Variklio pagalve

Pradėjo zilvinas929, Rugsėjis 10, 2011, 15:55:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Citatazibalas parašė:
pas mane  nebuvo to varzto ir ismale pagalve.ta varsta sunkoku pasiekt .matomai ir mano meistriukas patingejo pavargti
tai kad ten nesunku priet prie tu varztu,didesne problema yra pakeist pagalve,kuri yra po turbina,beja gal kas turit parduot ta pagalve?veiksmas alytuje:|

zibalas

kalba eina apie pagalve kuri yra prie pagrindinio dirzo
gold

egariukas1

Citatazibalas parašė:
kalba eina apie pagalve kuri yra prie pagrindinio dirzo
supratau,apie kuria kalba eina,ji nesunkiai keiciasi,juo labiau keiciant dirza,ten buna priejimas geras,kas per MEISTRAS:@galejo zmogui neuzsukt varzto?

Markelo

Sveiki. Uzvedus varikli, jis susipurto toks sudundejimas pasijaucia. Bet toliau garsas dingsta. Svelnesnis barskejimas, toks kaip virpesys atsiranda ijungus galine pavara, ir mazinant pavaras pasijaucia tas garsas.. lyg kazkas kazkur liestusi ir toks trinimasis gaunas. Ar panasu, kad ir man pagalves beda?
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

kepure

foto imeskit pas mane tepaliniu pagalviu yra,paziureciau gal ka panashaus rashciau:)

Artūras Alytus

CitataMarkelo parašė:
Sveiki. Uzvedus varikli, jis susipurto toks sudundejimas pasijaucia. Bet toliau garsas dingsta. Svelnesnis barskejimas, toks kaip virpesys atsiranda ijungus galine pavara, ir mazinant pavaras pasijaucia tas garsas.. lyg kazkas kazkur liestusi ir toks trinimasis gaunas. Ar panasu, kad ir man pagalves beda?
Pas mane panašiai. Nuvykau i servisą apžiūrėjo , nieko nerado išskyrus plyšusią priekinę variklio pagalvę. Na reiks keisti ją ir žiūrėti ar tas garsas bus ar ne. Skambinau į autodalių parduotuvę del pagalvės , taigi taivanas 80 lt, kažkokia kitokia ( net patys pavadinimo nežino ) 50 lt ;) Sako galima ir už 500 . Gal kam teko keisti pagalvę , kokia firma rinkotės , ar laiko, kaip kainos ? Ar sunku pačiam pasikeisti ? Nesinori , kad suplištų po mėnesio. :D

RolisJ

Pagalves gamintojo nepamenu, bet kainavo Lirostoj su nuolaida apie 80 lietuvisku. Beda tame, kad tik is trecio karto su ja pataike, vis duodavo nuo II avensio, vizualiai jos identiskos, tik I-ojo aukstesne keliais mm, tuo paciu skiriasi ir tvirtinimo su varikliu asies aukstis, pasitelkus i pagalba kazkokia motina galima istatyt ir nuo II aviko, bet pagalve tuomet visada bus "ant itampos" ir ,manau, neilgai tarnaus. O pakeitimas - trys varztai ir montiruote.

Artūras Alytus

Siūlina ir man taivanietišką už 80. Bet kažkodėl galvoju, kad geriau gal naudotą pirkti už panašią kaina.

Kumute

Kaip patikrinti variklio pagalves? Nelendant po mašina :) Apžiūrėjau atydžiau, lyg rodosi, variklio priekis labiau dreba. Ir kiek smarkiai tai kenkia varikliui? Jei kuri plyšusi, ar nepasidarys vėliau dar kokių bėdų?

egariukas1

Visos jos jau pavarge bus,bet jei nebarska keist neapsimoka.Nepalindus po masina praktiskai neimanoma patikrint.O kas vyksta?Gal vibracija ant laisvu?

Kumute

dreba variklis,  negaliu sakyt , jog baisiai, bet ant vairo jaučiasi ir salone. Ir ant laisvų ir važiuojant. O iki namų 2000 km . :-/  Tai kad ko nors blogesnio neatsitiktų. 

egariukas1

Ant laisvu ir mano dreba,bet vaziuojant,ar biski pakelus apsukas nedreba

Kumute

važiuojant kartais labiau pasijaučia, kai su kokiu kelio nelygumu surezonuoja, betonke važiuot išvis bjauru, o kartasi nesijaučia beveik. Ai, vilksiuos namo , kaip gausi taip. Vistik pradedu manyti,, kad gal ne purkštukas ir ne pramušta tarpinė.

toyotad4d

gal smagratis cia taip daro...

Kumute

Neminėkite to žodžio be reikalo!!!ant laisvų prei variklio berods tik diskatorius prijungtas, ar ne?