Corolla verso 2,2 d4d uzsivedimas

Pradėjo fredasg, Rugpjūtis 18, 2011, 08:45:36 AM

« ankstesnis - sekantis »

Modka

Citataketvirtasis parašė:
Citatafredasg parašė:
Tai tas pirmasis pasake is praktikos kad purkstukai ir reik visus 4 neisimant ju ant stendo, nes jis man parode visus pozymiu irodes kad mano masina lekus dvigubai daugiau nei rida rodo. Taip pat sake kad geriausiu atveju 3 blogi. As nutariau kad nepaziurejus nereik spresti. Tai variau pas kita, kuris turi pazistamu servisuose, tai pasake purkstukai blogi ir kurie. O keiciau pas pirmaji meistra, nes jis buvo teisus del purkstuku vien apziurejes masina ir varikli. jis buves tokvilos darbuotojas, dabar dirba sau, eiles pas ji dideles, rimtas zmogus.
Tam kad nustatyti purkštukų gedimą būtina juos išimti, statyti ant stendo  ir pan. tokvila ir kitų miestų atstovybės nei viena neturi tokių stendų. tai kaip jie galėjo nustatyti (diognuozuoti) tokį gedimą.:|
Nu idomus cia meistrai pas jus kurie pagal garsa nustato gedima :) Na aisku galima atspeti kad purkstukai blogi nieko nuostabaus bet dazniausiai buna 1 arba 2 blogi tai pagal pirma meistra visus reikes keisti nors ir nereikia. Siaip jau senai nebereikia purkstuku issimineti ant stendo statyti uztenka pasijungti diagnostikos prietaisa ir pagal kompensacijas matosi kurie purkstukai blogi, plius dar keli testai atliekami purkstukam kompiuteriu. Ant stendo statyti reikia tik kai perki naudota ir nori pasitikrinti kaip jis veikia, kad nenusipirkti numirusio. Beto po keitimo reikalinga purkstuku adaptacija ypac 2.2 varikliam.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

fredasg

Citatamodka parašė:
Citatafredasg parašė:
Tai tas pirmasis pasake is praktikos kad purkstukai ir reik visus 4 neisimant ju ant stendo, nes jis man parode visus pozymiu irodes kad mano masina lekus dvigubai daugiau nei rida rodo. Taip pat sake kad geriausiu atveju 3 blogi. As nutariau kad nepaziurejus nereik spresti. Tai variau pas kita, kuris turi pazistamu servisuose, tai pasake purkstukai blogi ir kurie. O keiciau pas pirmaji meistra, nes jis buvo teisus del purkstuku vien apziurejes masina ir varikli. jis buves tokvilos darbuotojas, dabar dirba sau, eiles pas ji dideles, rimtas zmogus.
Tam kad nustatyti purkštukų gedimą būtina juos išimti, statyti ant stendo  ir pan. tokvila ir kitų miestų atstovybės nei viena neturi tokių stendų. tai kaip jie galėjo nustatyti (diognuozuoti) tokį gedimą.:|
Nu idomus cia meistrai pas jus kurie pagal garsa nustato gedima :) Na aisku galima atspeti kad purkstukai blogi nieko nuostabaus bet dazniausiai buna 1 arba 2 blogi tai pagal pirma meistra visus reikes keisti nors ir nereikia. Siaip jau senai nebereikia purkstuku issimineti ant stendo statyti uztenka pasijungti diagnostikos prietaisa ir pagal kompensacijas matosi kurie purkstukai blogi, plius dar keli testai atliekami purkstukam kompiuteriu. Ant stendo statyti reikia tik kai perki naudota ir nori pasitikrinti kaip jis veikia, kad nenusipirkti numirusio. Beto po keitimo reikalinga purkstuku adaptacija ypac 2.2 varikliam.

taip, adaptacija padare

Modka

o tai adaptacija padare o pasitikrinti purkstukus su kompu nesugebejo? O kur keitei? nes jauciu kad as adaptavau :)
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

ketvirtasis

Nenoriu sutikti su tuo teiginiu, kad nerekia purkštukų išiminėti. Bet puikiai žinau kad Autotojos atstovybė išėmus purkštukus veža juos tikrinti ant stendo į Dizridą. Nors kas juos žino, gal jie (Autotoja) perka padevėtus ir daro taip kaip tu sakai tikrina ant stendo. :D:D:D:DTaip išeina kad brangiai kainuojantis stendas reikalingas tik tam, kad patikrinti ar gerus purkštukus nusiperki.

fredasg

Citatamodka parašė:
o tai adaptacija padare o pasitikrinti purkstukus su kompu nesugebejo? O kur keitei? nes jauciu kad as adaptavau :)

viska jis turi. Sake per kompa nlb ka gali pasakyt apie purkstukus, kai mano beda buvo kad masina is ryto is 3-4 karto start mygtuko paspaudimo uzsikurdavo. Vaziuojant ne kart nebuvo kad trauka dingo ar kas panasiai, kaip laikrodis dirba. Tik uzsivedimas mane neramino. Ne pas tave dariau, pas ta pati zmogu kur pasake kad purkstukai blogi-jis ta prielaida padare ivertines kiek masina is tikro prabegus.

sakau zmogus tokviloj dirbes, guli pas ji ten kruvele kampe sudeti remeliai su visokiais "geriausias mechanikas 2008", "...darbuotojas" ir t. t.

Modka

Nenoriu sutikti su tuo teiginiu, kad nerekia purkštukų išiminėti. Bet puikiai žinau kad Autotojos atstovybė išėmus purkštukus veža juos tikrinti ant stendo į Dizridą. Nors kas juos žino, gal jie (Autotoja) perka padevėtus ir daro taip kaip tu sakai tikrina ant stendo. :D:D:D:DTaip išeina kad brangiai kainuojantis stendas reikalingas tik tam, kad patikrinti ar gerus purkštukus nusiperki.
O tai nusiperki naudotus purkstukus ir statysi netikrines? Gana nepigiai gaunasi tas pastatymas plius tarpines. Jei per diagnostika nustatai kuris purkstukas blogas vistiek ji pasitikrini ant stendo nes buna ir del kompresijos grybauja parametrai bet labai retai.

ketvirtasis

Aš noriu pasakyti, kad su "testeriuku" kurį turi atstovybė, su tuom aparačiuku jie pilnai purkštuko patikrinti negali. Jie veža juos pas rimtus specus ir už viską tai jama gan nemažą pinigėlį. Tai sakau kam eiti į atstovybę kai geriau pačiam nuvažiuoti "tenais". Jie ir pigiau padaro ir rimtesnę įrangą turi. Šiuo atveju galiu tik apsidžiaugti, kad manajį auto tvarkė Dizrida. Buvo vienas kuriozas su jais, tai labai sąžiningai pasielgė, kas tik kelia jų įvaizdį klientų akyse. Galiu visiems rekomenduoti

Citatamodka parašė:
 O tai nusiperki naudotus purkstukus ir statysi netikrines? Gana nepigiai gaunasi tas pastatymas plius tarpines. Jei per diagnostika nustatai kuris purkstukas blogas vistiek ji pasitikrini ant stendo nes buna ir del kompresijos grybauja parametrai bet labai retai.

O tai kam perki už paskutinius "grašius" gan prabangią mašiną, kad ant naujų purkštukų pinigėlio trūksta. Juk siūliau "pagalbą". o dabar sumokėjai už remontą ir nežinia kiek laiko važinėsi su devėtais.

Modka

Aš noriu pasakyti, kad su "testeriuku" kurį turi atstovybė, su tuom aparačiuku jie pilnai purkštuko patikrinti negali. Jie veža juos pas rimtus specus ir už viską tai jama gan nemažą pinigėlį. Tai sakau kam eiti į atstovybę kai geriau pačiam nuvažiuoti "tenais". Jie ir pigiau padaro ir rimtesnę įrangą turi. Šiuo atveju galiu tik apsidžiaugti, kad manajį auto tvarkė Dizrida. Buvo vienas kuriozas su jais, tai labai sąžiningai pasielgė, kas tik kelia jų įvaizdį klientų akyse. Galiu visiems rekomenduoti

Citatamodka parašė:

O tai kam perki už paskutinius "grašius" gan prabangią mašiną, kad ant naujų purkštukų pinigėlio trūksta. Juk siūliau "pagalbą". o dabar sumokėjai už remontą ir nežinia kiek laiko važinėsi su devėtais.
Kokia tu "pagalba" siulei ? Kiekvienas pagal save sprendzia ar jam naudotus ar naujus deti. Beto ziurek kam rasai nes ne as keiciausi purkstukus. Pasenusi pas tave informacija pilnai su kompu gali pasitikrinti purkstukus ir matyti pagal parametrus kiek jie laikys. O jei jus ten savo dizridoje tik ant stendo statote kad patikrinti d4d purkstukus tai pasidomekite apie naujesne yranga. Beje labai jau dirbtina reklama dizridai darai.

fredasg

Citatamodka parašė:

Pasiulei- as atsisakiau. Kiekvienas sprendzia pats. Jei as neperku nauju, nereiskia kad neturiu "Grasiu", kaip tu cia skelbi.

ketvirtasis

Reklamos jiems nedarau, tiesiog pasitaikė sąžiningi meistrai. Ir ne taip kaip atstovybėje parekomenduoja keisti visus (už 6600) arba net nesuprasdami gedimo iki galo duoda blogus nurodymus keisti tą arba aną agregatą. Kas liečia kainos tai jau geriau naujus dėsiu nei antrą kartą tiek gadinti sau nervų, nes nuo mašinos būklės priklauso mano "uždarbis" ir ne tik. Saugumas visų svarbiausia, o senas daiktas nežinia kiek jis tarnaus.

Arturas

kaip pasireiskia kai blogas pukstukas?  Pirkau masina, dariau diagnostika tokviloje, sake kad blogas purkstukas vienas, lygtais kompensacija 3.4 jai neklystu. Jokios lemputes nedega, traukia net nzn , nera su kuo palyginti, nes persedau nuo passato. Kuriasi gerai, bent jau man taip atrodo. Kaip jums buvo?
Foto bus veliau :)

spyglys

Jo, butu ir man idomu suzinoti, kaip jau atskirt, kad reik vaziuoti i diagnostika ir kazka pradet daryt.

Kai dariau diagnostika, sake, kad vienas purkstukas issiskiria is kitu savo parodymais, bet visi parodymai normos ribose. Sake, gal laikys 10k km, gal 100k km. Tai va, ka reiskia laikys, kokie pozymiai atsiras, kai jam jau bus sakes? I ka atkreip demesi?

arunaskeras

Man seniau turetai toyotai 2004 m kai pradejo vienas purkstukas leisti per daug kuro tai vaziuojant uzsidegdavo diagnostikos lempute ir uzgesdavo variklis. Pastovejus  galedavo vaziuoti koki 100 km.Po to vel tas pats. Pakeitus purkstuka reikalai issisprende
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

spyglys

vytska

Man kazkaip pradejo vaidentis, kad variklis netolygiai dirba, vibracija per didele ir variklio kalenimas  daznai pasireiksdavo, tai nuvariau i Tokvila patikrint ar viskas gerai, patikrino ir surado, kad vieno purkstuko kompensacija per didele (per daug purskia). Pakeiciau purkstuka ir tas kalenimas dingo, tolygiau variklis pradejo dirbt, vibracija tokia pat liko - matyt cia jau mano paranoja. Tai va tiek.
vytska