Varikliai*

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 10:49:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Citatatadasd parašė:
O kas buna kai sugenda" plaukiojantis "smagratis?:(

neisijungia pavara
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

NNZ

Citatatadasd parašė:
 Jei toyotoj tai apie 2000, kitur maziau.

o cia kaina uz ka?

sevcenka

Citatakubilas parašė:
Man teko tik i Lenkija vazineti,ta prasme ,po keliones i Lenkus sustreikavo forsunkes.manau ,kad problema prasidejo dar LT ,o lenkai pridejo savo.aisku,neuzsikisa forsunke is karto.todel Autotoja meistrai ir rekomenduoja periodiskai isipilti ir kuro sistemos valiklio.ta pat rekomend ir uzsienyje.Zodziu:man pirmiausia uzsidege CHECK(geltonas siurblio logo) ir prapuole galia.uzgesinau.uzvedziau.viskas OK-vaziuoju.tas pat pradejo kartotis dazniau.uzlekiau diagnostikai.mano kaime tik artojai su KEMI priesaky.kompas parode turbinos reguliavimo davikli.pralekiau mazdaug 3-4 tukst km,kol viena ryta auto neuzsivede.Autotojos kompas is kart parode kur beda. ir dar pasireiksiu del kuro sanaudu:po miesta vaziuoju neperdaugiausi,bat piko metu,o po to trasoj.vidutines sanaudas man rodo 5,1.Ziema:6-6,5 L/100km.AS nenesioju ant galvos megztos ,ar kitokios beretes,ir nemegstu gaisti laiko kelyje,zinoma,proto ribose-100-140. ir esu labai patenkintas kuro sanaudomis,nes Verso kai kada buna pakrautas.o gal auto kompas gryba pjauna!?

kubilas

kas liecia tokvilos i ir autotojos kainas kai uzakinejau detales-cia buvo  500 lt pigiau nei mano kaimo pardej.servisas mano kaime zymiai pigesnis ,negu spec servise.kazkur jau rasiau,jog uz avensio diskatoriu,sank diska ir guoli sumokejau autotojoj 1530 lt(detales )ir laukiau 3 dienas.kitur net nesdomejau-nenorejau nesklandumu,nes jei reiks vel vezt atgal ir laukt naujo uzsakymo-laiko gaila jau geriau is karto ir viskas tinka.

tadasd

2000 kaina uz sankabos pakeitima, kaip rase kubilas komplektas apie 1500+uz pakeitima apie 500. Bet komplekta galima gauti ir pigiau ne is toyotos.
Gal kas keitesi sankaba Kaune?Pasidalinkit,kiek kainavo ir kur keitetes? Aciu

NNZ

tai kad kubilo or tavo sankabos skiriasi pas tave plaukiojanti, bet man ir but idomu is kur traukiat plaukiojancias sankabas pigiau. Ir kokiam kaime parduoda?

tadasd

As nelabai nusimanau,kokia pas mane ta sankaba(2001m d4d), bet kiek nusimanantys zmones snekejo,jog yra tas plaukiojantis smagratis, o gal jie klysta. O sankabos komplekta galima pigiau gaut ne is toyotos, tik nezinau kokios firmos, aisku visa tai vyksta per pazistamus.

NNZ

na va man ir idomu, nes pas tave kaip ir pas mane taspats man sankaba pasake su pakeitimu 1000EUR. tai ir cia smagratis su nuolaida.

tadasd

Tai tu turejei omeny, kad keist viska? Tada taip, ir dar daugiau ,nes vien smagratis apie 2000. Kartais sako to smagracio ir nereikia keisti, bet neisardes nepamatysi. O tu jau keiteisi?

NNZ

tai ten tik viena dalis ir pareina o tai yra smagratis pas mus Tauragej tai is kokio 150 masinu tokiu tik 1 buvo kad kaltas buvo isminimo guolis, o taip visur smagratis

tadasd

Tai jei yra nemalonus metalinis garsas, pradedant vaziuot ypac, ir pagazavus bei nenormali vibracija i sankabos pedala , tai ir yra to smagracio problemos?
Neatsakei keitei ar ne, ir kiek kainavo tas malonumas,: bei kur dareisi?:(

NNZ

na as dariaus pas save Tauragej chemija gaminau ;) is BU detaliu

tadasd

Nepyk uz ikyruma ,bet taip ir neatsakei ar mano surasyti pozymiai yra to smagracio bedos. Beje tai vis delto, kiek kainavo?

NNZ

na sakau 99% smagratis. Man be darbu kainavo 750 Lt. bet detales neorginalios buvo ir ten toks variantas kad buvo renkama viskas atskirai nenoriu cia pasakot. Jei labai  noresi ir pasitikesi tai tada galesim pasisnket asmeniskai.

tadasd

O ar to smagracio pakeitimas l. sudetingas. Ar padarytu paprasti meistrai ar butinas tik rimtas servisas? Nuliudinai, teks pradeti taupyti, nepavyko man su pirkiniu, nors perkant to nebuvo...:(