Stiklo remontas

Pradėjo chrustik, Kovas 01, 2011, 07:57:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

chrustik

Sveiki,

Gal kas žino kur Vilniuje nebrangiai galima priekinio stiklo įtrūkimus susitvarkyti? Gal kas iš klubiečių tuo užsiima? :)

fennix

O ne geriau tiesiog stikla pasikeist? Ir bedu nebus ir tavo brokas netycia neislys pries technikine...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

wikcia

man yra trukes vairuotojo pusej, esu tvarkes, bet niekas tau jokios garantijos neduos, kad jis toliau netruks. man uzgreze, "sutvarke" ir vos ne ta pacia diena toliau sekmingai trukineja.  tai kainavo 20 Lt, bet naudos is to jokios.

lioska

Pazystamas tvarke stikla gal 20 kartu, kaip trukinejo - taip trukinejo. Pasikeite - ir bedu neber :) Tverkymas kie ksusidure pazystami - nepadeda.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

chrustik

Yra nuo akmenukų 2 nežymūs apvalūs įtrūkimai, tai kolkas nesinori viso stiklo keistis :)

lioska

Tai pasek ar jie plesis. Jei taip - keisk, jei ne - susidraugauk su jais :) Pas mane vairuotojo puses kampas nutrukes, technikine nieko nesako, man netrukdo, nesiplecia - ir susidraugavau su juo :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

horn

Aš anksčiau tvarkiau vienai mašinai, kai stiklą bandė vogti ir trūko. Tikrai susitvarkė. Gale užgręžė ir klijais užklijavo, o visą siūlę užklijavo kažkokia plėvele, kurią nuėmus praktiškai nesimatė to trūkimo. Tik prieš saulę kampu žiūrint siūliukas matėsi.

umunas

Citatachrustik parašė:
Yra nuo akmenukų 2 nežymūs apvalūs įtrūkimai, tai kolkas nesinori viso stiklo keistis :)
tokius lengvai tvarko beveik bet kas. ir nekainuos karvės.

wikcia

Citatachrustik parašė:
Jei nera spinduliu skilimo, tai tokie laiko ir be jokio tvarkymo dazniausiai. Man su kita masina buvo zvaigzde, pabandziau uztvarkyt, laike gal metus, bet per karscius vis tiek truko. tai ir nelabai pasitikiu tvarkymais.

bladas

As irgi buvau gaves akmenuku i priekini stikla, itrukimas buvo ne zvaigzdute, bet apvalu blynelis. Tvarkiausi Vilniuje EVELKE Lakūnų g., praėjo jau 1,5 metų, itrukimas nedideja. Jeigu nori tvarkytis, tai ilgai nedelsk, nes i ta itrukima prilenda nesvarumu ir jie palieka nenuplaunami.

kaktusas

Aš kai buvau gavęs akmenuku nesitvarkiau, tai gal po pusmečio ir nuėjo per visą stiklą...tada kaip tik ir buvo proga pasikeist jį :)

enjoyer

Dazniausiai stiklo remontas tik laikinas sprendimas. 90% atveju itrukimas eina toliau. Viena karta galima sumoketi tuos 20lt. Jei eina toliau, tai tik keisti.
A wheel to steer the front of the car, A pedal to steer the rear.