Priekinio žibinto lemputė keitimas

Pradėjo egiosa, Liepa 04, 2011, 17:04:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Citata iš: Toshis Įrašytas Rugpjūtis 13, 2014, 14:54:28 PM
Nieko ten nuiminet nereikia, nebent nori pasi.... su apsaugu nuiminejimais  :D :D :D
Jokių apsaugų nuimti nereikia (nebent variklio skyriaus apdailas). Pats vairuotojo pusės žibintą buvau išėmęs, tai pasi*** jokio nebuvo. ;)

P.S. pasikeikiant ir paaukojant krumplio odą galima pasikeisti lemutę ir be jokių ardymų. :)

Toshis

As nieko neatsegineju, nebent nusiimu virsuj po kapotu plastikines apdailas - kur ant zakliopkiu laikos. Viskas ten pasiekiama nors krumpliai nukencia biski  ;)

Robiskapeika

Mano uneversalui galine posukiu buvo nublukusi reikejo pakeisti ilgai pabandžius ir nepavyko atkabinti fiksatoriu radau dvi 8mm veržles kurios lengvai atsisuko ir pakeičiau lempute iš lauko pusės :D tik nežinau gal ten ko truko kad taip lengvai išsieme man visa galine lempa  ir jokio sandarinimo nuo vandens nebuvo gal kas esate susidūre smalsu pasidarė

egyda

Sveiki, kur galeciau rasti priekiniu zibintu toki plastmasini dangteli kuris is antros puses uzsisuka kad uzdengtu fiske ir pacia lempute ir nuo rasojimo?

Donis7

Kažkada ieškojau, tai šrotuose ir skelbimuose nesisekė rasti, nes atskirai be žibinto parduoti nelabai nori. Pataikiau ant ardomo auto, kur žibintai sudužę buvo, tai gavau tuos dangtelius.

kudikis

Pries pora metu taip pat ieskojau,pervaziavau didesnius Kauno srotus-neradau.Nusipirkau pas atstovus,mokejau 20 litu(1vnt.)

Donis7

Kaip už plastmasės gabaliuką, tai nemažai. Bet kaip originaliai detalei iš atstovo, tai kaina labai normali.