klibantis pusasis

Pradėjo Subaruturbo, Balandis 17, 2011, 16:20:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

Subaruturbo

sveiki,

Labai kliba pusasis vairuotojo, kliba jau ne is saves is dezes, vibracijos nuo 60kmh jauciamos o jei paspaudi 120-130 tai vibromasazas buna, http://www.youtube.com/watch?v=UMPuvqxPKVI
Turiu nulekt sia savaite dar 1000-1200km ar nebus taip kad sustosiu kelyje? Kaip vaziuot ar atsargiai ar geriau greiciau, ar gali deze issimalt, siek tiek tepalas sunkiasi?

Subaruturbo

Nupirkau pusasius abu uz 750lt, pasirodo kliba ir pati deze viduje, reikia dar deze imt:( 600lt deze + senos nuemimas+naujos uzdejimas:( kazkaip nuvyle mane toyota, po subaru tai nelaiko ji apkrovu ir blogu keliu:(

Henris

gal nudrozta jau nusipirkai :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

tokiu nesamoniu nebūna toyotoi pravaziavusioje iki 250000km,ne toyota kalta o kas ja pries tai droze ir ant kiek tvarkingai ja ekspluatavo,na o jei pusasiai issibaladojo dezej tai greze ja gerai;)

spyglys

del 250k km ridos tenka sutikt, tokie dalykai gali pradeti reikstis nuo sios ridos.

Memelis

Šiaip tai jei dar tau kas nors išlys, tai aš tavo vietoj pagalvočiau apie auto keitimą. Tai tik dar kartą patvirtina tiesą, ką minėjo ir aukščiau rašantys, kad mašina uždrožta. Bus tada pasaka be galo... Pats tokios patirties turiu.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Subaruturbo

meistrai siulo ivaryt xado reduktoriam dezem keturguba doze, gal sako satelitai apaugs keramika maziau ten viskas baladosis ilgiau pavazinesiu, deze vilniuj nunese kazkas, sako populiarios, reiskia ne man vienam luzta, vistiek nera ka prarast, ka kolegos galvojat? Gal jau kas bande panasiai pailgint gatavos dezes gyvenima, beda kad as ja be tepalo smaugiau

AVENSIS D4D CHIP

CitataSubaruturbo parašė:
meistrai siulo ivaryt xado reduktoriam dezem keturguba doze, gal sako satelitai apaugs keramika maziau ten viskas baladosis ilgiau pavazinesiu, deze vilniuj nunese kazkas, sako populiarios, reiskia ne man vienam luzta, vistiek nera ka prarast, ka kolegos galvojat? Gal jau kas bande panasiai pailgint gatavos dezes gyvenima, beda kad as ja be tepalo smaugiau
pasirodo ne toyota kalta;)jeigu ismalta tiek kad kliba,tai pades tik dežes keitimas,pinigus tik sukisi i....:) tokias atvejais jau nepades xado,nebent būtu mikroninis nudilimas tada gal:o bet tokiu atveju neverta net bandyt,juolab be alyvos smaugta tai ten viskas gerai pasidrožė

Henris

Na tiesos su dezem yra, avensiam galima sakyt, kad vienas is silpnesniu mazgu. Klaipedoje pas meistra eileje laukia 2001 Avensis D4D 2,0, mechanines dezes, 3 pavaros sinchronziatorius nuejo. Cia irgi klubietis rase, kad 5 pavaros krumpli keite. O jei jas dar ir perka neblogai, tai galima deti i trukumu sarasa gal jau, 5 pavaru dyzelines Avensio dezes :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

spyglys

Galiu tik pavirtinti, kad krumplis ir man jau buvo pradejes garsus duot, bet spejau parduot, tai istorijos finalo nezinau.

Memelis

Prie to pačio apie patikimumą. Pažįstamas turi D-CAT Avensį 2006 metų. Tai prieš kelias savaites važiuojant 6 pavara dingo. Visos kitos pavaros normaliai junginėjasi. Remontas sakė kosminės kainos, tai pirko naudotą už 1,5 tūkst. Ir buvo ką veikt, kol rado, kur skambino, visos parduotos. Naujoj irgi defektas išlindo, antra pavara saltam varikliui sunkiau junginėjasi, pašilus dingsta. Tai va.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport