Reikia pagalbos....

Pradėjo Arturas, Birželis 21, 2011, 21:56:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gincius

CitataKalapiziukaz parašė:
Sildomi veidrodeliai turi buti, jie isijungia kartu su galinio stiklo pasildymu. Pas mane irgi Linea Sol, bet nera sildomu sedyniu... :(
Ai dar autopiloto nebuvo, bet isidejau :) Gal gas bandet sildomas sedynes pasidaryt?

Pas mane veidrodėlių šildymas įsijungia įjungus priekinio stiklo šildymą.
[mail][/mail]

kalava

nu gerai, kadangi rasiau "glaustai", tai per daug i detales nesipleciau.
na, 6 pavaros atsiradima ivardinau dvilitriniam varikliui, nes kazkaip 2,2 D4D ir D-CAT nesidomejau, nezinau.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kalava

CitataRalfas parašė:
NA VA SKAMBINAU I MOTOTOJA tai pasirodo veidrodeliai tikrai nera sildomi...

skambinau i autotoja, tai sake sildomi veidrodeliai i Linea SOl dedami arba ne pagal prekybos regionus.
Pabaltijo salyse salone parduodamose avensiuose i Linea Sol sildomi veidrodeliai dedami standartiskai.

Kitose rinkose, ypac kur silciau (italija, prancuzija), gali ut nededami. tai reiskia, kad atvaryti is kitu saliu auto gali ir netureti sildomu veidrodeliu Linea Sol komplektacijoj.

Mano avensis is vokieciu, bet dabar irgi susidomejau, ar tie veidrodeliai tikrai sildomi, nes kazkaip pasirode, kad atsyla lygtais ilgiau nei Corolla verso. dar paaiskes, kad jie visai nesildomi :) o dalykas tai tikrai patogus...

Arturas

Ar yra koks didelis esminis skirtumas renkantis varikli d4d 93 kw ir 2.2 d4d 110kw?  
Foto bus veliau :)

dtinas

sukimo momentas tas pats - 310nm, kas lemia panasu pagreiti, taciau max greitis pas 110 kw didesnis. Esu ejes lenktyniu su 93 kw. Ilgai laikesi prie siknos, bet prie 190-200 km/h pasiliko. Jei rasi tvarkinga tai vaziuos ir tas ir tas. Bet 93 kw turetu buti ekonomiskesnis.

AVENSIS D4D CHIP

CitataArturas parašė:
Ar yra koks didelis esminis skirtumas renkantis varikli d4d 93 kw ir 2.2 d4d 110kw?  
jeigu kalba apie skirtuma sedint uz vairo tai skirtumas  toks lyg i priekaba uzkrauųm max ir prikabintum110kw  tai taip važiuoja 93kw suliginus su 110kw,o 93kw ekonomiškesne apie litra

dainilandija

Sveiki,

Avensis universalas 1.8 prieš 2,0 benzina ar didelis skirtumas 2,0 kuro, tepalo sanaudom ir patikimumu?

fennix

jei lygini variklius, tai bent nurodyk kokius, nes yra ne vienas tokios kubaturos variklio modelis
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

dainilandija

patikslinu

2006 Avensis universalas 1.8 benz ( 129 AG, 94kw)  prieš 2,0 benzina (147 AG, 108kw) ar didelis skirtumas 2,0 kuro, tepalo sanaudom ir patikimumu ir galia.

Gincius

Citatadainilandija parašė:
Sveiki,

Avensis universalas 1.8 prieš 2,0 benzina ar didelis skirtumas 2,0 kuro, tepalo sanaudom ir patikimumu?

Benzino skirtumas ypač jaučiasi mieste. Apie 1l. Užmiestyje nelabai jausi.
Tepalo skirtumo realiai nepajausi.
2.0L toyotos varikliai yra vieni patikimiausių. Neturi silpnų vietų ir tvarkingai ekspluatuojant(laiku keičiant sintetinius tepalus ir pilant gerą kurą) yra neužmušami. Esu skaitęs apie 1.8L trūkumus, bet dabar gerai neprisimenu, todėl nenoriu suklaidinti.
Trauka. Esu važinėjęs draugo 1.8L ir mano 2.0L Traukos skirtumas pakankamai ryškus. Tiesa draugo buvo nuvažiavęs virš 250k karavanas, mano beveik naujas sedanas su tiesioginiu kuro įpurškimu.
[mail][/mail]

dainilandija

CitataGincius parašė:
Citatadainilandija parašė:
Sveiki,

Benzino skirtumas ypač jaučiasi mieste. Apie 1l. Užmiestyje nelabai jausi.
Tepalo skirtumo realiai nepajausi.
2.0L toyotos varikliai yra vieni patikimiausių. Neturi silpnų vietų ir tvarkingai ekspluatuojant(laiku keičiant sintetinius tepalus ir pilant gerą kurą) yra neužmušami. Esu skaitęs apie 1.8L trūkumus, bet dabar gerai neprisimenu, todėl nenoriu suklaidinti.
Trauka. Esu važinėjęs draugo 1.8L ir mano 2.0L Traukos skirtumas pakankamai ryškus. Tiesa draugo buvo nuvažiavęs virš 250k karavanas, mano beveik naujas sedanas su tiesioginiu kuro įpurškimu.

O 1,8 nuo 2006 avensis nepatikimi?

kalava

Citata...
O 1,8 nuo 2006 avensis nepatikimi?

hmm, bent sitam linke kaip tik rekomenduoja 1.8 L varikli, o ne 2 L benzina:

http://www.whatcar.com/car-reviews/used/toyota/avensis-estate/summary/25128-6

cituoju:

What Car? says 4 out of 5 stars
For Huge boot tacked on to a big, airy cabin

Against Rides firmly with a touch of the jitters

Verdict A practical estate that's beautifully made and nice to drive

Go for... 1.8i VVT-I T3-X

Avoid... 2.0 VVT-I T Spirit

zally

1.8 (1ZZ-FE)buniversalui per silpnas ir linkes valgyt tepalus.Smarkiau mindamas tapke kuro tikrai nesutaupysi.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Gincius

http://www.autoreviu.lt/portal/categories/254/1/0/1/article/3688/kodel-,,toyota-avensis
Kiek čia tiesos spręskite patys. Kaip suprantu 2006 m. 1.8 VVT-I variklių tepalo rijimo problema lyg ir išspręsta.
[mail][/mail]

Arturas

Vis skaitineju ir skaitineju apie toyotas ir pasimeciau.
Ar tarkim jai toyota nuo 2008 metu su 93 kw varikliu pas ja yra toks pat dalykas kaip d-cat varikliams kazkoks ten filtras? Ar tik i d-cat nepatartina pilti blogesnes kokybes kura?
Foto bus veliau :)