet, kadangi i LT atvaziuoja jau "nusibaige", tai geriau vengt.

Del purkstuku, ar D-CAT, ar paprastas 2AD-FTV, kaina ta pati mazdaug (1200lt/vnt) sake, tik keitimas retesnis pas 2AD-FTV.

brolis123

turiu avensi 2006m, 2.2l 130kw. kuro sanaudos ziemos metu vazinejant mieste 7.0-7.2l, vazinejant uzmiestyje 6-6.5l 100km. vaziavimo stilius nera labai agresyvus, taciau ir nevisai letas. siaip patenkintas automobiliu, kolkas rimtu problemu neislindo, tikiuosi, kad ir toliau taip bus.
sveiki visi

siigiis

na cia jau man kazkaip mistika tokios kuro sanaudos... nors bendriau gal pas mane kazkas negerai... nes mano vazinejant sia ziema kaune tai kuro sanaudos sudare 8,5 litro (misrios, bet 80 proc. turbut mieste). na bet gal del to kad ne visai dideliais atstumais vazinejau ir variklis net pilnai uzsilt nespedavo...

Kestutis777

Maniskis apie 8ltr/100 valgo, vien po miesta trinantis... Kelis menesius is Vilniaus nebuvua nosies iskises...

Henris

Kai bendraujat apie sanaudas, geriau iskart parasykt ar jos realios ar ziurit ka paiso borto kompas. Praktika parode daugeliui klubieciu, kad Avensiam D4D prie borto kompo rodmenu pridedam minimum 1l o kartais net ir 1.5l. Jei rodo kompas vidutines 8l/100km pridedam grubiai apie 1.5l ir mazdaug galima orientuotis. Netikit? Isbandykit, pamatuokit kiek km nuvaziuojat su uzspiltu kuru is tikro, uzsipyle toj pacioj kolonkej vel pilna baka. Ir kiek tuo metu rode borto kompas sanaudas. Nenoriu tiket ,kad ant Avensio jos bus vienas prie vieno... Tai va, kad brolis123 raso jog jo 130kw 2.2 dyzelis mieste valgo 7l, nenoriu tiket, na Jonavoje gali buti ir maziau, bet cia ne miesto rezimas. Klp Kaunas - cia miesto rezimas, o Vln is vis pravalas, kai sedi ant kamsciu kasdien, turetu kad ir vasara Vilniui po 10l valgyt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

arytis

Tikra tiesa. Paskutinis matavimas buvo šį savaitgalį. Kompo parodymai - 7,1 realios - 8,3. Tik miestas ir labai trumpais atstumais, tai ir nemanau, kad labai daug.

Gmc

Va, cia tiesa. Mano Corolla Verso 2.2 100kw paskutini karta paeme 8.4l realiai (75% miestas), kompas rode 6.1 :D paprastai nuo kompo 1-1.5l meluodavo, dabar labiau :)
siaip mieste ziema 9-10 ima priklausomai nuo kamsciu, matysim kiek vasara bus.

Kestutis777

Kompas matuoja vidutines kuro sanaudas, per ilga atstuma. Kai as pirmyn ir atgal nulekiau iki Norges, vaziuodamas 90km/h, tai man labai ilgai dege sanaudos 6,5ltr/100km Kai eco rezimu pravaziuoji 4000km, tai paskui reikia 4000km mieste pravaziuoti, kad parodytu miesto sanaudas. Beto, skirtinga oro temperatura, yra sniegas, nera jo... Labai daug smulkmenu, tad ieskoti tiesos ;)

Renis

Dar karta apie sanaudas: Sia ziema prie salciu, daug daug sniego, 100% miesto (vilniaus) rezimas, trumpi atstumai (variklis beveik niekada neikaisdavo iki darbines temp) ramiai vaziuojant buvau pasiekes realiai 11+ ltr/100 km. Dabar atsilus, dingus sniegui ir vazinejant vien miesto rezimu realiai sueina lygiai 8 litrai (kompo rodmenys 7,1). Tokia realybe ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

siigiis

na as kur rasiau apie sanaudas tai as snekejau apie matavima kiek nuvaziuoji su pilnu baku, dazniausiai matuoju ne viena pilno bako cikla, bet daznai vis pripilineju ii puses iki 3/4 paskui vel iki pilno ir jau skaiciavima atlieku tada kai uzsidega lempute.. aisku taip galiu ir prarast koki litra bet manau vistiek pakankamai normalus matavimas gaunas.

arunaskeras

Aš iš vis nesuprantu kam matuoti tas sanaudas mieste, kai vazinejam skirtinguose miestuose ir skirtingu stilium.Ir neaišku kiek prastovi kamščiuose  Praleki koki 1000 km užmestyje ir  žinai kokios relios tavo auto sanaudos.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

siigiis

nu jei taip ziuresi tai vaziuot 1000 km ir ziuret kiek paeme ir ne rodiklis, nes tu gal vaziuosi 100 o as 90 km per val, dar priklauso ir nuo kelio kuriuo vaziuosi... be to, tu zinosi tik tavo sanaudas uzmiestyje, bet nezinosi kiek mieste ima :)

Gmc

As pvz ~90% mieste vazineju, todel idomu pasiziuret kiek valgo :)

Memelis

Paskutinį kart važiavau su savo Avensiu iš Klaipėdos į Kauną. Buvo vakaras, mašinų nedaug, skubėt neturėjau kur. Greitis buvo spidometre apie 105 km/h, navigacija rodė 98 km/h. Tai nuvažiavus kompas vidurkį rodė 3,7 l... Niekad neteko važiuot taip efektyviai. Realiai manau iki 5 litrų bus...  
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport