Galinio stabilizatoriaus vid. gumos

Pradėjo Ernestas01, Balandis 17, 2011, 01:04:04 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ernestas01

sveiki. siandien sumasciau pasikeisti ivores gale, taciau istiko beda. Atsukus rata, radau du varztus, ant kuriu prisuktos ivores(laiklis) ir prie tu varztu labai blogas priejimas. Gal kas keitete, ir galite duoti kokiu patarimu? is anksto dekui uz atsakymus. Avensis sedanas.

valdas0711

ir man tas pats buvo nusipirk rakta trylikos trsciotke ta nagla kur tresciotke viduij ir atsisuksi tuos varstus

mind

Keičiau,  sukau- durnas darbas, kantrybės.;)

Valdas0711- geras patarimas, toks raktelis apie 20Lt kainuos, gal truputį mažiau.
Tokie va, jei nematęs.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Ernestas01

Pas mane galvutes aprudijusios, tai prasisuka ;/

olo

Gal galit pasakyti, kokie ten varztai sukasi?

lioska

Aha, detaliau apie viska. Man irgi atejo laikas jas keisti, kol kas tik domiuosi viskuo, dar nieko nedarau, bet reikia :)
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

mind

Jei gerai pamenu- varžtai M8 ant 12 raktelio, supurkškit "WD" ar kokia kitokia kvaraba. Kad būtų patogiau prieiti galima nusiimti ratą :D.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zibalas

Gana sunkiai atsisuka,vienas varztas nuluzo .As ir balki atleidau ir rata nuimiau."WD"purskiau.
gold

lioska

Mane servise irgi prigasdino, kad varztai luzta, tada jie virina... Tai pagalvojau, gal su pazystamu meistriuku kaip nors pasikeisiu. Kazkaip nelabai man skamba "virinsim". Kitokiu budu ner? Tik virint jei varztas nuluzta? Dar nelindau, nezinau kaip kas atrodo :P
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

horn

Kaio čia yra, kad carinos kuo puikiausiai atsisuko ir prisisuko, o avensiam lūžta? Tiesa, pasinaudojau garažo duobe pas draugelį, o įrankius naudojau galvutes su prailginimu.

Aurimas

horn kur pirkai ir po kiek mokejai uz ivores? Pas mane irgi reiketu jau ivores pasikeisti, originalios po 30lt galo ir po 45lt priekio. Acuroj po 5lr ir 7lt :D. Dar sakiau reiks eolte kokiam paziuret. Kur kiti pirkot ir kiek paklojot? Nesinori daug moket, bet ir shudo idet nelabai norisi.

horn

apie 10lt už vnt galines mokėjau, nesudėtinga pasikeisti, nebus baisus nuostolis jei nelaikys. Priekiui nežinau kiek kainavo, nes sudėtingiau prieiti, servisas pakeitė.

Aurimas

O kokio diametro gumos?  Priekiui kiek zinau 20mm, o galui 13mm, bet kai kur raso 12mm, ir dar net 15mm. kazkur duoda. Kokio diametro tu, horn dejaisi?

As priekiui uzsisakiau uz 21lt uz vnt, buvo ir pigesniu, bet emiau geresnes, o galui kaip sakei yra nuo 7lt, bet imsiu kur po 40lt beroc vnt kainuoja, tingiu zaist, pakeitei ir ramu. Perku eolte. Tik dar paskambinsiu del diametro patikslint jiem, ant greito garaze matavau, 14mm. stabilizatorius, tai 13mm. guma turetu but, bet mano irankis nlb tiksliai rodo, tai sakiau reiks nusiimt ta guma ir pamatysiu, ant jos uzrasyta yra. O pakeisti tai tikrai nesunku.

horn

Ant gumos nemačiau jokių užrašų, bet kiek pamenu 13mm buvo. Nemanau, kad verta dėtis brangesnes įvores, tiek ilgai nevažinėsi, kad dar kartą tektų keisti.

Aurimas

Na kas ten zino kiek dar Tu vaziuosi :D, bet as tai artimiausius 5metus tai tikrai neplanuoju keisti masinos,bet.. . O jei istikro sakai, jog jos ilgai laiko, tai man tuo labiau negaila geresnes detis.
Rytoj pasiziuresiu diametra nusiemes, bet speju 13mm ir bus.