Gedimų kodai - jų pašalinimas

Pradėjo ketvirtasis, Lapkritis 15, 2008, 08:05:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Arturo

CitataGALLANT parašė:
Buciau pirkes, bet siandien nuskausmino pagal ATPK 124str 4d, tai atidejau visus pirkimus.....
Kaip veikia nezinau, reik bandyt.
Hah num tu drasuolis gi koks :)

GALLANT

Jau ketvirta karta :@
Reiks antiradara nusipirkti butinai, nes jau atsibodo.

Renis

kolegos, nereik draskytis ;]]
Mane vakar nakty taip nei is sio nei is to pastabde, mat dokumentus patikrint... suaktyvejo draugai paskutiniu metu ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

vejjas

kas pasakys kokia seka ka spaust, kad uzgesinti tepalo keitimo signaline lempa.

Renis

isedi i  auto. Ikisi rakteli i spynele, pasuki i ACC padeti. Nuspaudi odometro mygtuka ir ji laikydamas ijungi degima. Laikai toliau ta odometro mygtuka nuspausta apie 5 sekundes kol atsiras 0000000 odometro rodmenyse. ir viskas

Renis

Angelinio

tai va, nustate klaida P2002, sako "kazkokiu kietuju daleliu filtrai cia, nelabai kuo mes galim padet..." gal kas turit kokiu minciu ar ideju, nes traukos ner visai...

Kalapiziukaz

siaip rimtesni diagnostai turetu pagelbet, pajungs kompa ir paleis issivalymo programa. O siaip atstovybe irgi galetu isvalyt.

Tolis

CitataAngelinio parašė:
tai va, nustate klaida P2002, sako "kazkokiu kietuju daleliu filtrai cia, nelabai kuo mes galim padet..." gal kas turit kokiu minciu ar ideju, nes traukos ner visai...
Pavazinek kuri laika kokiu 3 begiu ant aukstesniu apsuku ir stebek kada pramus sviesus dumai. Paskutini karta as taip 3 dienas vazinejau trumpais atstumais, kol i kalna vaziuojant pramuse.
Ir susirask naujus diagnostus...;)

Bemsas

CitataGALLANT parašė:
Citatabelito77 parašė:
sveiki turiu gedimo koda 58 , ka jis reiskia ?
ir kur gauti visu kodu lentele ?  :)

Autodata, Tolerance Data visagales, o siaip manau verta pagalvoti siuo klausimu: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150583972341&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

Litais iseina 185lt.

Turiu toki Super TOYOTA K+CAN Commander 2.0, niekam tikes. Kiek skaiciau inete, realiai su juo galima tik raktus priristi. Jungiasi ne prie visu bloku, klaidas nuskaito tokias, kuriu net negali buti. Jungiesi prie Airbag bloko - randa OIL sensor klaida :D

Avensyte

man arteja tech apziura, neseniai isijunge mech raktas (kiek suprantu tai priminimas uzsukti i tokvila :P ) , bijojau kad jis gali sukliudyti TA, tai i serviza nuvaziavau man ji nueme panaisiai kaip jus kitus zenkliukus nuiminejate. paprasiau kad man kitam kartui nereikt uzsukti-parodytu-sake po metu uzsuk-lengviau jiem bus nei parodyti :D gal kas zinote kaip nuimti paciai? (2006m 2.2 d4d) is anskto dekoju

mmersass

CitataAvensyte parašė:
man arteja tech apziura, neseniai isijunge mech raktas (kiek suprantu tai priminimas uzsukti i tokvila :P ) , bijojau kad jis gali sukliudyti TA, tai i serviza nuvaziavau man ji nueme panaisiai kaip jus kitus zenkliukus nuiminejate. paprasiau kad man kitam kartui nereikt uzsukti-parodytu-sake po metu uzsuk-lengviau jiem bus nei parodyti :D gal kas zinote kaip nuimti paciai? (2006m 2.2 d4d) is anskto dekoju
virsuj nuotrauka matosi ten parasyta kaip reikia nuimt :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Avensyte

cia ta kur parasyta "reset oil lamp" tai tinka tas pats i rmaniskei lepmutei??  :)

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit