D-CAT purkstukas

Pradėjo Bajoras, Rugpjūtis 18, 2011, 18:28:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Liutukas

Citatakalava parašė:
CitataLiutukas parašė:
Citatakalava parašė:
CitataLiutukas parašė:
Citatabemsas parašė:
CitataLiutukas parašė:
Tai vat, reikalingi du purkstukai. :( gal kas turite kokiu kanalu, kur ju galima gauti padoria kaina?

Kazkas siule cia forume po 1000lt naujus. Pigiau nemanau, ar rasi
Pigiau ir nera. Man devetus siulo po 800 Lt. O atstovybese po 1700 Lt. Tai jei tas kazkas atsilieptu, butu labai saunu.

pirkau vilniuj Dyzelservise naujus Denso purkstukus po 1000 lt. Parinko pagal senu purstuku koda. Atveze per pora dienu. Veikia gerai.
Skambinaus jiems. D-CAT apie 1700 Lt. nieko pigiau. Speju, kad tu sau pirkai D-4-D?
na taip, d4d, as tik po to pastebejau, kad tau dcat reikia? O tai kiek toyotu atstovybes praso uz dcat purkstuka?
Nes autotoja uz nauj d4d prase 1700lt, kai dyzelservis siule denso uz 1000lt
Abu vienodai, apie 1700 Lt. Tik dar atstovybe sake, kad gal 15 - 20 proc. nuolaida padarytu.
Siuo metu laukiu ats. is vienos firmos, sake, kad pamegins ultragarsu pravalyti, anot ju, ne karta pasiseke :) tai vis dar tikiuos, kad sulauksiu man palankaus ats.

stjustas

Ieškau ir aš 2 D-CAT purkštukų, naujų. Klausimas, ar galima rast pigiau nei po 1700 lt (atstovybės kaina)?
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

Liutukas

Citatastjustas parašė:
Ieškau ir aš 2 D-CAT purkštukų, naujų. Klausimas, ar galima rast pigiau nei po 1700 lt (atstovybės kaina)?
Atstovybeje prasyk nuolaidos. Gal uz 1450 Lt. atiduos :) man sake, kad butu dave 15 proc. nuolaida. Bet kaip kalbejau su serviso darbuotojais, tai gali buti taip, kad idejus 2 naujus, like 2 seni gali palikti blogi :) nes jie prasciau dirbs uz naujus. Viskas priklauso nuo turimu litu. Jei jau deti 2 naujus, tai jie rekomenduoja ir likusius 2 keisti. Bet cia kiekvieno pasirinkimas ir galimybes.

stjustas

Tą ir suprantu. Pas mane istorija tokia, kad važiuojant magistralėje akseleruojant prie 2000rpm dingo trauka ir užgeso variklis (prieš tai kelis kartus akseleruojant nežymiai drebėjo mašina). Užvedus viskas vėl buvo lyg ir gerai, bet degė check lemputė, todėl iš karto nuvažiavau į servisą. Atlikus diagnostiką, nuskaitė klaidą P0093 (Large Fuel Leakage) ir pasakė, kad 1 ir 2 cilindro purkštukai nepalaiko slėgio bei pasiūlė juos keist. Liko klausimas, kokia kitų dviejų purkštukų būklė, nes jokių jų diagnostikos parametrų nepateikė. 2 naujus purkštukus dar pasikeisčiau, bet jei po to iš karto paaiškės, kad reikia ir kitus keist, tai tada jau bankrotas..Kol kas po viso šito pravažinėjau pora dienų, tai traukos dingimas nesikartoja, stebiu kaip bus toliau, ir svarstau ką daryt su tais purkštukais..
Toyota Avensis, 2005, 2.2L, diesel

Liutukas

Atstovybeje keitei? Kiek atsisegei su visu darbu, jei nepaslaptis? Atidave senus purkstukus?

Ru-Ubuntu

sveiki, pas mane irgi problema reik 2 purkstuku gal kas zinot kur galima naudotus gauti uz padoria kaina variklis d-cat 2.2 130 kw kodas 23670-29055

kepure

Skambinek per skelbimus ir vezk tikrinti i atitinkamus servizus.tik tokiu atveju kazka rasi normalaus.

kepure

Skambinek per skelbimus ir vezk tikrinti i atitinkamus servizus.tik tokiu atveju kazka rasi normalaus.

Ru-Ubuntu

dar norejau paklausti tikriausiai kai kas jau bus susidures su  purkstuko kodais, ar butinai turi tikti abu numeriai, kaip jie sifruojasi ka resikia tas QR kodas virsuje?

BLinas

Sveiki kolegos,
prieš gerus 2 metus įsigijau  Avensis D-CAT 2005m ir sėkmingai važinėjau kol prieš mėnesį prasidėjo darytis negerumai. Mašina pradėjo trūkčioti ir akseleruojant girdisi tarškesys. Kol variklis šaltas viskas tvarkoj, bet sušilus pradeda tarškėti.  Trūkčiojimo beveik vesijaučia važiuojant iki 100km/h, bet pasiekus 110-120  ir važiuojant tolygiai atsiranda netolygus, nestiprus, bet įkyrus trūkčiojimas. Trauka nesumažėjus, užmynus ant pedalo traukia puikiai. Apsilankiau Autotojoj, padarė diagnostiką , bet nieko nerado. Įtaria problemą purkštukuose ir pasiūlė juos tikrinti bei keisti naujais.
Gal turite kokių minčių, patarimų dėl šios problemos?

Venza

Cia paguost reiktu?  :H Bandyk pas neoficialius dilerius vaziuot  ;) ,gal pades problema pigiau issprest.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

tevas

Citata iš: BLinas Įrašytas Kovas 06, 2014, 20:42:53 PM
Sveiki kolegos,
prieš gerus 2 metus įsigijau  Avensis D-CAT 2005m ir sėkmingai važinėjau kol prieš mėnesį prasidėjo darytis negerumai. Mašina pradėjo trūkčioti ir akseleruojant girdisi tarškesys. Kol variklis šaltas viskas tvarkoj, bet sušilus pradeda tarškėti.  Trūkčiojimo beveik vesijaučia važiuojant iki 100km/h, bet pasiekus 110-120  ir važiuojant tolygiai atsiranda netolygus, nestiprus, bet įkyrus trūkčiojimas. Trauka nesumažėjus, užmynus ant pedalo traukia puikiai. Apsilankiau Autotojoj, padarė diagnostiką , bet nieko nerado. Įtaria problemą purkštukuose ir pasiūlė juos tikrinti bei keisti naujais.
Gal turite kokių minčių, patarimų dėl šios problemos?

pirmi gydymo budai: tepalo, visu filtru keitimas, priverstine regeneracija ir tada normali diagnostika. Dar pamastyti kur piltas kuras, ar buvo isvazinetas bakas iki tuscio.

va902

Citata iš: tevas Įrašytas Kovas 06, 2014, 21:43:07 PM
pirmi gydymo budai: tepalo, visu filtru keitimas, priverstine regeneracija ir tada normali diagnostika. Dar pamastyti kur piltas kuras, ar buvo isvazinetas bakas iki tuscio.
man tokia beds buvo tai pasikeiciau varikli. New buvo perkaitintas blokas.

va902

Citata iš: va902 Įrašytas Kovas 12, 2014, 19:51:29 PM
man tokia beda buvo tai pasikeiciau varikli. Nes buvo perkaitintas blokas.

BLinas

Citata iš: tevas Įrašytas Kovas 06, 2014, 21:43:07 PM
tapalai ir visi filtrai keisti pries 3 savaites, kuras visada is Statoilo. Bakas zinoma buvo isvazinetas iki tuscio ( aisku nutempti iki koloneles nereikejo :)), regeneracija laikas nuo laiko darosi pati, tai tiek.