Varikliai*

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 10:49:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

tai nebuna niekada kai perki cia visiems isenia kai pasiekia 150-190k km. cia ju liga, as kai pirkau tai jau zinojai tesiog pasidariau ka reikia ir viskas. O del pakeitimo nereikia super serviso tik kad butu pakelejes nes reikia pavaru deze nuimt, o kad ja nuimt reikia atlaisvint varikli. Jei pirksi plaukiojanti pirk tik geros firmos ilgiau laikys koki 100k km. su lievais gamintojais nezaisk.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Trolis

Sveiki,
neseniai nusipirkau Toyota Avensis 1998m 2,0l benza. tik kazkaip stebetinai dideles apsukos pas mane ant salto variklio. Kai tik uzvedi, pirma minute ar dvi variklis sukasi ant 2000 aps/min. Buvau nuvares i tokavila ar kaip ten vadinasi oficialus toyota servisas, tai man ten pravale oro sklende ir pasake, kad taip turi but, bet man kazko nesitiki. Ar tikrai cia taip turi but ant salto variklio, ar nusipirkau "Trojos arkli"?

Jordan

tai taipapsukos ant visu benzinu saltu pakyla auksciau, cia veikia vadinamasis automatinis pacosas. Jei per kelias minutes apsukos atsistoja i savo vieta, tai viskas cia gerai.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

olo

Sveiki visi !!

Toks trumpas klausimuks !
Ar Toyotoje Avensis 2.0TD *98m yra smagratis, ar ne ?

NNZ

visuose varikliuose yra smagratis kitaip masina nevaziuotu, bet itariu tu norejau paklaust ar yra ,,plaukiojantis" tada atsakymas ne pas sita modeli su sankaba viskas paprasta.

olo

Jo jo, turejau omeni "plaukiojantis".
Toks jausmas, kad isminimo guoliui kaput. Girdisi toks ytartinas garselis, bet nuspaudus sankabos pedala jis dingsta. Kaip ir butu ismynimo guolis, bet jauciu reiks visa sank.komplekta keisti.

NNZ

na nzn mano nuomone jei per metus nenuvaziuoji 100k neapsimoka keist viso komplekto, nes ten tik ism.guolis pareina ir sankabos diskas vieninteles detales kurios genda.

olo

Na gal tu ir teisus. 100k tikrai nenuminu. O si masiniuka turiu, dar tik menesis. Pirktas buvo is moteriskes. Nuemus gr. deze bus matyti kaip ten viskas atrodo !!!

olo

dar toks klausimas pasistojo !!!

O nuo kurių metu buvo pradėtas dėti plaukiojantis smagratis ?

NNZ

ejo 2000-2002 metai avensis D4D, dar benzininiam yra atrodo kur jau vvt-i varikliaii bet cia neegaliu pasakyt tiksliai dar i hilux dejo kur variklis 2.4 D4D. Del avensio tai  100%

darius888

Čia gal ne visai i tema, bet apie sankaba. Turiu Carina E 97, 1,6 benz. Ne visada, tačiau kartais tik pradedant važiuoti pirmu bėgiu atleidžiant sankabą, ji sukaukia.. Tačiau jokio prabyksavimo ar vibracijos nesijaučia, traukia normaliai. Važiuojant kitomis pavaromis prie bet kokių apsukų jokių garsų nėra. Jau esu pravažiavęs apie 30 k, tačiau gedimai nepaaštrėjo. Kas čia galėtų būti: ar išminamasis guolis, ar smagratis?

NNZ

na cia nepades ytariu nieks nes neaisku kas per garsas, nes sukaukia tai gali but kad ir tu dar neatleides pilnai sankabos gazo duodi.. tai cia variantu daug. Jei nieko blogo nepajunti ir nenori pinigu leist tai muzika pasigarsink ir vaziuok :)

Saulius SSS

Citataolo parašė:
Jo jo, turejau omeni "plaukiojantis".
Toks jausmas, kad isminimo guoliui kaput. Girdisi toks ytartinas garselis, bet nuspaudus sankabos pedala jis dingsta. Kaip ir butu ismynimo guolis, bet jauciu reiks visa sank.komplekta keisti.
šiap tai kol sankabos neišmini išminimo guolis nesisuka.Nuspaudus sankabos pedalą išminimo guolis yra pristumiamas prie diskatoriaus ir tada pradeda suktis.(tada ir turetu atsirasti garselis).O tavo atveju viskas atvirščiai.Mano manymu tau "šneka"greičių dėžės pirminio velenėlio guolis.Čia sankaba ne prie ko.tu pasikonsultuok su meistrais kurie tvarko greičių dėžes.ką jie tau papasakos.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tadasd

sveiki, noreciau grizti prie tu smagraciu. kodel tie negeri garsai yra nepastovus, kartais lyg ir visai nesigirdi, o kartais buna pastoviai, net nepriklausant nuo apsuku. Ar tai baisus gedimas to smagracio ir sankabos , ar galima vaziuot per daug nekreipiant demesio kol normaliai vaziuoja?

NNZ

na gali vaziuot, tik ruoskis pinigus. Priklausomai nuo vaziavimo stiliaus, gali but kad net nereikes keisti sankabos, gal ir nedamusi. Tiesiog kai jau sustosi, tai pats nebegrysi namo reikes kad kas partrauktu. Jei tau dar nepastovus garsai tai gerai, dar tik pradzia tai gal vaziuot ir vaziuot (priklausomai nuo vaziavimo stiliaus 10.000-50.000 km.)