Kaip veikia VEBASTO

Pradėjo malininas33, Kovas 25, 2011, 21:36:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

malininas33

Sveiki visi . Esu jaunas TOYOTA šeimininkas ir turiu daug klausimu susijusiu su šios firmos auto.Tai va
1. Niekaip negaliu suprasti kaip veikia Vebasto ( pašildymo aparatas).Pas mane Corolla verso 2007 . Tai va. Kai įjungiu degimą ir paspaudžiu šildymo Vebasto įjungimo mygtuką užsidega geltona lempute ir lauk nelaukes ta lempute spalvos nekeičia ir šilumos nepadaugėja :) .Gal kas galite padėti ir parašyti, kaip gi veikia pašildymo sistema Vebasto.
2. na čia šeip dėl informacijos  ar galima atjungti akumuliatorių ir ar atjungus nieko nenutinka.
Dėkoju iš anksto už pagalbą :):)

dzonas

Kai nera Webasto, tai jis ir negali veikti.
15 metu su dyzeliu

Memelis

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Gincius

Tikrai Webasto nereikia užvesti variklio. Iš kambario paspaudei distancinio pultelio mygtuką, kažkur prie variklio pradeda ūžti ir po poros minučių jau pradeda pūsti šiltą orą į saloną ir šilti variklis. Aišku reikia atitinkamai palikti šildymo nustatymus. Þiemą lipdamas į mašiną po 10 min. Webasto veikimo jau gali nusivilkti paltą.
[mail][/mail]

Markelo

CitataGincius parašė:
Tikrai Webasto nereikia užvesti variklio. Iš kambario paspaudei distancinio pultelio mygtuką, kažkur prie variklio pradeda ūžti ir po poros minučių jau pradeda pūsti šiltą orą į saloną ir šilti variklis. Aišku reikia atitinkamai palikti šildymo nustatymus. Þiemą lipdamas į mašiną po 10 min. Webasto veikimo jau gali nusivilkti paltą.

Tu kalbi apie vieną webasto sistemą..Priklauso nuo to kokio tipo webasto įranga sumontuota.. Pvz kur Memelis parašė adresą, tai ten kalba eina jei neklystu apie taip vadinamą "šlapią" webasto. Kuri veikia, kai užkuri variklį, paspaudį mygtuką ir nustatai temp ant HI ar kitokiu būdu.. (Daug ten būdų radau toje temoje, kai pats kažkada buvau susidomėjęs Preheaterio darbu) Man asmeniškai šitas webasto taip ir veikia. MAX temperatura ir HI putimas, ir viskas labai gerai vyksta..ir kai dideli minusai buvo labai mane gelbėjo, ir tikrai labai geras dalykas.. Beje Gincius tokia webasto apie kurią parašiau galima pasidaryti ir kad veiktu su nuotoliniu valdymu, tema taip pat mačiau apie tai yra.. O temos autoriui siūlyčiau pasižiūrėti ar išvis ta webasto įmontuota.. Avensiuose tai parodyta ten toje temoje kur šlangos eina, o kaip su Corolla nežinau - pasidomėk. Sėkmės.
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

Alvydas 41

O gal kas matet Toyotoj Corolloj Verso D-4D 2.2L 100kw sumontuota autonomini sildyma. Arbaa ta, kur nuo 220V? Ar kas pats statetes?
Nuo SUBARU ant TOYOTOS