avensis verso sankaba.

Pradėjo nerius3232, Spalis 06, 2011, 18:50:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

dariux

sveikas henri,

aš pats ieškau sankabos su smagračiu I avensiui, bet žiūriu per ebay, tai aptikau tokį dalyką, gero gamintojo vienos masės sankabos nuo 2003m. gal ką sudomins
http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-AVENSIS-D4D-VALEO-CLUTCH-SOLID-FLYWHEEL-YEARS-2003-ONWARDS-/250898626512?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6ab937d0
dėl detalesnės informacijos reiktų kreiptis į uk.

Henris

Variantas neblogas, visai paimciau, tik jei neduok dieve netiktu su grzinimu jauciu uzsiknisciau :) Reik su selleriu susisiekt, bet aisku jis parasys tai ka nori isgirsti :) dariux dekoju uz info, pasidomesiu. Aciu uz info ir AVENSIS D4D CHIP :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dariux

Henri,
beje jei sugalvosi siųstis iš uk pranešk, nes dar aš neapsiprendžiau ir ką daryt, ir atsisiuntimas mums pigiau kainuotų.

Henris

o ziurek ten kaip ir raso avensiui II tipo 2003 onwards. o tavo avensis I, vieni sako, kad abiem avensiam tinka tas pats komplektas, bet va pardavejas uzsimena apie tai kad skirtas po 2003... Tik nezinau kaip issiaiskint :) ar paklausyt kitu nuomones arba savo akimis macius is patirties, kad viskas tinka. As pradejau ieskot nuo Avensis Verso sankabos nes teko pasikliaut toyota klubieciais, ir tame aisku yra logikos varikliu galingumai ir numeriai tie patys, tik man rodos skiraisi nedaug Avensio ir Avensio Verso deziu perdavimas, bet sankabai tai itakos neturi...
O del avensis I ir avensis II yra skirtumas ir tarp kw, nors realiai jei skyles smagraciui atitinka, tai turetu tikti abiem, zinau, kas netgi vazinejo metus ant dyzelines auto uzsimetes visa deze nuo benzinines masinos. SKirtumas buvo tik tas, kad apsukos aukstesnes buvo :)
Cia kalba ejo apie Renault Scenic :)

dariux

nu tau daviau, kad tinka II avnsiui,
o čia rašo, kad I
http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-RAV-4-D4D-VALEO-CLUTCH-SOLID-FLYWHEEL-/250880419431?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a69a36667
beje pažįstamas dėjosi į I avensį tai tokią:
http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-RAV-4-AVENSIS-D4D-FLYWHEEL-FLY-WHEEL-CLUTCH-/250934480209?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6cdc4d51
bet sakė, kad kai pradeda važiuot iš vietos šiek tiek jaučiasi drebėjimas, o po to viska gerai. Tai vat man įdomų kitų nuomonė kas turi įsidėję vienos masės smagračius, norėtųsi pravažiuot, pajaust kaip ten, tada galėčiau sprendimą priimt ar pigesnį ar brangesnį.

Henris

vienas dejosi i bmw is dvimases i vienmase. Sake viskas ciotkai, tik aisku sankba biski greiciau griebia, ta prsme, jei staigiai atleidi sankaba iskart griebimas, o kai su dvimasiu yra jauciasi toks kaip perejimas, nera smugio. Bet tai cia nuo vairuotojo priklauso ir aisku kaip dar ta snkaba sudejo, koks gamintojas ir t.t.
Tai va ieskojau sunkiai kol radau vienintelej vietoj vilniui vienmasi smagrati nuo avensio verso 2004m D4D. Kitur skambinaus per kauna panevezi, visur sios dalies nebera. Reiskia graibstomas variantas. Nes jei ji nebutu paklausi, tai atiduotu uz 100lt ir rasciau be problemu. Gavau si suknista metalo gabala uz 350lt ir ne lito nenorejo nuleist. Turetu vakare buti klaipedoje jau. Tai vienmasis smagratis 350lt ir naujas sankabos komplektas nuo tos pacios auto apie 600lt, bendroj sumoj 1000lt.
Aisku nusisausiu jei netiks. Tai tada teks komplekta grazint i pardufke, o smagrati pardavinet :) Bet tikiuosi, kad viskas susimontuos kaip turi buti.
O jei netiks niekas, tada teks imti per pazystama is AD plaukiojancia sankaba AISIN uz 2000lt ir pamirst apie tuos perdarymus....
Pranesiu kaip kas. Tik dar reikia klp nusipirkt pacia sankaba ir kad ja kas apsiimtu keisti... Nes jau mane diorgina, tie prslidynejimai. Ir sankabos nefektyvumas, kai pavazineji kokiam vilniui per kamscius. Po to net saiba jau sunku buna ikalt... Kol neatvesta sankaba.

Biskit

Fly with Toyota smile :)

Henris

Tai va, smgratis nuo Avensis Verso jau pas mane. Tik kaip visada per velai pagalvoju kai jau preke rankose. Taigi nepaprasiau varztu blin, kad nuo smagracio idetu. Nes kazkaip mastau, kad nuo mano dvimasio jie netiks ant vienmasio. Kreipiuos i tuos kas keite is dvimases i vienmase: varztai kurie susisuka i varikli per smagrati, ar tiks nuo dvimases sankabos, ar man reik jau ieskotis, varztu diametru, ilgio, sriegio zingsnio ir t.t.???

jolitka

CitataHenris parašė:
Tai va, smgratis nuo Avensis Verso jau pas mane. Tik kaip visada per velai pagalvoju kai jau preke rankose. Taigi nepaprasiau varztu blin, kad nuo smagracio idetu. Nes kazkaip mastau, kad nuo mano dvimasio jie netiks ant vienmasio. Kreipiuos i tuos kas keite is dvimases i vienmase: varztai kurie susisuka i varikli per smagrati, ar tiks nuo dvimases sankabos, ar man reik jau ieskotis, varztu diametru, ilgio, sriegio zingsnio ir t.t.???

varztai tai netinka nuo dvimasio. Nelabai suprantu ka tu cia sutaupei, senas smagratis ir nauja sankaba 1000lt, o viskas kartu nauja 1200lt....... kai kas rase dar uz maziau rado nauja... vienmasis analogas avensiui eina nuo verso sankabos.

Henris

jolitka: cia raso visi kas netingi, o kai susiduri realiai su situacija tai pradeda list visokie niuansai. Pirmiausia, koki naloga man pavyko rasti ant lietuvos skirta avensiui II, tai kazkoks CTL firmos komplektas pilna sankaba + smagratis vienamsis, kaina 1500-1600lt. Niekas tiksliai nepasakoja, ar tinka tie patys komplektai sankabu ir I ir II avensiui. Variantas siustis is Anglijos Valeo, neva paruosta II avensiui po 2003m, tik kazkaip pervertus ebay, yra tik vienas pardavejas uzsirases, kad turi II avensiui Valeo komplekta. Kazkaip manau turetu buti daugiau pasrinikimo, pvz kaip I avensiui, pilni puslapiai ziba nuo skelbimu Avensis D4D clutch kit + solid mass flywheel 1999-2003year.
Tai teko pamastyt dienele ir nusprest, kad imti normalu originala nuo Avensis Verso AISIN komplekta uz 600lt, na gal per meistra gausis pigiau ir nusipirkt nuo tos pacios auto smagrati vienmasi. Kuri ieskojau pusdieni skambindamas per LT srotus, radau ardomas Avensis Verso dyzelius vos 6 ar 7, ir tik 1 turejo dar smagrati (kurio naujo LT negausi, arba lauksi pora savaiciu, nes naujo vienmasio smagracio kaina nuo 1600-1900lt ) :)
O as nenoriu deti analogo, kokios neaiskios firmos ir kokia garantija, kad nuo I avensio viskas tiks II. Aisku nera ir garantijos, kad nuo Avensis Verso viskas tiks, gal teks grazint viska, bet bent jau varikliu galingumai tie patys. Visus veiksmus kuriuos darau, darau perskaites siame puslapyje esamus forumus. Pas mus klp be katalogu niekas nezaidzia, o pagal kataloga kaip ir minejau AVensiui II duoda tik viena varianta su vienmasiu smagraciu neiaskios firmos.
O, kad smagratis devetas, man visiskai dzin, nera ten ka sudrozti, cia jis imamas tik tam, kad uzimest normalia sankaba. Ir kiek supratau tas vienmesis smagratis deficitas, nes jei is esamu 6 ar 7 auto tik viena teturejo ir tai uzsiprase... Tai reiskia ne as vienas tokias makles darau....
Tik va su varztais tai busiu apsisoves. Jauciu irgi bus sunku gaut, jei del smagracio teko pasikankint. Bent jau matmenis zinot ir kokios galvutes, gi kai zinai viskas padaroma :)

NNZ

Henri dėl varžtų, tai tegu įvorytes padaro prie galvos, ir jie gražiai įsistatę prisisuks.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

wikcia

Man tuos pacius varztus dejo, tik teko juos trumpint. ilga ir sudetinga procedura, nes reikia kad gerai svoris pasiskirstytu. Bet padare gerai, aisku pakeitimas pabrango del to.

Henris

NNZ, tu turi omeny, saibas prie varzto galvutes uzdet?? Ar as ne taip isivaizduoju?? Daba klausimas, prie dvimasio samgracio, varztai bus trumpesni negu man reikia ir galvutes skirsis ane? Nes kiek suprantu galvutes is savo skyliu labai islindusios negali buti, nes dedant diska ant smagracio, neprisiglaus kaip reikiant ar as kazka ne taip galvoju? :) Gal visai atbulai? :) Nesinori pasiskerst masinos ir paskui ieskot daliu, geriau buti pasiruosus :)

NNZ

ne apie šaibas kalbu, nes tau tie varžtai ir taip per ilgi bus. Riekia parinkt įvorytes vienodas kad užsidėtų ant varžtų ir būtų pakankamo storio, kad į smagračio skyles įsikištų ir neklibėtų. Visus varžtus lygiai nupjovus, irgi galima priveržt, bet geriau rast arba varžtus arba įvorytes.Pas mus daug kas su senais varžtais yra prisukę, tai jokių bėdų pravažiavus po ~70k neiškilo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

aa. tai kaip suprantu vienmasio smagracio skyles yra didesnes, nei dvimasio, ane? Tam reikia ivorem skyles smagracio uzpildyt. Beje NNZ gal turi varztu nuo Avensis Verso smagracio, ar zinai kur gaut? :P