Paspaudus "gazą" padūmija juodais dūmais

Pradėjo ketvirtasis, Balandis 23, 2011, 06:38:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

CitataGrigarasas parašė:
Ketvirtasis- klausimas butu, kaip konkreciai  tau patikrino ta EGR voztuva ir nustate kad jis blogai veikia?
Meistras pasijungęs "skanerį" peržiūrėjo viską - viskas idealu:) Sakau perjung ten pas save kažką, patikrinsim EGR tai kai pagazuoji rodmenys procentais keičiasi netolygiai (šokinėja). Meistras nerįžtingai rekomendavo pasikeisti tą vožtuvą (pradėti nuo to) Paskambinau į šrotą, tenais susitariau, kad jei neveiks jų vožtuvas, jie man grąžins pinigus. Pasirodo viskas liuks. Tfu-tfu-tfu
Beje irgi valiau tą "brudą" taip pat be rezultato.
Turėsiu laiko išardysiu savojo "seno" vožtuvo elektroninę dalį pažiūrėsiu kas viduje:)

Ralfas

ketvirtasis kaip suprantu tu prasivalei EGR ir vistiek uzmetus angliu mesdavo toki skaidru duma?? Nes man pravale ir oro srauto matuokle ir EGR,bet davus apsuku iki kokiu 2500-3000 ismeta tokio skaidraus dumo,nei tai melyni nei tai balto,toks kaip i pilkuma,bet vistiek noretusi kad jo nemestu ir neaisku kur saknu ieskot...

horn

Šiaip reiktų valyti viską už EGR vožtuvo. Net dabar šlykštu pasidaro kai prisimenu ką ten mačiau-už egr skylės užsikimšę pilnai, visi oro kanalai apžėlę kaip kaminas suodžiais ir t.t.

audriukas777

planuoju pats išsivalyti EGR. o kaip išvalyti visą brudą už EGR? pripurkšti valiklio į vidų?

Tuziukas

o apie kokias jus apsukas kalbat? man masina vaziuojant buna taip tarsi trauka tai dingsta tai atsiranda, jausmas lyg egr strigdamas veiktu. jy esu jau vales lyg ir gerai. technikiniame sake jog blogai jiem duma roda. bet dumas atsiranda gal prie kokiu 5tkst apsuku. kazin tai gali buti susije?tas diagnostikas dare ne vienas, visi praso po 40lt ir patampo peciais. galvoju gal i sovli varyti?egr, oro srauto matuoklis,bake kuro sietelis..gal kas siauliuose parekomenduos ka?emeilu sovli sako gal 5 purkstukas..

Tuziukas

ar be diagnostikos galima suzinoti ar veikia egr?ta prasme pamatuoti varza kokia?manuale rodo kad 19.6+-1.4omo tarp koju lyg ir turetu buti, jei gerai suprantu..man simptomai kaip egr, bet nesenai gal pries metus jy valiau tai nieko ten nebuvo daug tu sodziu..galvoju ar verta vel jy lupti laukan..ir su kuo jy geriausia valyti?

ketvirtasis

Pats užvedžiu šią temą tai ir baigsiu:
Nuvariau į Dizridą anie viską naujai tikrino nors ir sakiau kad EGR-as keistas, pilna diagnostika padaryta, bet anie vistiek viską pakartojo. Nieko nepasikeitė, toliau dūmino. Tuomet pasiūlė ant stendo patikrinti purkštukus, pakalbėjau apie Autotoją (atstovybė) tai sako kad tie gudragalviai pas juos veža purkštukus tikrinti. Na ką tikrinkit, rado du purkštukai "atbratkė kiaura" tai yra atgalios per daug gryžta į baką o kompas kuro daugiau paduoda to pasekoje meta juodą dūmą. Bala nematė, sakau keičiam (skambinau atstovybėn) vieno purkštuko kaina su nuolaida 1500:D:D:D:D:D Aha laukit kolei ateisiu, gavau iš kitur po 900 ir plius visos tarpinės bendroje sumoje 2000 užu medžiagas ir 500 užu darbą.
Dabar nėra to juodo dūmo

Tuziukas

Ralfas

Tuziukas jeigu EGR neveikia uzsidega Check Engine lempute.

Tuziukas

tai bet kas ten man kisas nesuprantu, leki 3begiu atleidi gaza biski, pasikeicia garsas variklio ima traukti,bet vel padusta. tox jausmas kaip usikises filtras, dar mintis prie turbos kazkas. kazkaip po filtro keitimo svilpia garsiai kazkas po kapotu. sakau gal kiaura slanga koki?

ketvirtasis

CitataTuziukas parašė:
tai bet kas ten man kisas nesuprantu, leki 3begiu atleidi gaza biski, pasikeicia garsas variklio ima traukti,bet vel padusta. tox jausmas kaip usikises filtras, dar mintis prie turbos kazkas. kazkaip po filtro keitimo svilpia garsiai kazkas po kapotu. sakau gal kiaura slanga koki?
Gi neseniai apie tai kažkas rašė - žarnas bus ir traukos nėra tikrai bus kiaura.

Tuziukas

Citataketvirtasis parašė:
CitataTuziukas parašė:
Gi neseniai apie tai kažkas rašė - žarnas bus ir traukos nėra tikrai bus kiaura.
gal gali issamiau kokios zarnos?turbinos?cia aplink filtradeze ieskoti?