2004 D4D kuro sanaudos

Pradėjo blogaz, Spalis 05, 2011, 22:30:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

visas vazinejimas buvo praktiskai tik i darba ir atgal cia gaunasi 13km i viena puse :) na ilgu kamsciu nebuna man, bet sviesoforu yra nemazai :)

Grigarasas

CitataRalfas parašė:
na nuo pilno pilno bako vilniuje tik miesto salygomis pravaziavau 400km iki kol rodykle nukrito lygiai ant puses bako. Borto kompas visada rode 6,5l vidutines tai pridejus ta litra niekaip nesigauna 8,0 simtui km...
O tu pridek ne 1 ltr o 1.5 ltr ir gausis. Seip kompas butent tiek ir meluoja. Kaip rodo mano praktika :) Be to rodykle iki puses bako nuo virsaus leciau krinta, nei nuo puses bako iki dugno :)

horn

grigarasas-teisybė, kuro rodyklė nekrenta apie 100km, kai pilnas bakas.

Ralfas

na kad nuo pilno bako rodykle nejuda ilgai tai faktas mieste pravaziavau turbut apie 100km kol pradejo kristi :) O pries tai buvo pas mane ant antros padalos virs puses bako, miesto salygomis pravaziavau 400km ir rodykle tuomet buvo viena padala virs tuscio bako zymos, tai realiai ziurint jeigu su puse bako pravaziavau 400 tai iki tol kol bus ta viena padala virs tuscio bako manau jau bus pravaziuota 700km su 50L kuro vien mieste ir gaunasi kad sanaudos turetu buti 7,1l...

Gincius

Bako talpa 60l+apie 6l rezervas. Kol naudojamas rezervas rodyklė ir negali kristi. Kiek pastebėjau, reikia išnaudoti bent 10l, kad rodyklė pradėtų kristi.
[mail][/mail]

Renis

CitataGincius parašė:
Bako talpa 60l+apie 6l rezervas. Kol naudojamas rezervas rodyklė ir negali kristi. Kiek pastebėjau, reikia išnaudoti bent 10l, kad rodyklė pradėtų kristi.

Pagal tai ka parasei bako talpa gaunasi 66 litrai?
Nemanau kad istustinus baka pilnai iki auto uzgesimo supiltum daugiau negu 60 litru iki virsaus.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Gincius

Pabandyk. Su savo Avensiu nebandžiau. Su kitom esu bandęs. Tikrai susipila daugiau, negu nurodyta gamintojo bako talpa.
[mail][/mail]

Ralfas

na va padariau matavima :) su 50L kuro mieste, tai yra Vilniuje nuvaziavau 650km, nzn cia yra daug ar per mazai, bet tokia yra tiesa, pagrinde buvo vazinejama darbas-namai-darbas, o tai yra i viena puse 13km ir atgal 13km.

Henris

7,6l/100km, i gamintojo norma itelpi, tai kaip nenaujai masinai gerai :) Gamintojas tokiam avensiui 2,0 85kw D4D nurodo mieste 7,7l, trasoje 5,1l
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

na ten daugiau nei 650 realiai gaunasi cia jau taip grubiai parasiau :) plius dar kad trumpi atstumai, rytais variklis tik speja isilt kol davaziuoji iki vietos...

horn

CitataGincius parašė:

Ne dėl rezervo rodyklė nekrenta, o todėl, kad pripylus baką iki viršaus, plūdė yra apsemiama ir kol nenukrenta lygis žemiau plūdės, visada rodomas pilnas bakas ;)

key

keistas man tas jusu testas, kiek ima kuro.
As tai kitaip darau, uzpilu pilna baka, pravaziuoju, tarkim 300 km. ir vel uzpilu pilna baka,
ir ziuriu kiek antra karta pilant tilpo kuro iki kakliuko, po to padalinu kiek ima 100km.
ir nereik sukti galvos, kiek y baka telpa, +5 ltr. ar ne.:)

Modka

Citatakey parašė:
As tai kitaip darau, uzpilu pilna baka, pravaziuoju, tarkim 300 km. ir vel uzpilu pilna baka,
ir ziuriu kiek antra karta pilant tilpo kuro iki kakliuko, po to padalinu kiek ima 100km.
Jei isvazinetum daugiau nei 300 km o geriau visa baka ir vel iki kakliuko piltum tiksliau butu
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

key

Citatamodka parašė:
Citatakey parašė:
Jei isvazinetum daugiau nei 300 km o geriau visa baka ir vel iki kakliuko piltum tiksliau butu
tuos 300 km. as parasiau kaip pvz.