kelio nelygumai i vaira..*

Pradėjo oscar666, Gegužė 05, 2011, 08:51:19 AM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

sveiki,pastebejau jau senokai toki dalyka,kad visi menkiausi kelio nelygumai jauciasi per vaira.net mieste vaziuojant negreit ir ne kokiu duobetu keliu,jauciasi kaip viska ka jaucia ratas,jaucia ir vairas.toks mii drebejimas...cia kuriam gale saknys.ar cia ratuose problema,ar vairo traukese,ar dar kazin kur....siaip normaliai juk vaziuojant jokiu pojuciu per vaira nebuna,o dabar ranka jaucia kaip musineja...dekui uz atsakymus...
lygis

tadynis

As del tos pacios priezasties ateinanti sestadieniu keisiu priekinio stabilizatoriaus vidines gumas (reversines), nes per patikra daugiau nieko blogo nerado. Nebent paties remonto metu bus matyt, kad dar kazka reikia keisti.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

Pulkininkas

90 procentų, kad vairo traukės.  Man taip yra buvę, tikrino viską, keitė šarnyrus, įmovas, bet problema dingo tik pakeitus vairo traukę.  Atrodė, kad traukė visai gera, niekas neišsiplakę, o per vairą kaldavo....

tadynis

as keiciau vairo traukes, sarnyrus, buvo tikrai ne kokios bukles, bet vistiek musa vaira. na matysiu 6ni kas ir kaip.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

oscar666

va o as nesenai tikrinau vaziuokle,tai pasake,kad retai tenka matyt tokia geros bukles,bet kreivarankiai matyt buvo tanagroje.itariu kol akivaizdziai nesimato plysimu kokiu tol jiems atrodo,kad viskas gerai,nors pats jauciu,kad jau ne tas vaziavimas kaip pries 3 metus...na matyt reiks kitur pasiziuret....
lygis

Laimutis

pas mane kas kas panasaus, bet tikiuosi  uzteks tik ratus isbalansuoti, nuo kokio 120km/h vairas nenulaikomas, o  jai  vaziuoju apie 100km/h viskas gerai...
[small][/small]

mind

CitataLaimutis parašė:
pas mane kas kas panasaus, bet tikiuosi  uzteks tik ratus isbalansuoti, nuo kokio 120km/h vairas nenulaikomas, o  jai  vaziuoju apie 100km/h viskas gerai...

... arba ratlankius palyginti arba padangas išmesti ir naujas nupirkti. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

oscar666

na del balansavimo manau problemos nera,nes tokio standartinio drebejimo prie 110-120km/h pas mane nera...kaip sakiau virpesiai yra vazinejant mieste nuo kelio nelygumu grynai,o ne nuo didelio greicio....
lygis

previs

gali beda buti ir vairo kolonelei, bet cia tik prielaida
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

oscar666

na cia maziausiai noreciau,kad tokia prielaida pasitvirtintu....
lygis

previs

To: OSCAR666

o kaip vairas reaguoja, ta presme vairo jautrumas,gal dar kokie truksmai girdisi?

oscar666

realiai man dar atrodo prie to pacio lyg ir vaziuokleje barska,jei turi omeny ar nebarska is vairo,tai tikrai nesigirdi...kietesne vaziuokle skaudziau geria duobeles ir vairas tas virpa kartu su su ratais....
lygis

previs

gal ratai axujieni uzdeti? del to taip?

oscar666

ratai pagal gamintojo reikalavimus.....
lygis

tadasd

Sveiki, atsirado ir pas mane panasi problema- vaziuojant 80-100 km greiciu pradeda smarkiai vibruoti masina ir "musti" i vaira. Gal kas turi kokiu minciu apie siu reiskiniu priezastis?