D4D 1999 avensis keistas garsas po kapotu.Pašalinta

Pradėjo rodoc, Gegužė 31, 2011, 13:02:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

rodoc

Laba diena turiu tokia t22  D4D  81kw , ir  po kapotu kartais girdisi toks lyg kaukimas kuris , savaime tai atsiranda tai dingsta dirbant varikliui, visiskai nesvarbu ar pagazuoji ar ka nors ijungi isjungi ,norejau paklausti , kas tai galetu buti ,keliuose servisuose teko sustoti kalba kad greiciausiai arba pagrindinis dirzas pertemtas arba vairo stiprintuvas arba generatorius, gal kam teko su panasiu reiskiniu susidurti.
kokiu minciu gal ?

mind

Citatarodoc parašė:
Laba diena turiu tokia t22  D4D  81kw , ir  po kapotu kartais girdisi toks lyg kaukimas kuris , savaime tai atsiranda tai dingsta dirbant varikliui, visiskai nesvarbu ar pagazuoji ar ka nors ijungi isjungi ,norejau paklausti , kas tai galetu buti ,keliuose servisuose teko sustoti kalba kad greiciausiai arba pagrindinis dirzas pertemtas arba vairo stiprintuvas arba generatorius, gal kam teko su panasiu reiskiniu susidurti.
kokiu minciu gal ?

Tai nusiimk diržus ir matysi kas darosi arba nesidaro. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

bladas

jeigu pagrindinis dirzas pertemptas, tai kauktu pastoviai, ir po kiek laiko jis iseitu saibom. Patikrinta mano pinigine;)

rodoc

tai kiek supratu ten vienas dirzas kuri nuimt reikia, o nuemus nebus bedu ten variklis dirbs

NNZ

tai jei pagrindinį diržą nuimsi tai tada gereiau variklio nekurt. ,ind turbūt turėjo omeny tuos kirtus diržus vairo stiprintuvo ir generatoriaus...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

umunas

užduosiu keistą klausimą: o čia ne aušinimo ar kondenserio ventiliatorius įsijungia/išsijungia?

rodoc

Na o kaip zinot ar cia tie ventiliatoriai isijungia isijungia :), zodziu vienas variantas nuimt generatoriaus stiprintuvo dirzus ir klausyt toliau jei tas pats tai tada jau vargas man, beje dar labai keistas momentas , kad gaza paveluotai priima , taip lyg po uzdelsimo ,tiesa masina is italijos ir itariu kuro filtras nekeista gyvenime ,nes oro jau pasikeiciau ar gali buti tas suvelavimas del kuro filtro ?:o

azart

WTF: tai atidaryk kapota ir paziurek kas ten darosi. Tokie klausimai ale "kaip suzinoti ar cia ventiliatoriai isijungia" tai visai nuo koju vercia!!! Kaip jus teises gaunat? Ar jokio paruosimo bent pagrindu is technines puses nedesto? Kaip su tokiu supratimu apie auto isviso kazka sugebejot isigyti?!?
festina lente

gogas

jei pagrindinis dirzas tai nejuokauk gali kainuoti nemazai varyk y serviza,tai ar pagrindinis dirzas keistas ar ne,kai nusiperki masina visu pirmiausiai reikia pasikeisti tepalus ir pagrindini dirza,na nebent is pazystamo pirkai ir pasake kad yra pakeisti.:o

rodoc

Be panikos , kapotas buvo atidaromas ir klausoma maziausiai 10 -20 kartu , kaip po truputi aiskeja , garsas greciausiai bus is generatoriaus viskas krypsta link generatoriaus guoliu, nes tas verkimas tikrai ne is turbinos , zodziu apie masinas siek tiek nusimanau , tiesiog galvojau gal kas su panasiais garasais susidures buvo :), dar turiu viena bedele  tai po bateriu pakeitimo dingo mano unlock ir veikia tik lock mygtukas , kiek skaiciau cia forume tai nei viena kombinacija nepadejo :(, arba kazka ne taip suprantu , gal zinot kas tiksliai kaip ten aktyvinasis tas raktas :)

Silkinas

Mano kaimyno mašinai ta pati problema buvo su užrakinimu. Telefonu klausiau serviso, kaip nuresetinti viską. Sakė, jog tokio daikto nėra, matyt sugedo signalizacija. Beje akumuliatoriaus atjungimas nepadėjo.

rodoc

tai kad pas manenera kaip ir signalizacijos :), yra orginaliai kaip buvo centrinis ir greiciausiai imobilaizeris ir visa beda atsitiko po bateriju pakeitimo raktelyje , nemazai skaiciau uzsienio forumuose , yra kam taip nutike ir visi kalba apie kazkoki prikodavima bet normliai nera aiskaus garantuoto ats , nebent labai svarbus pagaminimo metai , pas mane 1999 variklis d4d 81 kw , tai reiktu butent tokiam auto rasti kombinacija

cu

kai centrinis kvailioja, panašu kad blokas yra samanom apaugęs ir kažkada užpiltas. išlupk, prašveisk ir atsigaus viskas :) pas man tai buvo, kai drenažas buvo užsikimšęs ir viskas bėgdavo salonan:(

mind

Citatarodoc parašė: dar turiu viena bedele  tai po bateriu pakeitimo dingo mano unlock ir veikia tik lock mygtukas , kiek skaiciau cia forume tai nei viena kombinacija nepadejo :(, arba kazka ne taip suprantu , gal zinot kas tiksliai kaip ten aktyvinasis tas raktas :)

Bandyk kelis kartus, gal kas nepavyko.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

rodoc

nu as su mielu noru ta bloka islupciau jei zinociau kur jis yra ziauriai butu gerai pamatyt foto ir kokiu budu prie jo ten prieit galima :)