d-cat motoro patikimumas

Pradėjo arte, Gruodis 23, 2008, 00:46:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

nerijus242

teisingai pastebeta kestuti.nepriziurint ir be chipo svaistiklis per bloka islenda.;)

Henris

Man dabar dar klausimas: kiekvienas skirtingai supranta tarkim variklio prieziura... Ka reiskia prieziura... As kiek suprantu, tai filtru ir skysciu keitimas numatytu gamintojo laiku ir atitinkama ju specifikacija. Na ir variklio eksploatacija pagal gamintojo rekomendacijas.
Ka daugiau ten gali priziuret??? Ar kaip Jusu nuomone skaitoma, kad gerai priziuretas variklis?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kestutis777

CitataHenris parašė:
Man dabar dar klausimas: kiekvienas skirtingai supranta tarkim variklio prieziura... Ka reiskia prieziura... As kiek suprantu, tai filtru ir skysciu keitimas numatytu gamintojo laiku ir atitinkama ju specifikacija. Na ir variklio eksploatacija pagal gamintojo rekomendacijas.
Ka daugiau ten gali priziuret??? Ar kaip Jusu nuomone skaitoma, kad gerai priziuretas variklis?
Teisingo tepalo naudojimas. Dyzelis is koloneliu, o ne kontrabandinis. Filtrai originalus, na ir apsukos ;)
Kartais, kai ziema kazkas uzmirsta nustatyti webasto rytui, kolegos "sildo" masina vaziuodami 3500 apsuku. Lauke -20, o jie uzveda ir vaziuoja iskart taip, kol pradeda pusti silta ora ;) To niekada nedaryciau savo masinai...

audrius

cia tik mano nuomone apie japoniskus auto pagamintus siame tukstantmetyje- niekada necipuosiu automobilio kasdieniam vartojimui, niekada nepirksiu auto kasdieniam vartojimui jei zinosiu, kad chipuota, bet tikrai  noreciau padrozti ne savo chipuota auto. Mano teiginiui yra isimtis - mazos vertes auto kurios negaila ir ji tam skirta(isimtis magnatai ir sportininkai).Jeigu kada ir chipuociau, parduodamas niekada neatskleisciau tiesos, ir niekada nenoreciau buti taip apgautas.
As tingiu aiskinti, bet galios padidinimas, nuo gamykliskai nustatytos ribos, tiesiogiai susijusi su oro ir kuro misinio degimu(teisingu santykiu), bei jo kiekiu, naivu tiketi, kad pasididinus galia mazeja kuro sanaudos(net neskaiciuoju neiginiu kitiems mazgams ir kaip henris rase padidejes dumingumas -tai perteklinio kuro pasekme). Tuo labiau toyotai, kurios variklio kompui netgi nepersiraso programos zemelapiai kaip audi ar vw ar bmw:)Isimtis jei uzsicipuoji ir lakstai max. leistinu 20km/h 1 begiu, 30 km/h 2 begiu, 50 km/h 3 begiu, 80 km/h 4begiu, 90km/h 5 begiu ir t.t:D
Zinodamas, kad esi sunkios kojos, manau tikrai galima pasirinkti modeliu kuriu kw virsija 170kw gamykliskai, kam kankinti patikimumo(tikrai ne greicio) etalona TOYOTA.Toyota patikimiausia be auksarankiu, ar kitokiu "sraigteliu ir varzteliu" intervencijos.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

kalava

o gal galit koki konkretu linka mestelt, apie kokius chip boxus jus cia snekat?

nes pvz pati Toyota (tiksliau TTE padalinys) oficialiai pardavineja savo chipus tam tiksriems modeliams, pvz 66 kW Corolu dyzeliu galia sukelt iki 85 kw (vargani ~5000 lt :)), avensiu 85 kW sukelt iki 93 kw. Visos pradines normos beveik islaikomos (kuro sanaudos, ismetamos arsos kiekis - siek tiek nezymiai pakyla).
Beje naujesniu corolu verso 85kW varikliams, kaip ir avensiu 93kW varikliams TTE jau nebesiulo chipu - turbut jau defaultu eina :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

audrius

visagalis ebay tikrai tau pades.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

kalava

Citataaudrius parašė:
visagalis ebay tikrai tau pades.

na, man asmeniskai ir 93kW per akis, chipuot nesiruosiu :)

taciau jau net idomu pasidare, del kokiu cia dabar "boxu" tokios diskusijos uzvire :)

o techniniai dalykai mane visada domino :)

buvau googlej pazet, ale ant greicio nieko aiskaus neradau...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

nerijus242

labai jau idomu cia pasidare.norejau paklaus tu kurie pries chipavima.ar buvo nors vienas isidejas chipa ir ko pasekoje jam uzlinko variklis.ar tik taip (nu vienas mano draugas buvo ir t.t).reikia irodimu.nes kurie buvo ir ira isideja chipa nesiskunde kad jiems uzlinko variklis ar dar kas nors su juo nutiko.

Kestutis777

Citatanerijus242 parašė:
labai jau idomu cia pasidare.norejau paklaus tu kurie pries chipavima.ar buvo nors vienas isidejas chipa ir ko pasekoje jam uzlinko variklis.ar tik taip (nu vienas mano draugas buvo ir t.t).reikia irodimu.nes kurie buvo ir ira isideja chipa nesiskunde kad jiems uzlinko variklis ar dar kas nors su juo nutiko.
Tai cia juk vyru forumas :D O dauguma vyru labai tiksliai zino kaip yra istikruju ir be jokiu irodymu :D Jiems taip atrodo ir jie laikosi savo nuomones... Na, kiekvienas turi teise galvoti ka nori,bet kas liecia tikru irodymu, tai atrodo ne vienas nieko nepateike.. ;) Nes realiai ir nera nieko, ka butu galima pateikti ;)

nerijus242

nesvarbu kieno forumas.as noriu isidet chipboksa.ir jau labai idomu.ar jie istikruju kenkia ar tik girdejo ar skaite kad kenkia tie chipai.nes konkrechiai nieko blogo forumuose neradau tik prielaidas kad gal????:)uz tad ir klausiu.B)

vincass

Citatanerijus242 parašė:
nesvarbu kieno forumas.as noriu isidet chipboksa.ir jau labai idomu.ar jie istikruju kenkia ar tik girdejo ar skaite kad kenkia tie chipai.nes konkrechiai nieko blogo forumuose neradau tik prielaidas kad gal????:)uz tad ir klausiu.B)
Na aš jau 3 mėnesiai važinėju su tuo boxu. Viskas gerai su juo. Mašina tapo dinamiškesnė prie mažesnių apsukų, kuro sąnaudos tikrai nepadidėjo. Važinėju tvarkingai, nedraskau (gazas-dugnas).  Kažkokių neigiamų reiškinių variklyje  nestebiu. Visumoje patenkintas juo.

Kestutis777

Citatavincass parašė:
Citatanerijus242 parašė:
Na aš jau 3 mėnesiai važinėju su tuo boxu. Viskas gerai su juo. Mašina tapo dinamiškesnė prie mažesnių apsukų, kuro sąnaudos tikrai nepadidėjo. Važinėju tvarkingai, nedraskau (gazas-dugnas).  Kažkokių neigiamų reiškinių variklyje  nestebiu. Visumoje patenkintas juo.
Isidejau 23-01-2010 ir ne karto nepasigailejau, kad sita daikciuka isigijau :) Tiesa yra keletas minusu. Jei ibesi i kita masina ir draudimas suzinos apie tai, tai didele galimybe, kad nuostolius teks atlyginti paciam is savo kisenes.... Nes gautusi, kad draudimo sutartyje neteisinga info busi pateikes.... Bet kazin ar yra kada buve, kad draudejai darytu expertize masinos... :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataKestutis777 parašė:
Citatavincass parašė:
Citatanerijus242 parašė:
Isidejau 23-01-2010 ir ne karto nepasigailejau, kad sita daikciuka isigijau :) Tiesa yra keletas minusu. Jei ibesi i kita masina ir draudimas suzinos apie tai, tai didele galimybe, kad nuostolius teks atlyginti paciam is savo kisenes.... Nes gautusi, kad draudimo sutartyje neteisinga info busi pateikes.... Bet kazin ar yra kada buve, kad draudejai darytu expertize masinos... :)
su boxu 80000 km jau pramynta,kaip irviskas ok

siigiis

nzn ar tiktu prie cia bet noreciau paklaust. Jei tarkim po miesta palaksciau truputi kad apsukos buvo apie 3k, bet nemaziau kad vyktu ta regeneracija, tai norejau paklaust ar turi but kad is duslintuvo eina tokia siluma kad neina rankos islaikyt, nes gal vel puliuoja kompas ir 5 purkstukas.

Variklis D-cat.