B9002 neveikia radijas

Pradėjo cukrus, Birželis 02, 2011, 21:50:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Kaip suzinoti koks pas mane magnetolos modelis stovi?? Kiek suprantu standartiskai eina i toyotas Panasonic, ir dar 4 skaiciai tipo modelis. Ar atstovybe pagal vina man pasakytu ta numeri?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

Tai va atstovybe nedave man info, bet kadangi esu zlibas, tai teko nusivalyt ackarikus, ir pasirodo prie ijungimo knopkes parasyta yra :) w53901 :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Magirus

Turejau ir as panasia problemele, taip atjungus akum. baterija ir tuo labiau jei radijas buvo remontuojamas, diskas reikalingas. Jei nera Panevezyje, tai gali rasti Siauliu Tokviloje (dabar jau Solvi) pasivadino.  Vaziuojant i Vilniu uzgeso mano navigacija, nepasimeciau, nenukabinau nosies :) nes zinojau kad mes klube turime nuostabius draugus : AVIKO, ZALLY,......  Padejo kuom galejo, patare, operatyviai surado meistriukus ir kol as Trakiuose uliavojau viskas susitvarke. Tiesa disko su savimi neturejau, grizau namo ir uzkroviau, paleidau.  Artimiausias meistras kad nereiktu  na Vilnia trenktis, Siauliai. Zemaites g. (netoli pesciuju bulvaro) tel/nr.868034356. Issiimk nuvesi, turetu padaryt. Vilnius , kokia gatve nepamenu, bet zinau  :) tel/nr 868312345, 864035808. Vienas informacija, kitas meistro.    Po visko kai nueisit tuos vargo kelius ir neturesit reikiamo rezultato, Tokviloje priduodate savo sena navi-maga-radijola, primokate truputeli (3 gabaliukus lt.) ir gaunate jau kita navi-maga- radio.  Yra ir visai naujas, tik nepamenu 6 ar 8 gabaleliai lt. be PVM. Sekmes,  

Bemsas

Is torrentu atsiusk diską, isirasyk ir sistema pasileis. Pas mane zemelapiai nepasileidzia. Isirasau diską, sistema uzsikrauna, bet zemelapiai neveikia. Senas originalus diskas veikia. Skaičiau, kad reikia su asus cd- rom rašyti. Magas mano B9008

zally

Pasikeiciau savo navigacijos dvd irengini.Dabr be problemu skaito.Jei kam ateity reikes isrinkt tokio tipo navi, galesiu patart
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Bemsas

Citatazally parašė:
Pasikeiciau savo navigacijos dvd irengini.Dabr be problemu skaito.Jei kam ateity reikes isrinkt tokio tipo navi, galesiu patart

Kiek kainavo DVD irenginys?

zally

Bemsas

Gal yra galimybe prie mago pajungti isorini signala? Pvz filma koki paziureti ar dar ka? Nesidomejo niekas? jei rodo kameru vaizda, tai turetu rodyti ir isorini

dtinas

Solrinoje sake, kad yra Kaune kazkas kas padaro, kad rodo DVD. Ten kazka paciame magelyje perprogramuoja. Tai man ir paciam aktualu. Bandysiu aiskintis.

Bemsas

Butu idomu suzinoti, kaip ir kas daro. Kiek supratau DVD diskasukis tik zemelapiams uzkraut.

Bemsas

Dar klausimas, kaip padaryti, kad nereiketu pastoviai uzkurus spausti AGREE ? Nes jau uzknisa potruputi :p

zally

Padaryk , kad pasileidziant sistemai prioritetas butu teikiamas audio sistemai.Tai daroma per INFO meniu.Tiesa norint paleisti navigacija visvien reiks spausti agree

dtinas

tai va, siandien buvau Klaipedos Rekijoje. Ten yra auksarankis meistras, kuris gali padaryti, kad per originalu mano c. verso navigacini ekrana rodytu DVD. Viskas gerai gaunasi, kazka i vidu dar montuoja, diena darbo... kaina.... kaip sake: ne maziau 2000 lt...  

zally

Uz tokia kaina maga su visais navarotais nauja gali nupirkt.

Bemsas

Tai geriau tada nupirkti TVstar nesiojama DVD grotuva su DVB-T uz 240lt http://tvstar.net/tv-star-t4-lcd-d-2/ Na dar kokius 300lt dar galima moketi uz perdaryma, bet ne 2000lt