Pagrindinio veleno škyvas

Pradėjo Tadonis, Gegužė 17, 2011, 19:02:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tadonis

Sveiki visi,

Pas mane Avensis 2001m. D4D 2.0 L,  vakar lijo ir isgirdau dirzelio cypimo garsa. Nustebau, kadangi neseniai keistas vairo stiprintuvo ir tas pats dirzas einantis per oro kondicionieriu. Siandien atsidariau kapota, pasiziureti kiek isitempes tas dirzas. Ir pasirode laisvokas. tai patempiau ir uzvedziau idomumo delei paklausyt. Didelei savo nuostabai :o pamaciau, kad pagrindinio veleno skyvas, kuris suka sita dirza ir generatoriaus, sukasi netolygiai, kaip elipse. Gal kamteko susidurti su tokia problema. Man pries pusmeti keite ir pagrindini dirza, sakau gal ne taip pastate skyva, ta prasme ne i savo vieta. Ar skyvo nuimineti nereikia, keiciant pagrindini dirza ? Jei kas ismanote sita dalyka, ar turejot problema su skyvu, prasau pasidalinti informacija.

Is anksto dekoju.

Tadas
Tadonis

Tadonis

Tadonis

mind

CitataTadonis parašė:
Aciu visiems uz atsakymus :D
Prašom, matai, kad savaitgalis, visi ilsisi.
Man po to, kai uždėjo vientisą skriemulį, tai ir toks kreivas sukimasis gavosi.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Tadonis

Matau, kad perziurejo daug pilieciu, tik niekas neparase, apart taves ;)
O jisai is dvieju daliu buna, originalas ?  Nes ta dirza kur suka, tai taip sakyciau labai stipriai sokineja tarsi aukstyn, zemyn. Nemanau, kad turetu taip buti. O tau del ko keite ?
Tadonis

mind

CitataTadonis parašė:
Matau, kad perziurejo daug pilieciu, tik niekas neparase, apart taves ;)
O jisai is dvieju daliu buna, originalas ?  Nes ta dirza kur suka, tai taip sakyciau labai stipriai sokineja tarsi aukstyn, zemyn. Nemanau, kad turetu taip buti. O tau del ko keite ?

Aš jau 2 pakeičiau, kol uždėjau vientisą, tiesa dabar vibracija didesnė atsirado. Man atrodo aš kažkur rašiau apie tai, nepamenu dabar, gal ne čia.

Aivis

Citatamind parašė:
CitataTadonis parašė:
Aciu visiems uz atsakymus :D
Ne tik savaitgalis čia kaltas,jei niekam taip nebuvo,tai ir niekas neatrašė ir nereikia čia ko pykti.B)
Gazas dugnas .......

saskelas

Aš su tokia problema buvau susidūres kol važinėjau Citroen Xantia benzinine, irgi nesupratau kodėsl dirželis cypia, kol akumas nenustipo dėl to kad tas su demferiu škyvas prabuksoja. Tai ištekino nauja ištisini tai ir pardaviau su juo.

mind

Tadonis

mind parašė:

Tadonis parašė:
Aciu visiems uz atsakymus

Ne tik savaitgalis čia kaltas,jei niekam taip nebuvo,tai ir niekas neatrašė ir nereikia čia ko pykti.

As ir nepykstu, nera cia ko pykti, jei zmones buvo susidure ir zino, tai draugiskai pasidalina informacija ;)
Tadonis

Tadonis

Tai dideliai savo gedai turiu prisipazinti, kad patempiau vairo stiprintuvo dirzeli ir nustojo jis sokinet, aukstyn, zemyn, kaip isprotejes. O skyvas truputi netoygiai sukasi, bet mano akimis ziurint, dar normaliai. Kaip sakant pagyvensim, pamatysim. Aciu dzukui uz idomia info apie skyvus. ;)
Tadonis

Tadonis

Tadonis

mind

CitataTadonis parašė:
Visiems aciu :D

Prašom tik nereikia tiek žinučių rašyt pakaktų viską vienoje surašyt. :)

Informacija čia:>>>>>

makaullle

nan restauravo pries metus, tai su darbu ir dirzu berts 300 lt

mind

Citatamakaullle parašė:
nan restauravo pries metus, tai su darbu ir dirzu berts 300 lt
Aš kada sau ieškojau, tai man siūlino naują už kažkur 250 pinigų, originalas palei 800 buvo.