Ratu poliravimas

Pradėjo Naujokas, Balandis 19, 2011, 22:08:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Ar kas esate polirave, sveite ar kitaip naujine toyotu ratus? Prisiskaiciau daug info apie ratu poliravima, atnaujinima ir t.t. Kol Kauno keliai dar tvarkomi yra laiko lietus ratus susitvarkyti.
Taigi ar kas bandete ka daryti. Kokius ratus darete, ka darete, kiek laiko uzime, kiek kainavo, patys darete ar kazkas?
Mane labiausiai sudomino aliuminiu ratu nusveitimas iki aliumo ir nupoleravimas, vaizdas lyg ratai butu veidrodiniai. Pas mane originalus 17-os OZ ratai, noreciau juos taip atnaujinti, tik gazdina tu spikiu kiekis ir  sunkus priejimas.
Gal kas darete kazka panasaus ir galite papasakoti ir tuo paciu pasigirti apie rezultatus. Aisku su foto butu smagiau.

oscar666

o daugiau prie masinos nebeturi ka veikti,viskas super?man tavo problemas....:)
lygis

Naujokas

Neturi ka pasakyt, tai nesakyk, man tavo problemos.......:)

tadusia

sako su coca-cola gerai valos :D joke :) butinai idek foto, pries ir po, jei poliruosi ratus :)

dzonas

Aliuminis - labai aktyvus elementas; jo pavirsiuje greit susidaro aliuminio oksido plevele. Aliuminio oksidas gan atsparus junginys netgi kk rugstims, taciau aliuminio oksido spalva gana siaip sau. Blizgesi ir grozi galima islaikyti tik padengus laku ar dazais+laku. Cia stebuklu nera.
15 metu su dyzeliu

Naujokas

As kalbu apie dazu nusveitima iki aliumo ir jo nupoliravima. Gal kas zinot kokiu priemoniu, isskurus sveitimo popieriu, kad lengviau nuimti dazus?

Kalapiziukaz

Tai nupoliravus tas efektas bus labai trumpalaikis, nes susioksiduos ratai. Reikia laka det ant virsaus ar kazka panasaus.

dzonas

CitataAs kalbu apie dazu nusveitima iki aliumo ir jo nupoliravima. Gal kas zinot kokiu priemoniu, isskurus sveitimo popieriu, kad lengviau nuimti dazus?

Su dazu nuemeju: patepi, palauki, nugramdai
15 metu su dyzeliu

Naujokas

Bandziau su 646 patrynti, bet jokio efekto. Gal reik slapia skudura uzdet ir ilgiau palikt.

Poliruoji su spec. pasta ir aliumas neoksiduojasi, ziema su jais nevazineju.

dzonas

646 yra skiediklis/tirpiklis, o ne NUEMEJAS.

Siaip pilna google apie aliuminio ale poliravima, ale pastas, ale blizgesi.
15 metu su dyzeliu

argo

Man cia i saviveikla labiau nesa. Kiek zinau, ratlankius sveicia smelio srove ar kazkuo panasiu, po to dazo (turbut kameroje) ir lakuoja. Visam tam reikia spec. priemoniu ir irangos. Atleisk, bet tai ka meginsi daryti savo ratams, man kolkas nelabai suvokiama.
;)

previs

kiek man teko poliruoti aliumini (ratu deja nepoliravau) tai gali ji iki veidrodzio lygio padaryti. Bet oksido plevele uzsideda gana greitai, tik vargas. O jai dar nuo sveiciamo popieriaus grudeliu ibrezimai liks - prasikeiksi :):) nes tau reikia pirma su sveiciamu susveisti viska kol lygu bus ir grazu. o va tada veilokas, poliravimo pastos ir t.t. per daug vargo manau
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

mind

Citatadzonas parašė:
CitataAs kalbu apie dazu nusveitima iki aliumo ir jo nupoliravima. Gal kas zinot kokiu priemoniu, isskurus sveitimo popieriu, kad lengviau nuimti dazus?

Su dazu nuemeju: patepi, palauki, nugramdai

Dažų nuėmėjas

http://www.oldschoolauto.lt/viewtopic.php?f=18&t=2076&p=30518
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Naujokas

Aciu mind uz nuoroda, reiks tokia priemone isigyt ir isbandyt.
Aliumas oksiduojasi, bet jei tepsi spec priemone, nesioksiduos, arba yra brangus spec. lakas aliumui. Pabandyt verta, juk nieko tiem ratam neatsitiks, blogiausiu atveju nuvesiu perdazyt. O pas mane jie ir taip pabraizyti nemazai.

previs

sekmes darbuose, lauksim rezultatu :)
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai