traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Efka.Toyota

Sveiki, prie tos pačios temos tik bėda biški rimtesnė. Lūžo sankabos cilindriuko ašelė, na kur susijungia su pedalu. Gal esate kas susidūre su tokia bėda keičiasi tik ašelė ar ji eina kartu su cilindriuku? Ačiu už pagalba :)

Sonixas

Citata iš: Efka.Toyota Įrašytas Lapkritis 09, 2015, 17:59:23 PM
Sveiki, prie tos pačios temos tik bėda biški rimtesnė. Lūžo sankabos cilindriuko ašelė, na kur susijungia su pedalu. Gal esate kas susidūre su tokia bėda keičiasi tik ašelė ar ji eina kartu su cilindriuku? Ačiu už pagalba :)
tai turetu but prezastis del ko luzo gal sunkiai issimina gal pedalas
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Efka.Toyota

Taip sunkiai mindavosi pedalas, ir buvo sulužusi ta ivorė pirmoji pedale per kuria prasikiša kaištis. Aš ten idejau tokia samadielna ivore kad butu mažiau klebejimo is tos vietos gal nuo to ir lužo ta ašelė. Ir minant sankaba kreivokai ta ašele vaikščiodavo nes ten nemažai laisvumo buvo.

ginciavas

Jei sunkiai minasi pedalas, neuzilgo ruoskis ir sankabos komplekto keitimui.

Efka.Toyota

Negasdink taip iskart minasi jis ne kaip akmeninins bet tikrai sunkiau nei pvz avensis verso. Pradziai reikia pasikeisti ta asele kaip suprantu ji eina kartu su cilindriuku visu.

Efka.Toyota

Gal kas žino koki rimtesnį meistriuką kuris galėtų pagelbėti panevėžyje?

Myjack

Citata iš: Efka.Toyota Įrašytas Lapkritis 09, 2015, 19:49:00 PM
Negasdink taip iskart minasi jis ne kaip akmeninins bet tikrai sunkiau nei pvz avensis verso. Pradziai reikia pasikeisti ta asele kaip suprantu ji eina kartu su cilindriuku visu.
Ginciavas teisus... Turėjau lūžusį štoką, einatį į cilindrą, ir tas pačias problemas. Viskas išsisprendė su cilindro ir smagračio keitimu. Po šių procedūrų pedalas minštas :)

Nerastas

Citata iš: Kestutis777 Įrašytas Balandis 26, 2011, 12:13:34 PM
Jap :) WD40 :) Ir nustojo trasketi :) Jau virs metu, kaip nebegirdejau, o uzteko tik 1 karta papurksti ;)

Pas mane irgi traska, gal kas gali paaiskinti kaip ir kur ten papurksti ta wd40?

Egis_

Citata iš: Nerastas Įrašytas Sausis 28, 2016, 17:16:18 PM
Pas mane irgi traska, gal kas gali paaiskinti kaip ir kur ten papurksti ta wd40?
jie gerai pamenu, as purskiau WD per saugiklines dangteli, jokiu apsaugu nenuimenejau. purski kur pats pedalas tvirtinasi ant asies, paspaudinek ir isgirsi kur traskejimo zidinys, bet as viska aplik supuciau ir viskas ok :D

Nerastas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Sausis 28, 2016, 18:07:17 PM
jie gerai pamenu, as purskiau WD per saugiklines dangteli, jokiu apsaugu nenuimenejau. purski kur pats pedalas tvirtinasi ant asies, paspaudinek ir isgirsi kur traskejimo zidinys, bet as viska aplik supuciau ir viskas ok :D

Tai nieko net nenuiminejai? :O na reiks pabandyt :)

augisz

As pasilenkes susisukes per 4 vietas siaip ne taip issiranges prie pedalu papurskiau, aisku viska aplink apvarydamas, bet padejo tik keliom dienom. Paskiau dar labiau padejo. Bandziau su svirkstu i ten kur reik pataikyt ir su alyva, bet irgi nieko. Sako, kad motociklo grandines tepalas padeda, bet dar neisbandziau.

Donis7

Nieko aplink neapipurškiau, paprasčiausiai purškiau per tą spec. šiaudelį, kuris būna pridėtas prie balionėlio. 12 temos puslapyje foto esu įdėjęs. Netraška jau 2 metai.

augisz

Na cia tema avensio skilty tai nezinau kaip su priejimu pas avensi. Corolla verso tai nafik ten kol palendi i ta, o pas mane balionelis ne mazas, o tas didelis, matyt del to ir netilpau niekaip  :G  :D

Zaroliz

Na aš pas save iš apačios purškiau, aišku matyt sunku ten, bet matosi, o padėjo gal kokiam mėnesiui

Sonixas

www.part.lt/perziura/fde07d458e1e16fc73ee9dd6337d6a0a338.jpg

va ten i vidu  tepti reikia ir dings visas traskesis

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D