B9002 neveikia radijas

Pradėjo cukrus, Birželis 02, 2011, 21:50:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

tai kad yra pilna multimediju su DVD uz panasia kaina :) uz perdaryma ne maziau 2000lt daug...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

spyglys

Sveiki kolegos, na pasveikinkit mane istojus i neveikiancios radijos kluba. Sian klausiau klausiau, uzgesinau-uzvedziau ir vualia. Visiskai tas pats ir pas mane, bangos bega, nieko negaudo, nei FM nei AM nei WM ar kokia ten, garso jokio, na nebent max garsa padarysi, kazkoki ruka girdesi. Visa kita veikia be priekaistu. Itariu, kad kazkas tikrai ten nudega tame tuneryje.

Gal kam teko susidurt su kokiais meistrais Vilniuje ir aplink ji? Is bedos ir kiti miestai ne beda, jei 100%, kad padarys.

Dekingas uz bet kokia info.

DjRokis

Pas mane B9008 modelis, pakolkas dar viskas veikia. Jei kam reikia turiu 4 navigacijos DVD, tik rytų europos neturiu. Jeigu kas sugalvosim pigesnį būdą kaip prijungti DVD CD rodymą būtinai pasidalinkit,

spyglys

Na navigaciniai DVD ir zemelapiai dabar nedomina, turiu juos, viskas veikia, LT zemelapiai pakankamai normalus, geriau nzn ar verta tiketis. BET NEVEIKIA radijas, kas pakankamai visa sia navigacija daro beverte.

Bemsas

Koks modelis mago? B9002 ? Sitiems tiuneris pareina. Kiek zinau lenkuose tvarko kazkur po 400zl.

ketvirtasis

Citataspyglys parašė:
Sveiki kolegos, na pasveikinkit mane istojus i neveikiancios radijos kluba. Sian klausiau klausiau, uzgesinau-uzvedziau ir vualia. Visiskai tas pats ir pas mane, bangos bega, nieko negaudo, nei FM nei AM nei WM ar kokia ten, garso jokio, na nebent max garsa padarysi, kazkoki ruka girdesi. Visa kita veikia be priekaistu. Itariu, kad kazkas tikrai ten nudega tame tuneryje.

Gal kam teko susidurt su kokiais meistrais Vilniuje ir aplink ji? Is bedos ir kiti miestai ne beda, jei 100%, kad padarys.

Dekingas uz bet kokia info.
Keisk radiją ne į naujesnę, bet pirk kitą modelį corolose kažkas su "juom" negerai

Magirus

Vilniuje prie Gariunu turgavietes pagrindinio iejimo (sviesoforo)kaireje puseje yra kazkokia dagaline, nepamenu gal Lukoil ar dar kokia, ivaziavimas i automobiliu pardavimo aiksteles. Prie pat uztvaros kaireje puseje kampinis pastatas (kioskelis), dirba ten toks meistras Anton atkoduoja, remontuoja ir t.t. Pagal sia legenda ir svetimsaliai atvyke atrastu, pats Vinietis problemu nebus :)  Marsrutas tam  jei kartais butu pasikeites telefono numerisTel/nr.  865912360. Dar Techno Sala dirba meistriukas.  Informuok apie pasisekusi remonta, sekmes.

Bemsas

Citataketvirtasis parašė:
Keisk radiją ne į naujesnę, bet pirk kitą modelį corolose kažkas su "juom" negerai

Naujesnes Corolla nuo 2007m po facelifto neturi siu problemu. Pasikeite NAVI gamintojas. Buvo ASIN o dabar berods Matsushita (Panasonic). Tai tie ASIN problematiski visi.

Bemsas

CitataMagirus parašė:
Vilniuje prie Gariunu turgavietes pagrindinio iejimo (sviesoforo)kaireje puseje yra kazkokia dagaline, nepamenu gal Lukoil ar dar kokia, ivaziavimas i automobiliu pardavimo aiksteles. Prie pat uztvaros kaireje puseje kampinis pastatas (kioskelis), dirba ten toks meistras Anton atkoduoja, remontuoja ir t.t. Pagal sia legenda ir svetimsaliai atvyke atrastu, pats Vinietis problemu nebus :)  Marsrutas tam  jei kartais butu pasikeites telefono numerisTel/nr.  865912360. Dar Techno Sala dirba meistriukas.  Informuok apie pasisekusi remonta, sekmes.

STATOIL prie Gariunu. Seip situ ASIN nelabai kas imasi taisyti. Ten berods tiuneri visa keicia.

zally

Gal per giliai yra kapstoma.Pirmiausia patikrinciau antena;)
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

DjRokis

Gal kas norėtų užsidirbti ir man nukopijuoti savo Navigacijos DVD? Pas mane modelis B9008, reikia Lietuvos žemėlapių.

dtinas

mano ziniom siai navi sistemai yra tik Vilnius pilnas, o daugiau praktiskai nieko: tik pagrindiniai keliai ir pagrindiniai miestai. Pasitikrink jei nori ciahttp://www.toyota-mapupdates.eu/ tai kazko daug nesitikek..

spyglys

Del tunerio remonto, pakolkas stadija statine, nebturiu laiko visai, bet radau meistriuka, max kaina kokia gali gautis yra 270lt uz remonta. Reikia keisti tuneri, pakeitus ziureti, ar procesorius atpazysta ir valdo, jei ne, reik keist dar ir procesoriu.

Del navi DVD, prisiskaites as cia buvau, kad rodo Vln ir t.t., nieko panasaus, yra visa LT, miskai ir t.t., visi keliukai ir panasiai. Veikia puikiai ir graziai.

O kaip cia kazkas rase, kad ar galim perrasyti, tai deja, pasiskaityk placiau, cia nera taip paprasta, kad tiesiog perrasai ir idedi.

dtinas

Citataspyglys parašė:
Del navi DVD, prisiskaites as cia buvau, kad rodo Vln ir t.t., nieko panasaus, yra visa LT, miskai ir t.t., visi keliukai ir panasiai. Veikia puikiai ir graziai.

.

kur gaut tokiu dvd?

spyglys

Susirask toki nari aviko, parasyk PM jam kas domina tave. Zmogus vertas mazu maziausiai pagarbos ;)