Avenisi sedanas. Galinio lango tamsinimas

Pradėjo Ernestas01, Kovas 31, 2011, 20:13:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ernestas01

Sveiki, gal kas tamsinote tik galini langa? kokia kaina? kur geriausia butu tamsinti? dekui visiems uz atsakymus ;)

mmersass

as tamsinau Evelke, bet checbeka, galini ir galinius soninius, kaina 320lt.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Animal

O idomu kuo skiriasi nuo sedano gal pleveles daugiau? Sedanas 240lt budavo anksciau kiek pamenu.

mmersass

CitataAnimal parašė:
O idomu kuo skiriasi nuo sedano gal pleveles daugiau? Sedanas 240lt budavo anksciau kiek pamenu.
skiriasi tuo kad priejimas sunkesnis sedane, universale ir checbeke atsidarai bagazine ir klijuoji, patogu , nei sedane.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Animal

Beje gal kas zinot koks pralaidumas buna ant avensiu kuriu galinis ir galiniai soniniai langai gamykliskai tamsinti?

Animal

Na va uzsitamsinom langus. Is pradziu galvojau apie evelka, bet pasidomejau, kad ju nekokia reputacija siam reikale tai uzsitamsinau siaures pr. firmelei sauniai bei kokybiskai atliko darba.

Jei ka domins galesiu kontaktus i pm atsiusti :)

Artūras Alytus

Kiek mazdaug kainuotu uztamsinti soninius galinius langus ? Avensis 2001 d4d . Ar tamsindami jie ardo dureles ?

looking4snow

Reiketu uztamsinti universalo galini langa. Kas Klaipedoje dirba kokybiskai? Sonai gale jau buvo tamsinti, tai kaip suprantu reiketu is pradziu dar pamatuoti, kad atitaikytu tokia pat plevele ar ne?

gisas

Citataarturas1980 parašė:
Kiek mazdaug kainuotu uztamsinti soninius galinius langus ? Avensis 2001 d4d . Ar tamsindami jie ardo dureles ?
va man irgi įdomu ar nuiminėja durelių apmušimus, grupiokas dirba servisiuke ir kur keičia ir tamsina langus, tia užtamsintu jis man už alų ir plėvelės savikaina, bet ji nori butinai apmuimus lupti. Aš visai nenorėčiau nieko ardyti, kad nepradėtu barškėti ar dulkės eiti, kaži ar tai butina? kas tamsinos kitur jum irgi ardė duris?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

looking4snow

muncis

Aš Klaipėdoje Sistemose (www.redagra.lt) tamsinausi, labai kokybiškai padarė.
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

looking4snow