Varikliai*

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 10:49:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

kubilas

Vaziuojant turet jaustis sankabos buksavimas(praslydimas),ypac pakrautam ,i kalna.jeigu taip yra-tai kaip NNZ sako-gali pradet taupyt litukus.

modeliuka

as tai nieko nelaukus pasikeiciau ta nelemtaji smagrati. uzkniso masinos purtymasis, tie baisieji garsai labiausiai pasigirsdavo ijungus atbulini. budavo, kad kartais nieko, o kartais ir baisu vaziuot. kai pakeite, parode ta senaji smagrati. pasirodo jis ten gerai jau plaukiojo, koki centimetra jei ne daugiau. tai vat nuo to visas purtymasis.
kazka dar pakeite, gal sankabos guoli ar dar kazka, jau nebepamenu. zodziu kad viso tai man kainavo 3200.
bet po pakeitimo sankabos nebemokejau atleist, atrode, kad visai su kita masina vaziuoju.
Modeliuka

NNZ

jo man kai pakete atrod kad buksuoja taip svelnei atsileisdavo :)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

tadasd

Sveiki, noreciau paklausti "'modeliuka'' kur keiteisi? Aciu.

Vadas

Sveiki, įsigyjau Avensi 2001m. 1,8 benziną. Ar normalu, kad važiuojant ant 100km/h apsukos laikosi ties 3000aps/min.(važiuojant 5 bėgiu)? Tas pats buvo Coroloje, kurios variklis 1,3. Þodžiu kur čia gali būti problema, nes jaučiu šiokį tokį diskomfortą.
Dėkui iš anksto.

mind

Mano irgi taip pat.Sakyčiau normalu.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Gytyto

Tai ir pas man 99 1.8 tas pats. atrodo al ir baisiai, bet kuro sanaudom tai nesiskundziu :D

olo

Sveiki !!

Nekuriau naujos temos.

Gesinant masiuka pasigirsta toks trumpas (1-2s) svilpimas. Issiaiskinau, kad jis sklinda kazkur nuo tuo vakuminiu slangeliu, kurios israitytos virs isiurbimo kolektoriaus.
Bet jeigu masiniuka gesinu laikant kazkur 900 aps. to svilpimo nera.
Gal kas turit minciu, kur cia suo pakastas ???

NNZ

olo

dyzelis 2.0 TD *98 m

NNZ

o tau padidejo kuro suvartojimas, nebuna taip kad uzsigazuoja arba daugiau 3k aps. nekyla? Ir dar to pacio garso nera kai duodi gazo ir apsukos tarp 1.8- 2.2 aps. toj vietoj garsas neatsiranda?

olo

nu del padidejusio kuro suvartojimo, tai kaip anksciau rasiau mieste apie 9l i trasoje 7.5l. Nu daugoka, palyginus su kitais.Uzigazuoti tai ne. O tarp 1.8-2.2 tai girdisi tik turbinos svilpimas. Dar tas garsas atsiranda, kai pvz. vaziuoju 5 begiu-110 km. ir atleidi gaza, tada pasigirsta tas svilpimas, ir tik gazo pedala vel uzspaudi, svilpimas dingsta. Nu va toki reikaliukai !!!

NNZ

a tada nzn pas mane ir toks garsas yra tai net negaliu pasakyt nes pats nzn kada ieskosiu, bet itariu kad cia nieko blogo. Jei kazka surasi duok zinia, pziuresim kuris ilgiau isvaziuos ... ;)

Sulinys

Nu man jokiu problemu nera su 1.8 kad ir 160km/h vaziuoji.

Lukis

Na varikliais tikrai negirdejau kad kasskustusi. Pats 7A-FE (1.8 85kW) turejau tai kaip ekonominis varikliukas tikrai neblogai sukosi, ir 175 kmh ejo ir tai ne riba dar jautesi. ir "ryjimas" nesijaute.... net ir mieste (Vilniuje) i 9 litrus tilpdavau (karts nuo karto iki redline'o uzsukant) :) ... o siaip tai sekanti bandysiu 3S-GE (2.0 129 kw) tureti, o toolimoj svajonej vis regiu 3S-GTE (2.0 turbo 178 kw GT4).  butent kiek teko girdeti tai tie 3S-GTE gerai isipaiso i 5gen celicas ir mr2 (mkII).