Priesrukiniai priekiniai zibintai.*

Pradėjo Ernestas01, Kovas 21, 2011, 21:46:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ernestas01

sveiki, gal zinote kiek kainuoja priesrukiniai priekiniai zibinta? bei gal zinote kokia ju abieju kaina ;) dekui uz atsakymus ;)

Fish-Bone

Jeigu nauji, tai po 250. Jeigu vienas naudotas, tai 150. Jeigu abu naudoti tai ~250 :) Jeigu rasi kur nors priekinį kairį priešrūkinį - parašyk ir man, pravers :))

Aivis

Čia priklauso nuo gamintojo,jei pirksi čiurkiškus,tai kainuos žymei pigiau.Jeigu pirksi iš Signedos,     http://www.signeda.lt/new/index.php?page=products-lt      tai ten priešrukinės naujos kainuoja po 90 lt.:)
Gazas dugnas .......

Animal

Bet signedoj irgi kitaiski zibintai ar ne? Nes originalus toyotos priesrukiniai virs 200 vnt berots kiek pamenu kai buvau uzklauses.

Aivis

CitataAnimal parašė:
Bet signedoj irgi kitaiski zibintai ar ne? Nes originalus toyotos priesrukiniai virs 200 vnt berots kiek pamenu kai buvau uzklauses.
Taip ,ten kitaicai:),tokia ir kaina.Buvau iš ten pirkes,seniau,primerai faras,tai normalios buvo.Nemanau,kad toms priešrukinėms daug kas bus blogai,beto čia juk ne faros pagrindinės,nevisalaika jos ir švies,tai manau laikys.Aišku,kaip sakant,hazejin barin,ka norės ta pirks,čia tik mano nuomonėB)
Gazas dugnas .......

modeliuka

aš kažkada autodaryje pirkau priešrūkinį už 150. kiek pamenu, pas juos galima užsisakyti, jei šiuo metu neturi.
Modeliuka

continuity

Ar tinka priekiniai priesrukiniai nuo anglo?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Virgelis

Kai tik isidesite naujus priesrukinius zibintus , butinai susiregiliuokite ju svietimo auksti/kampa. Man pernai per nedidele avarija vienas smarkuolis automobiliu parkavimo aiksteleje uzkliude priekini bamperi ir jis truputi 'atvepo'. Po to susitvarkiau pas drauga garaze ant greituju, o apie priesrukiniu reguliavima pamirsom, ko pasekoje negalejau praeiti technikines apziuros is 1-mo karto. Atrodo smulkmena, o TUVLITOS tikrintojai prisikabino. Teko vaziuoti susireguliuot ir pakartotinai varyti techninkine apziura.:o
Virgelis

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Virgelis

CitataMAIKIS parašė:
ir ?

ir nieko. Praejau apziura is 2-o karto. Vien tik del to papildomai mokejau 20 LTL uz priesrukiniu reguliavima ir 11 LTL uz pakartotine tech. apziura. Be to, sugaisau pusdieni laiko, kurio tuomet man reikejo kitiems reikalams.:o
Virgelis

mind

O jas dar ir tikrina, nepastebėjau kažkaip atliekant šios procedūros.:o
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Virgelis

Pasirodo, tikrina. Nuo rugsejo men. TUVLITOS inspektoriai gana priekabiai pradejo ziurei sviesu sureguliavima, tiek pagrindiniu priekiniu, tiek priesrukiniu. Anksciau tikrindivo tik pagrindines priekines.
Virgelis

Venza

Jeigu priesrukines yra,tikrindavo visa laika.Kur jus cia tokius aplaidzius tuvlitos darbuotojus radot?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Aivis

Visa laika tikrindavo,ne viena syki esu buves reguleves,nes per 2 metus jos atsireguliuoja.Tik gal seniau atlaidžiau praleisdavo.
Gazas dugnas .......