Kada pirkti automobili

Pradėjo arunaskeras, Kovas 30, 2011, 17:37:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

mantootiss

Sveiki, prieš gerą mėnesį ir aš ieškojau Toyotos, gerą rasti tikrai nėra lengva, o jei jau ir užsikabini ant kokios tai nė geriausių norų, kad leistų i servisą varytis. Iš 10 pardavėjų maximum 3 sutinka į servisą varyt. Tik nežinau ar vėl pirkdamas auto varyčiau į ta servisą. Sukišau kosminius pinigus Autotojoj, o tokia ten ir patikra:) Tik gal daugiau pasitikėjimo pačiu pardavėju atsiranda,kad sutinka varyt i servisą ir pats ten sėdėti 2 valandas:) Taip kad, mano nuomone, jei tik atsiranda tikrai vertas dėmesio auto tai ir pirk.

Alvydas 41

Pirkti reikia tuomet, kai to daikto tikrai reikia. Visada gudrus nebusi. Zinoma, galima palaukti ir visada islosi. O kai zmogui jau virs 40m., nebereikia atidelioti nieko velesniems laikams. Niekada nebuvau vienadienis, bet gyvenimas pamoke, kad reikia gyventi dabartim, o ne laukti geresniu laiku... Cia as leidau sau pafilosuofoti... :)
Nuo SUBARU ant TOYOTOS

Alvydas 41

Tiesa, tokius elementarius dalykus kaip kuro filtras, zvakes, sintetine alyva, kuro priedai profesanaliam vartojimui- tikrai isbandziau, patikrinau. Kaip numireliui zvake... Apie tai tikrai noreciau padiskutuoti, bet cia zmogus masina nori pirkti, o jam remontuoti kolkas dar per anksti. Gal galim susitikti kitoj temoj. Pats daug kuo  jau  keliolika metu prekiauju, todel galiu apie tai padiskutuoti ir is kitu praktikos. Tik kur?
Nuo SUBARU ant TOYOTOS

Renis

Na is patirties galiu pasakyt kad tas varymas patikrint i atstovybe perkant auto tai neperdaugiausiai naudos duoda. Taip ten padaro diagnostika, pasako kur dauzta gali but, kokie sluoksniai dazu ir pan. kazkiek duoda pasitikejimo. Bet realiai taip pavirsutiniskai labai sakykim. O ir tas kad sutinka varyt auto patikrai (kaip kazkas minejo) irgi parodo kad yra tikimybe jog zmogus neslepia kazko baisaus. Bet siaip sutinku su tuo kad kada reikia tada ir ieskai. Vis tiek jei ieskai ne bet ko tai uztruks.. ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Aurimas

Automobili pirkti reikia neskubant, nebent zut but reikia masinos. Ilgesni ieskojimai tik suteikia daugiau patirties. Taciau jei turguje per dvi valandas neapsisprendi pirkti masina ar ne, geriau jau nebepirkt, nes paskui dauguma tik gailisi, zinau is patirties ( ne savo). Puse dienos ziurejo, ieskojo pliusu minusu, po servisus tampe, nieko blogo nepasake, nusipirko. Po to kas savaite atrasdavo vien trukumus.

Ivo9

Nemanau,kad po liepos 1 ims ir atpigs greitai.Juk prekybininkai zinos,kad visi lietuviai issizioje laukia to, tai kainos dar laikysis kazkuri tai laika.Sutinku,kad yra geras laikas atsikratyti savo auto, pagrinde iki 10 metu senumo.

horn

CitataMemelis parašė:
Automobilis Kaune perkamas neprivažiavęs turgaus

Mūsų firma vežioja ir automobilius, dalis automobilių net iki LT nedavažiuoja, o parduodami toje pačioje Vokietijoje ar Lenkijoje :o

horn

CitataAurimas parašė:
 Puse dienos ziurejo, ieskojo pliusu minusu, po servisus tampe, nieko blogo nepasake, nusipirko. Po to kas savaite atrasdavo vien trukumus.

čia apie mane ir mano buvusią? :D

horn

Citatagisas parašė:
perka ir senesniu "ceskes" akimirksniu dingsta :)
su ceškėm iš vis atskira kalba, kai pradėjo 2000 metais pirkti taip iki šiol nenurimsta. Po 11 metų jų kainos mažai sumažėjo, kaip sakant nenuvertėja padlos.

Aurimas

Citatahorn parašė:
CitataAurimas parašė:
 Puse dienos ziurejo, ieskojo pliusu minusu, po servisus tampe, nieko blogo nepasake, nusipirko. Po to kas savaite atrasdavo vien trukumus.

Ne. Tavo istorijos nezinau, bet turbut panasi i sia.

waldosius

CitataRenis parašė:
Na is patirties galiu pasakyt kad tas varymas patikrint i atstovybe perkant auto tai neperdaugiausiai naudos duoda. Taip ten padaro diagnostika, pasako kur dauzta gali but, kokie sluoksniai dazu ir pan. kazkiek duoda pasitikejimo. Bet realiai taip pavirsutiniskai labai sakykim. O ir tas kad sutinka varyt auto patikrai (kaip kazkas minejo) irgi parodo kad yra tikimybe jog zmogus neslepia kazko baisaus. Bet siaip sutinku su tuo kad kada reikia tada ir ieskai. Vis tiek jei ieskai ne bet ko tai uztruks.. ;]

as pries pirkdamas variau i atstovybe, tai pasakė labai daug: stipriai mustas priekis, normaliai neislyginti sparnai su daug spakliaus, nekokybiskas dazymas, keisti airbag be garatijos kad suveiks, truksta trecdalio radiatoriaus, greiciausiai kritusi is aukstai, nes ratai truputi issiskete :) , variklis ne d4d, o d- cat ir t.t.t. ....... zodziu lavonas.  kai sekancia apziurinejau pasake kad perdazyti sparnai, bet nemusta, keistas garantiniu variklio blokas ir kad nei vienas varstas daugiau nesukinetas. taigi mano nuomone firminis servisas gali pasakyti zymiai daugiau nei eilinis. be to ir nuolaida pritaiko antram tikrinimui :)

horn

CitataAurimas parašė:
Citatahorn parašė:
CitataAurimas parašė:

turbūt daugeliui toks aprašymas tinka, gali tikrinti tas mašinas kaip nori, kartais nepadeda ta apžiūra. Cariną kai pirkau nieko nežiūrėjau, išskyrus ar pati neaplankstyta ir ar variklis užsiveda, o ji gerai laiko.

Memelis

'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

gisas

Citatahorn parašė:
CitataAurimas parašė:
Citatahorn parašė:
CitataAurimas parašė:

turbūt daugeliui toks aprašymas tinka, gali tikrinti tas mašinas kaip nori, kartais nepadeda ta apžiūra. Cariną kai pirkau nieko nežiūrėjau, išskyrus ar pati neaplankstyta ir ar variklis užsiveda, o ji gerai laiko.
todėl, kad pirkai kariną, būtum tokiu būdu nusipirkęs tarkim antrą lagūna, jau būtum pasikoręs :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

horn

man užteko mazdos V6 ir vidutiniškai po 100lt remontui savaitei, apie pusę metų pratempiau, užtat kiek pažįstamų servisuose turiu iki šiol :D beje beveik nevažinėjau su ja, o vieną mėnesį kasdieną buvau prabuvęs servise :@