d-cat motoro patikimumas

Pradėjo arte, Gruodis 23, 2008, 00:46:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

DCat-as ir taip jau inoringas motoras ir jei pameni buvau prieš tokio motoro čipavimą. Manau reikėtų paminėti šį nekaltą faktą savame skelbime, būtų sąžiningiau.

Kestutis777

Citataketvirtasis parašė:
DCat-as ir taip jau inoringas motoras ir jei pameni buvau prieš tokio motoro čipavimą. Manau reikėtų paminėti šį nekaltą faktą savame skelbime, būtų sąžiningiau.
:D Na tu juokdarys :D Kadangi yra daug tokiu kaip tu, kurie paranojiskai bijo naujoviu ir isgirde zodi tiuning, galvoja apie draginima, sitos info neskelbsiu skelbime. Variklio stovi gales pasitikrinti kur tik nori. Buvo dauztas priekis, bet radijatorius net nekeistas buvo. Pakeiciau ji nauju, originaliu. Leido ausinimo skyscio pompa, pakeiciau ja nauja, originalia. Visa istorija yra Tokviloje. Gales pirkejas net su kiekvienu kvitu susipazinti ir susivokti, kiek nauju detaliu jau yra pakeista ir kad masina vos ne kaip po kapitalinio. Kartoju tau dar karta, pajunges boxa as vazinejau 3 pavara, kur be boxo reiktu 2 jungti, bet tai nereiskia, kad as ta varikli droziau kaip isprotejes. Tie kas zino apie ta boxa, teiraujasi, ar boxas iskaiciuotas i ta kaina. O kas apie ji nezino, tegul ir nezino.

dtinas

ne chipas ar boxas drozia varikli, o vairuotojas ;) ankstesnius dyzelius esu cipaves ir nematai nieko blogo tame. Galima daug greiciau sudrosti nechipuota varikli norint:D

ketvirtasis

CitataKestutis777 parašė:
sitos info neskelbsiu skelbime. .
Nenorom, bet paskelbiai:(
Aš juk niekur neminėjau tavo skelbiamos mašinos
Citatadtinas parašė:
ne chipas ar boxas drozia varikli, o vairuotojas ;) ankstesnius dyzelius esu cipaves ir nematai nieko blogo tame. Galima daug greiciau sudrosti nechipuota varikli norint:D
Pilnai sutinku ir to nesmerkiu, nu bet savame klube duodi skelbimą tai pranešk:
"idėjau motoro tiuning čipą, kuris pageriną ir pan...' jei manai kad tai tik į gerą kodėl gi apie tai nepasakius.
O gal ne į gerą:@
Sakyčiau sąžiningas pardavėjas taip sklandžiai nupasakoja viską net čekius galima pamatyti, nu bet.....

Kestutis777

sitos info neskelbsiu skelbime. .
Nenorom, bet paskelbiai:(
Aš juk niekur neminėjau tavo skelbiamos mašinos
Citatadtinas parašė:
Pilnai sutinku ir to nesmerkiu, nu bet savame klube duodi skelbimą tai pranešk:
"idėjau motoro tiuning čipą, kuris pageriną ir pan...' jei manai kad tai tik į gerą kodėl gi apie tai nepasakius.
O gal ne į gerą:@
Sakyčiau sąžiningas pardavėjas taip sklandžiai nupasakoja viską net čekius galima pamatyti, nu bet.....

Forume yra labai ilga tema "Balnojam (chipuojam) broliai auto :))", kurioje esu parases apie tai, kad esu pajunges Boxa prie savo masinos variklio. Taippat mano anketos info sviecia, kad mano auto turi 212HP, tad tikrai nebandau to nuslepti, jeigu ka. Labai malonu, kad rupinies Clubieciais, bet manau jie pries domedamiesi mano automobiliu gali perziureti forume rasytas mano zinutes ir pamatys viska, ka as esu dares savo automobiliui, tad keista man daros, jog tu bandai sukti link to, kad as nesaziningai suku ar bandau kazka apgauti.
O kas del to chipo, jei nesi mechanikas, manau tavo nuomone pastatyta ant spejimo, o ne techniniu dalyku. Siame forume yra keletas zmoniu su Boxais ir ne vienas nesiskundzia, kad jam kazkas su varikliu nutiko. Yra zmogus, kuris Toyotos servise dirba ir vazinejas su Boxu. Manai, asmuo, kuris kasdiena dirba su Toyotom rizikuotu, jei zinotu, kad tai galetu pakenkti jo automobiliui? O kokia tavo patirtis su Boxu? Ka zinai, apart to, kad esi cia ar kitus internete skaites? Pazysti nors viena, asmeniskai, kas vazinejos su Boxu ir jam parejo variklis? Kodel viska suki link to, kad jei as nesukeldamas apsuku virs 3000 suvariau savo masinos varikli, vien todel, kad pajungiau Boxa? Turbut galva turejo buti vel prapusta, bet taip nera. Variklis veikia nepriekaistingai! Ir jei ne mano situaciaj, nepardavineciau sios auto isvis, nes man ji labai patinka. Ir sekancia masina isigijes saugosiu irgi lygiai taip kaip sita. Ir chipa jungsiu, nes esu isitikines, kad vazinedamas normaliai nepakenksiu.

ketvirtasis

Kalbam apie du skirtingus dalykus. Aš pats asmeniškai pažystų ne vieną tuziną čipuotais motorais važinėjančių. Ir tojotuose ir CRX-uose tas nieko nekeičia. Dzin tegul važinęja tik sekmės jiems ikandin palinkėsiu kai manę lenks.
Kalbu apie tai kad jei ši info papuoštų tavo skelbimą, būtų sąžiningiau. Jei taip sugebi sklandžiai ir gražiai dėstyti savo mintis tai ir ši info nepamaišytų ar nesutinki su tuo.

horn

Ko jūs čia pliekiatės? Nemanau, kad kitam žmogui galima ir yra teisinga nurodyti, kaip jam pardavinėti mašiną.

ketvirtasis

Citatahorn parašė:
Ko jūs čia pliekiatės? Nemanau, kad kitam žmogui galima ir yra teisinga nurodyti, kaip jam pardavinėti mašiną.
Kažkurioj temoj, nepamenu buvo kalba apie perekupus, kokie jie nedorėliai bla...bla..bla ir pan. Ir jei truputuką paspausiu per gero žmogaus sąžinę (turėjau garbės susipažinti) manau nieko blogo nenutiks. Juk prie jo skelbimo nelendu, nemaišau biziniui.

Kestutis777

Kalbam apie du skirtingus dalykus. Aš pats asmeniškai pažystų ne vieną tuziną čipuotais motorais važinėjančių. Ir tojotuose ir CRX-uose tas nieko nekeičia. Dzin tegul važinęja tik sekmės jiems ikandin palinkėsiu kai manę lenks.
Kalbu apie tai kad jei ši info papuoštų tavo skelbimą, būtų sąžiningiau. Jei taip sugebi sklandžiai ir gražiai dėstyti savo mintis tai ir ši info nepamaišytų ar nesutinki su tuo.

:) OK :) Kadangi radiatorius buvo pazeistas smugio i prieki, tureciau skelbime parasyti, kad masina dauzta? Juk nesvarbu, kad buves savininkas nekeite to radiatoriaus, o tik ji uzlope. Nesvarbu, kad as po 2 metu vazinejimosi su tokiu radijatorium pakeiciau ji i nauja, originalu, faktas apie smugi i prieki islieka. O dar sparnas ibreztas... Nulauztas veidrodelis.... Masina konkreciai subaladota buvo, nes tiek daug ibrezimu ir kebulo grazinimu muvo padaryta... Tai sakai, saziningiau butu parasyti, kad ji dauzta? O variklis gali buti suvarytas, nes su chipu vazinejau? Tai turbut net kaina per didele uzsipleses esu? O gal ta masina isvis nera nieko verta ir man ja i lauzyna atiduoti, nes buvau boxa prijunges ir vazinejau virs metu :o Itikinai... Esu nesaziningas melagis ir bandau apgauti zmogu, ikisdamas jam automobili tokio stovio uz tokia kaina... Pranesk policijai apie sukciavima!!!!

kalava

:) OK :) Kadangi radiatorius buvo pazeistas smugio i prieki, tureciau skelbime parasyti, kad masina dauzta? Juk nesvarbu, kad buves savininkas nekeite to radiatoriaus, o tik ji uzlope. Nesvarbu, kad as po 2 metu vazinejimosi su tokiu radijatorium pakeiciau ji i nauja, originalu, faktas apie smugi i prieki islieka. O dar sparnas ibreztas... Nulauztas veidrodelis.... Masina konkreciai subaladota buvo, nes tiek daug ibrezimu ir kebulo grazinimu muvo padaryta... Tai sakai, saziningiau butu parasyti, kad ji dauzta? O variklis gali buti suvarytas, nes su chipu vazinejau? Tai turbut net kaina per didele uzsipleses esu? O gal ta masina isvis nera nieko verta ir man ja i lauzyna atiduoti, nes buvau boxa prijunges ir vazinejau virs metu :o Itikinai... Esu nesaziningas melagis ir bandau apgauti zmogu, ikisdamas jam automobili tokio stovio uz tokia kaina... Pranesk policijai apie sukciavima!!!!

na ir ko jus cia peshates?

as nei skelbime, nei detalesniuose paaiskinimuose forumuose nieko blogo nematau - kaip ir rasiau kitoj temoj, imciau ta avensio be jokiu islygu, jeigu jo reiketu man dabar. deja, pries puse metu jau isigijau kita.
mano galva, viskas cia ok. is perekupu nezinai ka gauni, o cia gi viskas aisku!
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

fennix

Siaip labai jau nusiritot offtopican. Cia ne pardavimo teisingumo tematikom diskutuojama. Anyway... patikimumas, galia, ir ekonomija- pasirink 2 is ju. Kitaip nebuna. Kazka didinant tenka kazko atsisakyt...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Na taip, bet jei maximumo nespausi, viskas bus ok, ar ne? Nes ir be boxo galima ta tarpine prapusti. Ir ne vien D-CATams tos tarpines prasipucia. Tad daug kas ir nuo vairavimo stiliaus priklauso ;)

fennix

matai, kaip cia tau pasakyt, kad nekiltu nei gincu, nei nuotaika sugestu... :) Daugiau galios= didesnis kuro kiekis degantis cilindre= didesnis slegis cilindro viduje = didesne tikimybe prapust tarpine, nukelt galva.... Bet kaip pats sakei- jei nevazineji spausdamas pedalo i dugna(beje cia apsuku skaicius nesvarbus)- tai nera taip ir blogai. Anyway- jei nenaudoji tos galios, kam tau tas boxas? :) Nes jei naudoji boxa- reiskia bent jau karta spustelejai dugnais- kas reiskia kad padarei varikliui perkrova didesne nei numate gamintojas. Pasekmiu gali nebut per 20 metu, gali but po 2 minuciu vaziavimo. O pasakyt kad prapute tarpine be boxo- taip kame cia keistumas- visko pasitaiko. Kitas klausimas kokia situacija butu buvusi su box- o cia jau atsakyt neimanoma....

Taigi, apibendrinant- man visiskai dzin pardavimo salygos- kiekvienas renkasi tai, ko jam reikia. Ir cia as nesikisiu. Kad tavo motoras gali but blogesnes bukles nei buvo- taip gali, bet tai tikrai nereiskia kad taip yra. Nustatyt varianto nera neisardzius ir nepamatavus pvz issidevejimo. O to tai niekas nepadarys. Taigi beviltiska kazka irodinet.
O priklauso ne tik nuo vairavimo stiliaus. Priklauso daug ir nuo automobilio prieziuros. Kuo tavo atveju as neabejoju. Tuo ir uzbaigiam :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

fennix, as irgi biski domejausi to boxo galimybem, realiai jis ten tos galios tiek daug nepakelia. Ten labiau paankstina sukimo momenta, tai reiskia, kad ne galvai gali buti negerei o greiciau turbai, nes ji isisuka prie zemesniu apsuku ir greiciau igauni pagreiti, kaip pats boxo  gamintojas raso, NO TURBO LAG. Manau, kad vaziuodamas 3000rpm ar su boxu ar be jo galios turesi tiek pat. Tas chipas veikia madaug tik isibegejimo metu. Netgi buvo nubrzetas grafikelis, kad su boxu, sukimo momentas pasiekiamas didziausias prie berods 2000rpm, o be boxo prie 3000rpm ar pan. Tai realiai cia tik isibegjimui skirtas daiktas, bent jau as taip supratau, vaiuojant tolygiai, nesvarbu kokiom apsukom, boxas jauciu itakos net netures. Beje, cia mes jau diskutavom sia tema, mano bendradarbis vazineja su 2007m VW Golf plus, tai kai dar masina buvo garantine, po pirmo tepalu keitimo jam programiskai dadejo kazkiek kw, tipo po apkatkes. Tai reiskia kad bet kokiu atveju gamintojas o juo lab vairuotojas, neisnaudoja variklio galios 100proc yra paliekami resursai. Jei gamintojas nepasiliktu variklio resurso, tai nespetu garantinis tu motoru tvarkyt, tada nedetu ir ribotuvo nuo redline'o gamykla, o paliktu, kad galetum mizint iki kol rodykle uzlinks, bet taip nera.... Tai isvada tokia, kad visgi variklis gali daugiau, ne gamintojas ji atiduoda vairuotojui....
Ir beje tuos boxus gamina ne siaip kitaiciai o Japonai ir Vokieciai, jie atitinka gamintojo reikalavimus, ten visokiu asociaciju sertifikatus turi ir t.t.
As irgi noreciau chipa isimest, bet pirma reik sankaba susitvarkyt, nes isimetes chip as speju, kad ji man praslidines beprotiskai :)
ZIurejau ebay, vokieciu gamybos chipas avensiui 85kw naujas isejo uz 140 svaru jau vietoj 85kw galeciau turet net 108kw, o senesnio modeliop irgi vokiceiu gamybos kuris kainuo 90 svaru, tai is 85kw padarytu 101kw.
Tai va, manyciau kad tas boxas gali pagrweitint dvieju mazgu susideveijma, turbinos - nes butent jai tenka didesnes apkrovos, ppanksitintas sukimo momentas, tai reiskia, kad turba anksciau ir greiciau isisuka, o antras mazgas - sankaba, vien del to, kad pas 2,0 D4D ji nevykusi.
Na paskaitinejes api ta Toyotos D4D boxa bent jau as susidariau tokia nuomone, kad jis skirtas greiciau sukelt apsukas padet, o ne zveriskai galinguma pakelt...
Yra boxu tipo orginialu uz 400svaru, bet kiek supratau tie pigesni rigi normalus, nes duomenys praktiskai identiski, cia bus marketinginis bajeris. Kazkas is kazko nuvoge schemos brezinius arba softa :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kestutis777

Na taip, taip. Vieni iesko kabliu, o kiti bijo masinu su kabliais, nes tipo, jos bus nuvarytos, nes priekabas tampe :D Kiti perekupai net numontuoja kablius, tipo lengviau nupirks :D Ko tik neprisigalvoja tie zmogeliukai... Bet juk tiesa, kai masina pakrauta stipriau, stumokliai patiria didesne apkrova, nes dideja pasipriesinimas... O jei dar ir priekaba prikabinta... Gal man savo kabli nuimti, o tai cia irgi minusas gaunasi.. Nors istikro tik ciuzini is Ikejos priekaboje parsiveziau :D