corolla e11 vidurines konsoles ardymas

Pradėjo trulikas, Gegužė 25, 2011, 23:29:27 PM

« ankstesnis - sekantis »

trulikas

noreciau suzinoti, kaip ardosi centrine paneles dalis, ten kur yra daiktadeze ir peciuko valdymas, nes nebesviecia viena lempute(ventiliatoriaus greicio reguliavimo)
bandziau ziuret/ieskot varztu, nieko neradau:|
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Aivis

Citatatrulikas parašė:
noreciau suzinoti, kaip ardosi centrine paneles dalis, ten kur yra daiktadeze ir peciuko valdymas, nes nebesviecia viena lempute(ventiliatoriaus greicio reguliavimo)
bandziau ziuret/ieskot varztu, nieko neradau:|
Tu forume geriau paieškok, buvo su nuotraukom įdėta,kaip išimti magnitofona,paskui prieisi ir prie pečiuko valdymo.
Gazas dugnas .......

trulikas

ieskojau forume, siandien pats bandziau rakinet. atsukau du varztus, kurie prieinami tik nuemus rankeneles reguliavimo. bet naudos is to jokios. kazkur kaisiot atsuktuvus is sonu bijau, nes paskui sulauzysiu arba apdrapalinsiu panele. buvau rades su fotkem schema, bet ten senesnio modelio, tai netinka toks variantas
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

1966

Citatatrulikas parašė:
...kazkur kaisiot atsuktuvus is sonu bijau, nes paskui sulauzysiu arba apdrapalinsiu panele...
Na tai jau taip, lauzyti tikrai neverta, nes naujas (Vilniaus Tokviloje) netoli 900 Lt kainuoja.

O, bet, taciau gal kas dar karta paaiskinsite (ar priminsite) kaip ta centrine konsole ardosi (forume ir man rasti nepavyko, o gal ir ne ten ieskojau...)B)

bladas

Citata1966 parašė:
Citatatrulikas parašė:
...kazkur kaisiot atsuktuvus is sonu bijau, nes paskui sulauzysiu arba apdrapalinsiu panele...
Na tai jau taip, lauzyti tikrai neverta, nes naujas (Vilniaus Tokviloje) netoli 900 Lt kainuoja.

O, bet, taciau gal kas dar karta paaiskinsite (ar priminsite) kaip ta centrine konsole ardosi (forume ir man rasti nepavyko, o gal ir ne ten ieskojau...)B)
ivesk i google:
how to remove  corolla e11 central panel

oscar666

o man butu gerai avensiui 2002 metu rasti kazkoki video ar panasiai kaip isimt centrine panele,bet nieko neradau,nei per google,nei per youtube....gal kazkas kazka galit imest arba aprasyt....
lygis

1966

Citata...ivesk i google...
Aciu, pasirodo nieko sudetingo:)

bladas

Citataoscar666 parašė:
o man butu gerai avensiui 2002 metu rasti kazkoki video ar panasiai kaip isimt centrine panele,bet nieko neradau,nei per google,nei per youtube....gal kazkas kazka galit imest arba aprasyt....

ieik i
www.1aauto.com,
ten yra ivairiu remonto filmuku, pvz:

http://www.youtube.com/watch?v=-veb4gOTjYs&feature=related

oscar666

aciu uz nuoroda..iejau,bet deja,ten toyota sarase avensio isvis jokio nera..kazkoks pasityciojimas ar ka?:)gal koks amerikoniskas puslapis,nesupratau zodziu....
lygis

bladas

Citataoscar666 parašė:
aciu uz nuoroda..iejau,bet deja,ten toyota sarase avensio isvis jokio nera..kazkoks pasityciojimas ar ka?:)gal koks amerikoniskas puslapis,nesupratau zodziu....
Pasiieškok info apie Toyota Caldina 2nd generation 1997-2002, bus tau kaip Avensis

trulikas

8sesi8550833