Mygtukai ant rakto*

Pradėjo Simao, Gegužė 18, 2011, 13:57:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Simao

Sveiki, isigijau Avensi (2001 m.D4D) prie kurio buvo tik vienas raktelis ir tas su bedom - pamesti arba isluze Lock/Unlock mygtukai, esantys ant rakto. Kaip protingiausia butu sutvarkyti sita beda ?
+ gal turit kontaktu kur darytis antra rakta ?

GALLANT

http://www.dealextreme.com/c/replacement-keys-remotes-714

pati rakta parsisiunti is cia, tada is siukslyno nusiperki koki tau reikia gala su knopkem ir prisirisi.

Simao

O kaip zinoti srote, kad "tas galas toks koks reikia" ? :) Ar tiesiog reiktu pirkt rakta nuo tokio paties avensio ar reiktu dar ka nors tikrint ?
Kaip supratau, tada neshu i raktu dirbtuves ta nusipirkta sablona is dealextreme, kad isdroztu pagal jau turima rakta, perdedu shrotine mikroschema ir neshu, kad pririshtu ?
Gal yra kontaktu Kaune, kur galeciau prisirist ?  

arytis

Šiaip gali pabandyti daryti pagal šitą temą, bet ten buvo pririšamas raktas naujesniam Avensiui, kiek suprantu http://www.toyotaclub.lt/forum/viewthread.php?forum_id=110&thread_id=1600&pid=31075#post_31075

GALLANT

Kad valdytu centrini, tai pats prisirisi, o kad kurtusi, jau teks pas koki elektrika nuvaziuot. Kaune nezinau, Siauliuose be problemu.

Mars

Papraščiausias bųdas nuvažiuoji į Toyota atstovybe sumoki litus ir po pusvalandžio išvažiuoji patenkintas su pagamintu raktu ir tuščia pinigine:p
mars

oscar666

man irgi knopkes issibarste,bet man jos nereikalingos,nes kai dejau signalizacija,tai viskas valdosi su signalizacijos pulteliu,turiu dar antra rakta sveika,bet reikia saugot,nes matau,kad tos knopkes beda....krenta ne man vienam....
lygis

gytis13

Tojotos raktų mygtukus visai nesunku pačiam pasigaminti. Reikia gumos gabalėlio, skutimosi peiliuko ir skalbinių segtuko. Segtukas reikalingas suspausi gumos gabaliukui kad pirštų nesusipjaustytum. Gumą naudojau nuo traktoriaus padangos kameros, ji pakankamai stora bet kartu minkšta ir lanksti. Veikia kuo puikiausiai.

oscar666

o tai kaip suprantu ispjaustai forma ir sukisi i skyle?bet ar nekrenta lauk is ten tie naujieji mygtukai,neklijuoji su kazkuo?
lygis

gytis13

Mygtukus reikia išpjaustyti su briaunelėm apačioje, pagrindinė dalis turi lįsti į skylę korpuse, o briaunelės laikyti kad neiškristų, nepakanka vien stačiakampį išpjauti, reikalinga sudėtingesnė forma. Gaunasi kažkas panašaus į keturkampę skrybėlę. Išardai raktą, išpjaustai mygtuką ir jo briaunelės turi įsikišti į viduje esantį metalinį jungikliuko korpusą ir ten laikytis. Tuomet uždedi korpusą ir kvit, neišardžius rakto savadarbis mygtukas neįsidės o sudėjus neiškris. Paspaudus mygtuką paspaudžiamas jungiklis rakto viduje ir viskas.

oscar666

matyt vaikysteje skaitydavai knygeles "pasidaryk pats":) na bet saunu.....reiks pabandyt sukurt prekine isvaizda savo raktui...dekui...
lygis

vaikas666

O gal kas daret nauja rakta su cipu Vilniuje ir kiek kainavo? Nes reikia atsarginio rakto, pas mane avensis 99m.

Toyminde

Kam reikia Vln tikslios mygtukų formos - galit kreiptis, arba galiu net išmatuoti slankmačiu tikslų storį, plotį, briaunelės plotį... Nes pas mane 2 rakteliai ir pas vieną trūksta mygtukų, gaminsiu ;)

baker

Toyminde

Citatabaker parašė:
Ar verta zaist su ta gamyba? ebay galima isigyt naujus http://www.ebay.co.uk/itm/Toyota-2-Button-3-Button-key-RUBBER-PAD-Repair-/180634254218?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a0ea3fb8a
Pats pries savaite i tokius pasikeiciau ir raktelis kaip naujas.
Nauja, gražu... Bet taip ir neišmoksi pats nieko pasidaryt. Pats nesu didelis meistras, bet gerbiu tokius, kurie bet kokioje situacijoje sugeba patys pagsigaminti, sukonstruoti...B)