Pirkt ar nepirkt toyota avensis?

Pradėjo Daras, Lapkritis 04, 2008, 14:37:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Nuraminai :) dar 1000 i padangu komplekta sukisau siandien :) bet cia ne remontas ;)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

CitataSmac parašė:
Nuraminai :) dar 1000 i padangu komplekta sukisau siandien :) bet cia ne remontas ;)

ale kas cia per padangos kad 1k dejai?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Adga

CitataNNZ parašė:
CitataSmac parašė:

ale kas cia per padangos kad 1k dejai?

Čia dar nebrangios. aš tai 16" dėjau Continentalį 5 tai ~ 1500

Autoharmonija

Turiu D4D 93KW Avensi, tai tame variklyje nera visai paskirstymo dirzu - dar mezesnes eksplotacines islaidos. Taip tai labai patenkintas siuo auto, ypac po VW !

kubilas

Nesu tikras,bet lyg girdejau kazka,kad ir vw tik dantratukai suka viska.bet nezinau kokiam modely.bet kazkoks nesenas turet buti.bet kai raik remontuoti,tai lituku susidaro.reiks pasdometi.

Sulinys

CitataSmac parašė:
na cia kaip pasiseks, man pvz nelabai sekasi, spyruokles pakeiciau visas, vairo kolonele restauravau, diskus priekinius stabdziu tekinau, kaladkes keiciau, tepalai, filtrai... siaip nesiskundziu Avensiu :) man patinka sis auto... tuoj sueis metai kaip vazineju... eh reiks draudima atnaujinti :)

Bet gal buvo daug pravaziuota.

Smac

CitataVilsonas parašė:
CitataSmac parašė:
na cia kaip pasiseks, man pvz nelabai sekasi, spyruokles pakeiciau visas, vairo kolonele restauravau, diskus priekinius stabdziu tekinau, kaladkes keiciau, tepalai, filtrai... siaip nesiskundziu Avensiu :) man patinka sis auto... tuoj sueis metai kaip vazineju... eh reiks draudima atnaujinti :)

Bet gal buvo daug pravaziuota.

Nu kad ~195.000 kaip 2000 m. masinikei...

2 NNZ: tai cia padangos, skardiniai diskai, nauji nipeliai, montavimas, varztai skardoms (20 vnt.), siaip padangos tik 620... ner superiniai... Matador... vasariniai tokie pat neblogai atlaike, tai ir ziemai pasiemiau...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

tadasd

Jei griztant prie smagracio ir sankabos ,tai man tas "malonumas" kainavo 3100....

NNZ

Citatatadasd parašė:
Jei griztant prie smagracio ir sankabos ,tai man tas "malonumas" kainavo 3100....

cia su darbais?

Sulinys

tadasd

taip su darbais, o sankaba net nezinau kokia, nes man paeme is kart viska -smagrati ir sankabos komplekta

NNZ

CitataVilsonas parašė:
Kokia sankaba?

taip vadina plaukiojanti.

cu

šnekant apie tą pačią dvimasio smagračio problemą. mane ji nuskausmino 2300+450 Lt:o

Memelis

Cia ta kaina gaunasi kaip stojimo mokestis i Toyotos kluba. :( Kaip bebutu gaila, tu nesi pirmas ar paskutinis kuris ji sumoka...:(
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

cu

jos.. bent jau ramus ilgam dėl čio defekto. mano mažulę galima papatyti galerijoje :D
imta buvo su tuo neaiškiuoju defektu nuo tralo, meistras paporino, remontas max 700 su viskuo... aina jis nakui :@
prabėgas 240Kkm, su mano jau 17k prabėgtų. vidurkis ~7, mėgstu pagrežti, koja dar sunki :-)