Corolla Verso 2008 traukos dingimas ir juodi dūmai

Pradėjo Miguelis, Rugsėjis 07, 2011, 22:57:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

Darius91

Sveiki, pas mane po nakties tas pats atsitiko, masina netraukia iki 2 tukstanciu apsuku ir meta juodus dumus, poto dingsta dumai ir trauka atsiranda nuo 2 tukstanciu.
Gal galite konkreciau pasakyti kas gali buti?
Masina nupirkau nesenai, pakeiciau visus filtrus ir alyva.
200km vaziavo gerai,po nakties kazkas atsitiko.. :A

MindaugasB

Citata iš: Darius91 Įrašytas Balandis 27, 2018, 14:06:03 PM
Sveiki, pas mane po nakties tas pats atsitiko, masina netraukia iki 2 tukstanciu apsuku ir meta juodus dumus, poto dingsta dumai ir trauka atsiranda nuo 2 tukstanciu.
Gal galite konkreciau pasakyti kas gali buti?
Masina nupirkau nesenai, pakeiciau visus filtrus ir alyva.
200km vaziavo gerai,po nakties kazkas atsitiko.. :A

Dyzelis ane? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Darius91

Taip dizelis, EGR gamikliskai nera.
Ka reiskia SCV ar kaip ten ?

Buvau i servisa nuvares, paziurejo virsutiniskai, tai pasake turbina reikia valyt, nes po motoro dangciu paziurejo,kad turbinos voztuvai vaiksto blogai.
Gali buti kazkas tokio?
Nenoriu varyt be reikalo daryt,nes galbut ne tame problema.

Bemsas

Darius91

Kai pirkau sake man kazka, kad sitoj masinosj nera kazkokio filtro gamyklisko kur turi Toyota, bet neesme, reikia issiaskint problema,kokie variantai gali buti.

Bemsas

DPF pas tave nera. O seip problema arba turbinoje, arba EGR voztuve. Greiciauisiai visgi turbinoje.
Greiciausiai masina buvo pirkta uzsienyje su turbinos defektu, cia perekupai kazka padare kad spetu parduoti :)

Darius91

Gal kazkas buvo susidures su tokia pat problema?
Nes ir technine perejo savo eiga ir dumingumas geras ir vaziavo puikiai, pakeiciau tepalus,filtrus ir vazinejau dar 1 diena , 100km pravaziavau, kita ryta uzsivede kaip visada gerai, bet labai letai isibegeja ir dumai juodi,po 2 tukstanciu  apsuku atsigauna trauka ir nedumina.

Hm,idomu ka jie ten gali pripilti?

balticam

Pvz. XADO https://xado.co.uk/revitalizants/classic/revitalizan-diesel-engine
ir dar yra visokiu chimiju, kai laikinai padeda.
Pakeitei tepala su priedais ir chana.......

Darius91

Varysiu treciadieni i servisa, pasake pasiziures,diagnostika padarys, bet prades tikriausiai nuo EGR valymo, nes tai yra pigiausiai ir maziausias remontas.

Zaroliz

Tai EGR gali ir pats išsivalyti, tereikia 12mm rakto ir vidinio šešiakampio apie 6mm bei karbiuratoriaus valiklio

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

balticam

Darius91

Kad paciam Egr valyti tai rankos pas mane auga ne visai is tos vietos, kad masina taisyt..
O EGR valymas ilgai uztrunka?
Noretusi kuo maziau investiciju, bet matau jau nuteikiat mane,kad turbina teks restauruoti? :(

Bemsas

Mano pazystamas pries 2 savaites nupirko masina. Kita diena uzsidege tepalo spaudimo lempute ir pasigirdo kalimas. Nueme karteri - ant indeklu folijos prideta :D Tepalo siurblys buvo uzsikimses, jo niekas nevale, o tiesiog folijos uzdejo ir i autogida :D

Darius91

Labai idomu pagal LR istatymus baudzia tokius ar ne jeigu kreiptis del to, kad apgauna ir t.t...
Nes masina pirkau is zmogaus, bet kaip visada buvo ant kazkokios firmos, ir saskaitos fakturoj parasyta, masina naudota, garantijos nesuteikiama.
Aisku cia nukrypau nuo temos, bet tokius reikia pamokyti..
Triperius atsivaro ir parduoda kaip naujus.