B9002 neveikia radijas

Pradėjo cukrus, Birželis 02, 2011, 21:50:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Jau yra isleido naujus zemelapius e14, bet nera kur gauti dar :(

spyglys

:D, durnas klausimas, ka tu darysi juos gaves? :D

Bemsas

Citataspyglys parašė:
:D, durnas klausimas, ka tu darysi juos gaves? :D

O ka galima daryti su zemelapiais? Jie nevalgomi, tad teks ikisti i maga :)

spyglys

Jei nors esi kazka paskaites, ir tavo navi ne kokiu 2008 metu, turetum zinoti, kad ikisti i maga ju neuzteks.

Bemsas

Citataspyglys parašė:
Jei nors esi kazka paskaites, ir tavo navi ne kokiu 2008 metu, turetum zinoti, kad ikisti i maga ju neuzteks.

Mano navi 2008m b9008 mp3/wma. Dabar stovi E13 zemelapiai. Tie patys zemelapiai puikiai eina ir ant senesniu b9002 navi.

spyglys

Zemelapiai tikrai eina, bet DVD turi buti irasytas tam tikru formatu, ko didzioji dauguma kepyklu nepalaiko.

Bemsas

Citataspyglys parašė:
Zemelapiai tikrai eina, bet DVD turi buti irasytas tam tikru formatu, ko didzioji dauguma kepyklu nepalaiko.

Na sita tai pukiai zinau, turiu kruva sugadintu DVD, kol neradau tos vieninteles kepyklos, kepancios tinkamai.

spyglys

Aaa, tai tada ir man gali irasyti viena :D
As praejau kokius 15PC, man nepasiseke :(

Bemsas

Citataspyglys parašė:
Aaa, tai tada ir man gali irasyti viena :D
As praejau kokius 15PC, man nepasiseke :(

Na as gal 10 pc praejau, kol radau tinkama. As rasau  DVD paprastus diskus. Su 1 disku uzsikrauna sistema, su kitu zemelapiai. Ir ta 1 diska reikia kisti tik kai atjungi akuma. DVD DL dar nerizikuoju rasyti :D, nes jie nepigus.

gisas

nežinau ar visai į temą, bet bus gerai :) žodžiu sugedo korolos verso radijas 2005 radijas :( įjungus truputi čirškia ir viskas tiek radijas, tiek kompaktas(kompato negaliu išimti), įjungūs navigacija- kalba ir veikia, o radijas ir cd be gyvybes, bangas randa, stotys persijunginėja, o garso nėr, tik nežymus čirškimas :(
radijas toks http://www.google.lt/imgres?imgurl=http://img.alibaba.com/img/pb/380/812/285/285812380_225.jpg&imgrefurl=http://www.aliexpress.com/store/product/XCarLink-for-Toyota-6-6pin-for-i-Pod-i-Phone-interface-charge/701863_306207347.html&h=221&w=400&sz=24&tbnid=lfN86wW6TR-gvM:&tbnh=61&tbnw=110&zoom=1&usg=__FS7nfZ3OKUUHwyzOn1MtX50E4TA=&docid=5YZTDX5xdSG82M&sa=X&ei=KKNBUoyHPI_MtAbIyoGIDQ&ved=0CC8Q9QEwAg
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

ketvirtasis

......нашальника пизнец.... мана

gisas

nevisai gal pizdiec, kaip ir atsigavo, kompaktas išlinido, pradėjo veikti, poto vel nutilo ir vėl pradėjo, kažkas gliučina
Avensis '04 2.0D-4D

TYRAN

Citata iš: gisas Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 18:56:03 PM
nevisai gal pizdiec, kaip ir atsigavo, kompaktas išlinido, pradėjo veikti, poto vel nutilo ir vėl pradėjo, kažkas gliučina

Kompaktas gal toks :)

gisas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 19:35:01 PM
Kompaktas gal toks :)
bet kad ir radijas neveikia, dabar kompaktas isimtas, o radijas nori veikia, nori ne
Avensis '04 2.0D-4D

TYRAN

Citata iš: gisas Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 19:37:11 PM
bet kad ir radijas neveikia, dabar kompaktas isimtas, o radijas nori veikia, nori ne

Tada muset koks kontaktas atsiknojo. Ir tas kontaktas ne tik garsui, bet ir CD mechanikai įtakos turi. Ar kondikas koks miršta. Na arba prakeiktas kompaktas prakeiksmą ir grotuvui perdave  :-)