stipriai rasoja salono langai ???

Pradėjo nerius, Gruodis 24, 2008, 14:41:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

unholy

NNZ, jeigu tas linkas kur tu davei tai ten tik vieno filtro isemimas,nelabai turejau galimybe issamiau pasiziurinet kur ten antras dedasi.

Memelis

Pas mane tai tikras vienas yra. Keistai ten atrodo, kai du salia vienas kito statosi...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

jie ne šalia vienas kito, o vienas virš kito.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

kaktusas

Na nzn tada kiek pas mane tu filtrų, bet manuale parodyta tiek

Gytyto

Pas man irgi ta pati beda su galiniu stiklu. Na tai truputuka palaikau galiniolango sildytuva ir bedos tam vaziavimui nebelieka.
O ir priemones tas isbandziau kurios alia padeda, bet tai kad kurias bandziau tai tikrai "padeda" :D

unholy

kaktusas, tada ir pas mane tas pats bus, kai siltesni bus orai pasikeisiu ir antra :)

unholy

nekuriu naujos temos tai prie sitos pamaniau lips. Zodziu per tokius lietingus orus, nepatinka man, kaip kazkada minejau, kad nera vandens nubegimo briaunu priekinio stiklo sonuose nuo valytuvu. Viska nesa ant soniniu stiklu. Tai primeciau gal susidet tuos oro nukreiptuvus ar kaip ten jie vadinasi

http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/aimuploads/%7BA54ABB70-E52A-42F2-87EC-0E736CCECCE9%7D/WINDdeflector%20avensis.pdf

gal pas ka nors jau yra ir gali pasidalint patirtim ?

NNZ

turejau ant carina e uzsideja ciotkas dalykas. Ant avensio nerandu dar nuo ko nuimt :) neparvaziuoja is prancuzu su tokiais :(

unholy

Memelis

Yra jų pirkti originaliu. Nueik į bet kurio miesto Toyotos atstovybes saitą ir rasi.

Vėjo deflektoriai (priek. durų)
Kaina: 319 Lt su PVM

Pats nežinau ar dėčiau. Nelabai pasigendu aš jų.

zydrunasv

CitataMemelis parašė:
Yra jų pirkti originaliu. Nueik į bet kurio miesto Toyotos atstovybes saitą ir rasi.

Vėjo deflektoriai (priek. durų)
Kaina: 319 Lt su PVM

Pats nežinau ar dėčiau. Nelabai pasigendu aš jų.
MAN PATINKA KAINA:)319

unholy

moket galima, bet ne tiek. tad ieskom kur pigiau

NNZ

tai va as ir ieskau kur kokiam lauzyne rasiu tai tada paimciau, nes ten parduotuvese besinus pinigus kainuos, kad ir neorginalus.

zally

www.autotuning.lt galima vėjo reflektorius nusipirkti.Tik žiūrėkite,kad neuždengtų šoninių veidrodžių.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.