Corolla Verso papildomas vairo užrakinimas

Pradėjo Pulkininkas, Vasaris 15, 2011, 09:00:16 AM

« ankstesnis - sekantis »

Pulkininkas

Sveiki.
Perskaičiau čia, kad ir Corollas Verso vagia. O mano garaže nenaudojama guli vairo - pedalų užrakinimo spyna. Gal tai ir nėra rimta apsauga, bet kaip papildoma priemonė tikrai nepakenktų.
Klausimas toks, kaip reikėtų surakinti vairą: su sankabos ar su stabdžių pedalu?
Seniau, (gal žiguliams) būdavo sakoma, kad tik su stabdžių, nes sankabos lengvai pasikelia į viršų. O kaip Corollai Verso? Kuris pedalas tvirtesnis ne  spaudžiant jį, o keliant į viršų  :) Gal kas naudojat tokį daiktą ar žinot, kokia tų pedalų sistema?

AVENSIS D4D CHIP

CitataPulkininkas parašė:
Sveiki.
Perskaičiau čia, kad ir Corollas Verso vagia. O mano garaže nenaudojama guli vairo - pedalų užrakinimo spyna. Gal tai ir nėra rimta apsauga, bet kaip papildoma priemonė tikrai nepakenktų.
Klausimas toks, kaip reikėtų surakinti vairą: su sankabos ar su stabdžių pedalu?
Seniau, (gal žiguliams) būdavo sakoma, kad tik su stabdžių, nes sankabos lengvai pasikelia į viršų. O kaip Corollai Verso? Kuris pedalas tvirtesnis ne  spaudžiant jį, o keliant į viršų  :) Gal kas naudojat tokį daiktą ar žinot, kokia tų pedalų sistema?
koks skirtumas su vairo uzraktu nuvez ant tralo ar be,nieks ju neuzvedineja dabar:)yra toks daiktas kaip kasko;)jei auto nuziuretas tai isvaziuos su bet kuo:)

Pulkininkas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
koks skirtumas su vairo uzraktu nuvez ant tralo ar be,nieks ju neuzvedineja dabar:)yra toks daiktas kaip kasko;)jei auto nuziuretas tai isvaziuos su bet kuo:)
Skirtumas didelis, nes automobilis naktį stovi tokioje vietoje, kur su tralu nelabai ir privažiuosi, o privažiavus reikės dar ir krano :)
Mano klausimas ne ar reikia, o kaip ?  :)
Kasko geras dalykas, tačiau, mokėti pusantro tūkstančio už nieką jau baigia praeiti noras :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataPulkininkas parašė:
Skirtumas didelis, nes automobilis naktį stovi tokioje vietoje, kur su tralu nelabai ir privažiuosi, o privažiavus reikės dar ir krano :)
Mano klausimas ne ar reikia, o kaip ?  :)
Kasko geras dalykas, tačiau, mokėti pusantro tūkstančio už nieką jau baigia praeiti noras :)
galima ir be krano kuo puikiausiai lebiotke uztraukia ant tralo;)beje tie uzrakinimai labai lengvai nusikerpa:p

dtinas

statybose su spec zirklemis karpo armatura kaip nieko, tai ta papildoma apsauga tik nuo vaiku..

Pulkininkas

galima ir be krano kuo puikiausiai lebiotke uztraukia ant tralo;)beje tie uzrakinimai labai lengvai nusikerpa:p
O jeigu tralą įmanoma tik skersai pastatyti, tai su gerve vistiek užsitraukia? :D
Kad nukirptų, reikia ne tik su geras žirkles turėti, dar reikia ir šiek tiek sugaišti laiko rėkiant signalizacijai.
Kaip norit, taip sakykit, spirgai košės negali pagadinti, gal norit pasakyti, kad ir savo dviračius prie parduotuvės paliekat neprirakintus? Kam rakinti juk vistiek nukirps per 2 sekundes :)

Henris

Pritarciau - kasko draudimui. Kad ir moki po 1000-1500 i metus, bet jei nubombins, gausi 90 proc vertes, o ne apskrita 0. Ir tada krapstydamas galva stovesi ir galvosi, kaip cia tie vagys man ja nubombino, nors tas mastymas kaip jie tai padare nei pinigu, nei ramybes tau nesuteiks. beje jei pasidometum, kasko draudzia ne tik nuo vagysciu, taip, kad uz tuos pinigelius kuriuos sumoketum draudimui, turi ir kitu pliusu. Stichines nelaimes ir t.t.
Kodel perkant lizingine nauja auto, privalomas pirmus metus (kai kur ir visa lzinigo laika) kasko draudimas. Del to, kad lizinguojanti bendrove zino, jog profas vagis nulaus visas apsugos priemones, jei to auto jam reikes. Cia jau kalba eina ne apie narkomanus, kurie lenda i 2 golfus pasivazinejimui. Beje pries kelis metus darem Tv reportaza, apie sulaukytus vagis kurie nubombino, apynaujus 2  Honda CR-V. Tai tarop ju daiktu buvo rasti net originalus Honda imobilaizreio atkoduotiojai. tai manau papildomas uzrakttas ant vairo ir pdealu tikrai neapsaugos nuo vagystes..Beje dar viena viesa paslaptis - kadangi pas mus valstybe 90 proc korumpuota, tai profesnioalai vagys gauna info, kurios tackos draustos ir kurios ne, kai kurios draudimo bendroves is vagiu net gauna atkata uz suteikta info apie auto, kuri nubombina ir parduoda i rusina...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Pulkininkas

Ačiū, Henri.  Jaučiu, kad tu baigi užbaigti mano vidines kančias - drausti kasko ar nedrausti :)

Henris

Na cia aisku tik viena nuomone is simto, tavo apsisprendimas kaip elgtis, as tai visada masina draudziu kasko,kol bent jau kazka skolingas bankui, ji pas mane nelizingine, bet ant masinos kabo vartojamos paskolos dalis, tai jei ja nubombintu ir nebuciau draudes kasko, tai reiskia, kad uz ora toliau bankui mokeciau likusia paskolos dali, cia jau mano numone butu nelabai faina... Bet ir tai jei auto pirktas uz sutaupytus pinigus, kuriuos vargai taupydamas kelis metus, tai irgi nemalonus reikalas butu manau...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

TCL

Teisingai Henris sako. Geriau apsidrausti kasko nezinai kas cia gali buti. Dabar man rodos kiek zinau jei imi paskola banke del auto tai privaloma kasko draustis auto. Gal ir gerai bankas daro nes tikrai jei nubombintu masina zmogus moketu uz ora ir tik pasvajoti apie kita automobili. Ir siaip manau geras dalykas Kasko bent as dziaugiausi kad apdrausta buvo kaip moteris aiksteliai ivaziavo atbulom i prieki aisku ten nieko rimto nebuvo tik lempa iskilo ir bamperio dazai paskilinejo bet vistiek pinigai. O remontas tikrai nepigus butu buves is savo kisenes o Kasko padenge viska:) Tai jei turi atliekamu pinigeliu apsidrausk Kasko ir nesuk galvos.

AVENSIS D4D CHIP

Beje ir maziau kainuojanciu kasko nebutinai po 1500lt drausti,galima ir uz 800lt apsidrausti:)

Gmc

As irgi tik uz kasko, nes yra gi ir avariju tikimybe, kad ir kaip graziai stengtumemes vazineti, bet niekada negali zinoti, kas atsitiks. Uz savo kasko moku 1300Lt, isskaita vagystes atveju 0%, masina lizingine, todel kasko 5metams padarytas, paskutinius metus kainuos 794Lt.

AVENSIS D4D CHIP

beje coroloi verso juk nera uzvedimo spynos tai nera ko ir prasukti,uzrakinai taip vaira ir psio:p

Memelis

As kazkaip irgi uz kasko. Kitos visos apsaugos gal ir nieko, taciau jei nores, paims ir su jomis. Mechanines apsaugos priemones turi racijos, taciau jos labai nepatogios ir reikalauju papildomo laiko jas uzdet ir nuimt...Tai yra didziausias ju trukumas...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Pulkininkas

beje coroloi verso juk nera uzvedimo spynos tai nera ko ir prasukti,uzrakinai taip vaira ir psio:p
Nelabai supratau, ką prasukti? Aš turiu spyną, kurios vienas galas kabinasi už pedalo, o kitas už vairo. Ją užrakini ir neužvesi, nes neina nuspausti sankabos, be to vairas nesisukioja. Koks skirtumas ar užvedimo spynelė standartinė ar ar su mygtuku. Tačiau jei sankabos pedalas netvirtas, ir jį galima pakelti į viršų, tai leistų atkabinti spyną nuo pedalo jos neatrakinant.
Dalykas paprastas, tačiau Memelis teisus, tai šioks toks nepatogumas.