Del traukos

Pradėjo grumstas, Balandis 29, 2011, 08:21:16 AM

« ankstesnis - sekantis »

grumstas

Sveiki, nusipirkau pagaliau Toyota Corolla D4D 2.0 ir jau turiu klausimeli: pradedant vaziuoti, kai apsukos zemos, nelabai traukia. "Vaziuoti" pradeda, kai apsukos pakyla virs 2000 dar ir dumeli neprasta ismeta. Iki tol irgi vazinejau masinomis su dyzeliniais varikliais (bet ne su Toyotomis), bet tokiu problemu neiskildavo. Ar tai normalu? Aciu uz komentarus.

Modka

Nu tai tikrai nenormalu juo labiau jog pas tave 93KW. gali buti egr arba oro srauto matuokle. labiau tiketina egr jei iki 2000 traukos nera. Nzn jei noresi galiu padaryti diagnostika patikrinsiu viska jei ka tai 860006229 arba i AZ
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Henris

Na siaip dyzeliam normalu, jei be jokiu cipu, kad yra turbo duobe, dyzelis be turbos is tikro nieko netraukia, o turba savo sukimoauskciausia momenta pasiekia 2000-2200 diapazone, tada ir jauciamas auto pagreitis. Na aisku traukai trauka nelygu, ziurint su kuo lyginsi. Del dumo tai gali buti daug priezasciu, pirmiausia reiktu issiaiskint kokio spalvos dumas.
Pas mane jauciasi pagreitis kazkur nuo 1800rpm, o pas mano meistra kuris nusipirko Honda CR-V, pasirodo su dviem turbom, tai pas ji jo vos prilietus gaza jauciasi trauka.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

grumstas

As suprantu, kad dyzeliui reikia apsuku, bet visas sitas reikalas atsirado pries pora dienu, o su sia masina vazineju apie 2 savaites. Isvada tokia, kad kazkas jau negerai, reikes pasinaudoti modka paslaugomis :)

arunaskeras

As manau, kad cia nenormalu.Vazinejau su verso 2,0 l  90AG nuo pirmo zingsnio trauke su prakasimu. Jei meta duma manu, kad turbina bus i pabaiga. Pirmiausia reiketu pravalyti ERG, o paskui i diagnostika
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

grumstas

Dumus meta tik tada,kai vaziuoju,o ant laisvu nemeta.

Mariiius

NUO 2000 ISIJUNGIA TURBINA, TADA IR JAUCIASI KAD VAZIUOJI. :p
DEL DUMU REIKIA TIKRINTI TURBINĄ.
Mariiio

grumstas

Man labiausiai patinka komentaras apie egr arba  srauto matuokli, komentarai su turbina visiskai nedziugina :D